60+ невероятни татуировки с ръкави за мъже & amp; Жени

Така че започнахте с малка татуировка Snoopy и сега се озовавате да планирате ръкав. Не се притеснявай. Това е само естествено. Всички сме били там. Въпреки че първоначално не сте планирали да си вземете ръкав, татуировките бързо се заснемат и ако не сте достатъчно силни, за да устоите на очарованието на следващата татуировка, може да се окажете с ръкав, независимо дали сте планирали това или не.

Или може би се озовавате от другата страна, като сте планирали ръкавите си за по -добрата част от десетилетие, преди иглата дори да е докоснала кожата ви. Така или иначе, този списък е за вас.

Тук ще разгледаме 60+ от най-добрите и умопомрачителни татуировки на ръкави, които със сигурност ще ви оставят в страхопочитание. Надяваме се този списък да ви хареса и да не забравите да запазите и споделите любимите си.

Тази татуировка със спирален ръкав.

Спирална татуировка с пълен ръкав от Cassady Bell

Що се отнася до ръкавите, съставени от геометрични шарки, спираловидните дизайни са в момента. И е лесно да се разбере защо. Този дизайн разделя всяка спираловидна секция с използване на отрицателно пространство, което е преувеличено с удебелени граници от черно мастило, които изчезват във всеки модел. (Снимка: Cassady Bell)

Това акварелно кои езерце.

Акварелна кои езерце с пълни ръкави татуировка от Ръсел Ван Шайк

Когато получите пълен ръкав или завършите с пълен ръкав, вашето парче ще попадне в една от двете категории. Тези, които се състоят от много малки парчета, често натрупани едно по едно за дълъг период от време, и тези, които имат една -единствена непрекъсната тема, които обикновено се планират по време на едно заседание, като ръкава на рибата кой. (Снимка: Ръсел Ван Шайк)

Тази цветна татуировка с пълен ръкав.

Цветен пълен ръкав от Джъстин Хобсън

Както за мъжете, така и за жените, ръкавите с цветна тематика са елегантен избор с атрактивна приемственост в целия дизайн. Този конкретен дизайн се състои от рози и разполага с черно и сиво мастило.  (Снимка: Джъстин Хобсън)

Този ръкав на Междузвездни войни.

Империята отвръща на татуировката с пълен ръкав от Сага Андерсън

От зашеметяващото осветление на шлема на Дарт Вейдър до красивия син модел на пчелна пита, заобикалящ R2D2, Saga продължава да доказва отново и отново, че е сред най -добрите колористи в бизнеса с този очарователен ръкав The Empire Strikes Back.  (Снимка: Сага Андерсън)

Тези динамични модели.

Динамична татуировка с пълен ръкав от Wagner Basei

Въпреки че имаме само частична проба от този ръкав, той определено е един от любимите ни. Ще забележите доста дизайни в списъка, които са подобни на този. Тези видове геометрични ръкави се превръщат в често срещана гледка в Pinterest и Instagram.  (Снимка: Вагнер Басей)

Тази скулптура и черупка.

Невероятна татуировка с пълен ръкав от Jun Cha

Jun Cha създава невероятни примери за класически дизайн. Работата му обикновено включва гръцка скулптура и както можете да видите тук, той е доста добър в това. И така, какво ще ви върне един от тези шедьоври? Е, както винаги зависи от сложността на парчето, но благодарение на наскоро преработения уебсайт на Ча, той беше любезен да включи някои фигури за паркиране на топки за тези от вас, които се интересуват. Ръкав като този по-горе ще ви струва от 30 до 50 000 долара, тоест ако реши да ви добави към своя обширен списък с чакащи. О, да, има и минимум проект за $ 6,000 за по -малки работи.  (Снимка: Jun Cha)

Този сюрреалистичен ръкав.

Сюрреалистична татуировка на ръкав от Гари Мосман

Не е толкова често татуировката да изглежда толкова добре, че всъщност си мислим, че е фалшива. С целия наличен днес софтуер за симулация на татуировки, ние бързо приписахме този ръкав на магията на постпродукцията. Но при по -внимателно разглеждане бяхме приятно изненадани да открием, че този дизайн е толкова реален, колкото изглежда. Мекото, мечтано засенчване придава на това парче сюрреалистичен ефект.  (Снимка: Гари Мосман)

Тези излъчващи линии.

Излъчваща татуировка на ръкав от Kev Richardson

Няма нищо по -завладяващо от креативен и оригинален дизайн. Използвайки лакътя като отправна точка, черните линии се излъчват от дизайна, придавайки му вид на слънчеви лъчи или дълбока тъмна дупка. Отрицателните пространствени елементи на дизайна са идеалното допълнение към поточните линии на черно и сиво мастило.  (Снимка: Кев Ричардсън)

Този красив ръкав с акварел.

Красива ръкавна акварел от Алберто Куерва

Ако търсите нещо цветно с почти психеделично усещане, тогава не търсете повече. Без да отнемаме нищо от красивия акварелен тигър, трябва да кажем, че дизайнът на мандала в отрицателно пространство с мандала не е нищо друго освен грандиозно.  (Снимка: Алберто Куерва)

Този модел на dotwork.

Dotwork ръкав татуировка от Fabio Sciascia

Тук имаме още един страхотен геометричен модел с хипнотизираща оптична илюзия. Илюстрирани с безброй точки, чистите кръгове на отрицателното пространство и свързващите линии са почти повече, отколкото очите могат да се справят. Какъв впечатляващ дизайн. (Снимка: Fabio Sciascia)