Какво е плешиво избледняване? Ниското плешиво избледняване е вид избледняване, което започва от нивото на кожата и се увеличава по дължина малко над ухото, докато стига до върха. Плешивите прически за мъже се отличават с къси подстригани страни, с повече коса отгоре. Плешивите избледняване са изключително гъвкави прически за мъже.

Изключително прецизният преход, който се проявява с оплешивяване, създава елегантна и кокетна прическа, която може да бъде оформена по различни начини. Повечето прически на известните актьори, прическите на Чанинг Тейтъм и Райън Рейнолд, се поддържат гладки и стилни от този вид избледняване.

Фризьорски бръснар избледняване-експерт Карлос Мигел Чандия демонстрира в емисията си различните стилове, които можете да съчетаете с цялостно избледняване по този начин-подстригване, помпозност, изтъркано назад, изкуствен ястреб или брада. Ще се изненадате колко стилно бихте могли да получите с всяка модерна прическа!

Това е идеалното избледняване, ако искате и спокойна кройка за ниско поддържане. След като косата расте от тези плешиви страни, тя се слива гладко с по-дългата коса и създава вид, който е толкова свеж, колкото този, с който сте започнали.

Ето най -добрите и най -популярни ниски плешиви избледняване, за да започнете!

За естествено къдрава коса

За естествено къдрава косаInstagram @universidadedobarbeiro

Прекрасно допълнение към вашия шедьовър на косата, гладкото избледняване осигурява топъл преход между пълен къдрав връх към гола кожа.

Куифът

Ниско плешиво избледняванеInstagram @choppersb

Това наслоено завиване нагоре е допълнителното, от което всички имаме нужда в живота.

Страхотен ирокез

Ниско плешиво избледняване с ирокезInstagram @3aeed_dehghani

Обръснатата страна наистина поставя всички очи върху лудата ви коса!

Гладка назад дълга коса

Ниско плешиво избледняване на гладка назад дълга косаInstagram @ahmad_3yesh

Когато получите тези обръснати страни за излъскан вид, разпусването на дълга коса би било страхотен комплимент, за да завършите тази ниска плешива коса.

Кратък изкуствен ястреб

Ниско плешиво избледняване с изкуствен ястребInstagram @thegolden_blade

Парти отпред, разхлабете се отзад! Добавете няколко допълнителни инча с изкуствено избледняване на ястреби, което е гладко като това.

Кратко изрязване с екип с плешиво избледняване

Ниско плешиво избледняване на къса косаInstagram @gillythebarber

Опитайте това ниско плешиво избледняване, което придава повече структура и определя още повече чертите на лицето ви!

С вълни за черни мъже

Ниско плешиво избледняване с вълни за черни мъжеInstagram @afrobarberbr

Потвърдени 360 вълни! Черните мъже, благословени с този вид нахалство, трябва да опитат този стил за най -добрата гладкост.

Охладете гребен

Нисък плешив гребенInstagram @slickjameshill

Страничната част поддържа всичко професионално, докато стилът с ниско плешиво избледняване носи безразсъдно настроение на масата. Правилният баланс, от който се нуждаете.

Ниско падане Избледняване

Плешиво избледняване с ниски капкиInstagram @tufavoritobarber

Ето как изглежда, когато сте били благословени от избледняващите богове.

Избледнял плешив Помпадур

Избледнял ПомпадурInstagram @yhea_alhsaneah

В един момент изглеждаш дебел и пълен, в друг носиш това почистено плешиво ниско избледняване. Изцяло излъскан човек.

Ниско плешиво избледняване с брада

Ниско плешиво избледняване с брадаInstagram @salondisalvohairspa

Пателата, свързана с брадата, е лъкът, който увива тази ниска плешива прическа в чист пакет.

Кратко афро за черни мъже

Кратко афро за черни мъжеInstagram @cleancutstoronto

В&Създател на стил, Герсън

Barber @ Clean Cuts Barbershop в Торонто, ON

Как бихте описали този външен вид?

Това е афро средно ниско падащо плешиво избледняване.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Тя може да се регулира към много лица и форми на главата въз основа на позицията на избледняване върху тилната кост и формата, изградена отстрани. Използвайте арганово масло и гъба за усукване, а също и малко спрей за задържане. Може да се облича нагоре или надолу. Това е активна мъжка прическа и е със средна поддръжка.

Прекъснато подрязване с ниско плешиво избледняване

Прекъснато подрязванеInstagram @hungcutshair

В&Създател на стил, Hung Luu

Бръснар / Стилист @ в Ню Орлиънс, Лос Анджелис

Как бихте описали този външен вид?

Това е ниско плешиво избледняване с куп къса накъсана текстура отгоре. Много е лесен за носене и стил, обикновено изрязан според формата на главата на клиента. Обичам контраста от светло към тъмно. Това е хаос в структурата!

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

За прически с ниско плешиво избледняване предлагам да използвате всяка глина отгоре. Глината е песъчлива и също суха. Сухата коса обикновено показва много добре къси текстури. Тази визия е чудесна за по -непринуден безгрижен начин на живот и много лесна за поддръжка. Просто изсушете със сешоар, докато търкате косата, и хвърляйте глина вътре и коригирайте по ваш вкус. Това е разхвърлян стил, забавлявайте се!

Ниско плешиво избледняване + твърда част

Твърда частInstagram @darth_fader_12

В&Със създател на стил, Карлос Мигел Чандия

Бръснар в Лас Вегас, Невада

Как бихте описали този външен вид?

Тази визия предлага удовлетворение на тези, които обичат както чиста прическа с ниско плешиво избледняване, така и малко свобода на оформяне отгоре. Любимата ми част от този клиент по -специално е как по -светлият нюанс на кожата му контрастира невероятно с тъмния цвят на косата му. Това прави избледняване, което може да се види от една миля.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Тайната за оформяне на комбинация от всякакъв вид или с всякаква дължина е сешоарът! Повечето смятат, че продуктът ще постави косата там, където искате. Макар и да помага, истинският герой при нанасянето на косата ви да седи/стои правилно е сешоарът, преди продуктът да влезе. Наскоро установих, че повечето от клиентите ми се радват на „сухо“ покритие, а не на блясък. Това изисква помада, която оставя косата с матов вид (предпочитам ADH Dry) или пудра, която помага да се подчертае текстурата и оставя косата да изглежда стилизирана, но не и блестяща (използвам Tomb 45 Pure Powder).

Конусно плешиво избледняване

Конусно избледняванеInstagram @jermecide

В&Създател на стила Джеръми Макдоналд

Фризьорски салон Barber @ Citrus във Ванкувър, Британска Колумбия

Как бихте описали този външен вид?

Това е ниско избледняване. Любимото ми нещо в този външен вид е, че е супер чист завършек и наистина може да даде хубава форма за повечето форми на главата. Клиентът ми имаше много фина/изтъняла коса и това подстригване запълни всички празнини и му придаде свеж вид.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Човек, който не иска да отделя много време за стилизиране всеки ден, би се възползвал напълно от този външен вид. Наистина работи върху повечето типове коса и форми на лицето. Тя наистина може да бъде променена, за да отговаря на повечето момчета. Малко паста и малко бързо изсушаване са всичко необходимо, за да изглеждат толкова свежи и остри като този пич.