Повечето прически за мъже са вариация на къс гръб и страни, по -дълги отгоре. Тези готини прически имат коса със средна дължина отгоре за широк спектър от подстригвания и стилове. Имаме обем, текстура, вълни и др. Вижте тези свежи визии за някои от възможностите, когато става въпрос за средно дълги прически за мъже и подстригване.

21. Skin Fade + Hard part Pompadour

подстригване със средна дължина

Подстригване от Зейнал

Отразяването на гравитацията винаги е готин външен вид. Тази помпозност прави косата изправена нагоре с извити ръбове, като я отличава от стила на плосък връх. Твърдата част удължава линията на косата, докато ниското избледняване на кожата омекотява деколтето.

20. Mid Fade +Средно текстурирана коса отгоре

Висока избледняваща прическа със средна дължина на косата отгоре

Подстригване от Агус Бръснар

За разлика от винтидж помпозността, това е модерен облик с тонове текстура. Сушилнята е ключова за постигане на този стил с минимален продукт.

19. Прическа със средна дължина, изсушена обратно

Мъжка прическа със средна дължина

Подстригване от Алън Клюн

Ето малко дълга гладка коса с отношение. Косата е изчесана назад с видими гребени, но без блясък. Подрязани страни и стеснен гръб за чист завършек.

18. Textured Crop +Heavy Fringe

Прически със средна дължина за мъже

Подстригване от Плитки бръснари

Средната дължина е отличен избор за къдрокоси мъже. Този разрез е тежък по периферията с известна дължина и тегло около страните и гърба. Използвайте паста за текстура, за да подобрите вълната и добавете още, както се досещате, текстура.

17. Средно дълъг нарязан Pompadour + High Fade

Прическа с помпадур с висока бледност и средна дължина

Подстригване от Майкъл Кели

Косата със средна дължина отгоре дава възможност за оформяне на креативност. Издигайки обичайната помпозност на следващото ниво, този свеж стил добавя навит обрат на челото за допълнителна височина и размери.

16. Висока избледняване + вълнообразна мъжка прическа със средна дължина

Подстригана прическа със средна дължина за мъже

Подстригване от Гръцкият

За момчета с вълна в косата, прическите със средна дължина разкриват тази естествена текстура. Тази многослойна кройка с високо избледняване на кожата на практика се оформя.

15. Готина прическа Pompadour със средна дължина

Помпадур странична част прическа за мъже със средна дължина

Подстригване от Бръснарница Рос Парлан

Друга актуализация на класическата помпозност, тази дълга кройка добавя вълна в допълнение към височината. Това е една от най -популярните прически за мъже със средна дължина.

14. High Fade + Comb Styling

Висока избледняваща прическа със средна дължина отгоре

Подстригване от Лиъм Туист

Преоткривайки хлъзгавия гръб, този свеж стил работи косата в две посоки. След като прокарате продукта през косата, отделете част от косата по челото, около една четвърт инч назад. След това срешете косата обратно както обикновено.

Завършете, като срешете предната част на косата по диагонала. Потърсете гребен с ивици, за да получите тези ултрашироки зъбни следи. Напълно готина прическа със средна дължина.

13. Нарязана коса назад + силно избледняване

Мъжка прическа със средна дължина и избледняване

Подстригване от Бен „Захар“ Кейн

Лесният за оформяне външен вид е около кройката повече от всичко. С леко прекъснат връх и средно високо избледняване, отстрани са изключително чисти. Косата отгоре е оставена дълга, така че да изглежда добре израстваща и в този хлъзгав стил. Прическа със средна дължина, която винаги ще бъде готина.

12. Странична прическа Помпадур + избледняване на средата

Избледняване на кожата странична част средна дължина прическа за мъже

Подстригване от Брайън в Squire Barbershop

Добре очертаната странична част е отлично допълнение към почти всяка прическа. Избледняването на кожата почиства деколтето, докато косата отгоре се подстригва в класическия комбинезон.

11. Cool Under-Hawk със средна коса отгоре

Прическа под ястреб със средна дължина на косата отгоре

Подстригване от Дрю

Забавлявайте се с тази дължина отгоре, като оформяте косата нагоре. Този под-ястреб съчетава подрязване и стил мохаук по свеж начин с много текстура.

10. Класическа прическа със средна дължина за мъже

Класическа прическа с прилепнал гръб за мъже със средна дължина на косата

Подстригване от Стъклена кутия

За момчета с фина коса, която често е по -светла на цвят, тези стилове с голям обем са по -трудни за постигане. Вместо това, опитайте този гладък вид със странична част и дефинирани гребени. Класическа мъжка прическа със средна дължина.

9. Класически мъжки комбинезон

Плешиво избледняване и класическа мъжка прическа със средна дължина с брада

Подстригване от Мигел Гутиерес

Дългите отгоре кройки и стилове често се носят с избледнели страни. За нещо различно, носете по -дълга коса до частта, преди тя да се стегне по кожата. Пазете косата от стърчане, като се уверите, че е подстригана достатъчно дълго и добавете нотка на продукта.

8. Дебела коса със средна дължина, изсушена

Дебела коса със средна дължина, сресана назад

Подстригване от Морис Мотли

Един от най -малко използваните инструменти за оформяне за момчета не е продукт, а сешоар. Те са лесни за използване и отнемат само няколко минути, за да се постигне стил с голям обем, който има по -голяма сила на задържане, отколкото само с продукт за коса. Това е вечна прическа със средна дължина, която мъжете да опитват отново и отново.

7. Undercut + Long Fringe

Високо избледняващо и дълго ресни със средна дължина на косата отгоре

Подстригване от Майки

Тази прекъсната прическа съчетава дълга коса, сресана на една страна с размазано избледняване. Изобилието от височина, обем и навита ресни правят този комбинезон нещо специално.

6. Текстурирана коса + дълга ресни

Текстурирана коса и прическа с дълги ресни за мъже

Подстригване от fraser_hardgrind

Като реакция на всички стилове на гърба през последните няколко години, виждаме по -напред външен вид. Тази ъглова версия се отличава с много текстура и отношение. Супер готина рязка мъжка прическа със средна дължина.

5. Половин твърда част + отрязана коса назад

Силно избледняваща и нагладена коса

Подстригване от Антонио Матео

Смесете този гладък стил, като го срешете по диагонала. Разгледайте @ambarberia за още по -свежи подходи към този класически стил.

4. Подрязана подстригана прическа

Подрязана подстригана прическа за мъже

Подстригване от Брайънт Гутиерес

Това подрязано обратно подрязване е перфектната комбинация от височина и текстура. Свръхсилното избледняване подчертава гъстата коса отгоре. Готина прическа със средна дължина, която да изпробвате.

3. Hi-Lo Fade + Хирургическа част + Pompadour

Почистете hi lo fade с хирургическа част и прическа помпадур

Подстригване от Димитрис Лианос

Сякаш супер хлъзгавата помпозност не беше достатъчно хладна, високото ниско избледняване, озвучено от бръснач, добавя сериозен стил към всяка кройка.

2. Ниско избледняване на кожата + отрязана коса със средна дължина

Стъпка прическа плешиво избледнява отпусната коса назад

Подстригване от Корейският бръснар

Има безкрайни начини да разтърсите избледняването. Това ниско избледняване на кожата следва линиите на дълга коса отгоре и просто изглежда лошо.

1. Ножично подстригана коса със средна дължина

Къса страна по -дълга коса отгоре

Подстригване от Морис Мотли

Тази мъжка прическа със средна дължина е най -добрата в разрошена текстура. Той също така доказва, че не всеки дълъг отгоре разрез изисква избледняване. За по -консервативни работни места, тази кройка работи за професионален ежедневен стил, докато това е вашият външен вид.

Имате страхотен списък със средно дълги прически за мъже, които ви дават много нови възможности да изпробвате нов облик.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.