99 момичешки татуировки, които да обмислите за 2017 | TattooBlend

2016 г. е почти приключило, което означава, че отброяването за намиране на най -добрата татуировка за следващата година е в ход. Нова година означава новогодишни резолюции и, разбира се, ново мастило. Може да е трудно да се спрете на един дизайн на татуировка, с който ще се задоволявате до края на живота си. С всички дизайни там, сякаш всяка татуировка, която виждате, е тази, тоест докато се появи следващата. Тази статия е пълна с момичешки татуировки в изобилие.

Намирането на перфектната татуировка трябва да бъде забавно. С годините технологиите се развиват, методите се подобряват и се появяват нови стилове, което прави процеса на получаване на мастило по -вълнуващ от всякога.

За ваше удобство, търсихме високо и ниско, за да съставим списък с най -добрите татуировки там. Независимо дали търсите татуировка за себе си или просто оценявате красотата на добре проектирано произведение на изкуството, няма да останете разочаровани от някоя от татуировките в този списък.

Тези птици на клон.

Птица на клон от Линдзи Ейприл

По -рано публикувахме подобен дизайн на татуировка, който бързо стана вирусен. Този дизайн е същата основна концепция, но различна в много отношения, ако има смисъл. Перфектна татуировка за всяка жена, която търси нещо малко, елегантно и елегантно. (Снимка: Линдзи Април)

Тази флорална обвивка за врата.

Цветна обвивка на врата от Влада Шевченко

Въпреки че не успяхме да намерим алтернативни гледни точки на това парче, веднага се влюбихме в този дизайн заради неговата оригиналност. Черните цветни клони образуват огърлица, която не се свързва напълно.  (Снимка: Влада Шевченко)

Този зашеметяващ череп с дълъг рог.

Татуировка с череп с дълъг череп от Аманда Уачоб. Перфектен за всеки тексасец!

Знам. Това прилича на професионална маслена картина. Но това е колко добра Аманда Уачоб е в работата си. Прекрасно парче с селско настроение.  (Снимка: Аманда Уачоб)

Това парче орхидея на гръдния кош.

Парче орхидея на гръден кош от Лиана Сабрина

Запълването на триъгълни форми с цветя е неотдавнашна тенденция, която избухна в популярност през последните няколко години. Това голямо парче гръдна клетка (оуу) е направено с черно и сиво мастило и може да се похвали с прекрасна композиция, която идеално подхожда на местоположението.  (Снимка: Лиана Сабрина)

Тази прекрасна роза.

Прекрасна роза от Tattooist Flower

Изработено в оригиналния акварелен стил на Flower, това парче изглежда почти сякаш има рентгенови аспекти, особено видими в стъблото. (Снимка: Цвете)

Тази малка змия.

Змийската татуировка на Кара Делевин от доктор Уу

Това конкретно парче е направено по модел Cara Delevingne (на снимката по -горе). Сега тя има 21 малки татуировки и брои. Тази малка змия обаче е далеч най -готината.  (Снимка: Doctor Woo)

Това цветно сърце.

Цветно сърце от Брайън Гутиерес

Различни видове цветя са стратегически разположени, за да образуват дизайн във формата на сърце. Розовите рози и лилавите люляци са сред многото цветя, включени в този дизайн.  (Снимка: Брайън Гутиерес)

Това супер хладно гръбче.

Невероятно парче от Антон

Всичко в тази татуировка просто излъчва страхотност. От слабия син оттенък на водата до хартиените самолети, това парче е толкова впечатляващо, колкото и уникално. Ако търсите татуировка на тема пътуване, това е всичко.  (Снимка: Антон)

Този нежен цветен венец.

Цветен цветен венец от Zihee

Оформяйки основата на костта на пищяла, този пъстър цветен венец е перфектен избор за татуировка за всяка жена, която търси нещо забавно и красиво. Незабавно парче за разговор, ако някога е имало такъв.  (Снимка: Zihee)

Това черно и сиво мастило се издигна.

Черно и сиво мастило зад ухото се издигна от Кейн Навасард

Независимо как ги наричате, татуировки зад ухото или врата, тези силно видими татуировки започват да се радват на нарастване на популярността сред жените. Приятно е да се види, че това място, което някога е било доминирано от мъже, получава повече мастилено време с женския пол. (Снимка: Кейн Навасард)