60+ изключително красиви акварелни татуировки, които обичаме | TattooBlend

Докато журито все още не е запознато с дългосрочната оцеляване на акварелните татуировки, общият консенсус е, че те са прекалено красиви, за да се пренебрегнат. В крайна сметка, кой наистина се интересува как ще изглежда татуировката им след 40 години, прав ли съм? Това и фактът, че татуировките сега са по -лесни – и по -достъпни – за премахване от всякога, кара хората да се подреждат на тълпи, за да получат своето собствено акварелно чудо.

Акварелните татуировки всъщност не съдържат специален вид мастило, нито се прилагат по някакъв уникален начин. Художниците ги мастилят с почти същите игли, които използват от десетилетия. Всичко, което е необходимо за постигане на акварелния вид, е безупречното засенчване и правилната художествена визия. Акварелният стил все още остава най -новият и спорен стил на татуировка. Докато хората или ги обичат, или ги мразят, повечето татуисти са възприели техниката като новаторска и променяща играта. И както вероятно сте забелязали от постоянното натрупване на акварелни татуировки във вашите емисии в социалните медии през последните няколко години, акварелните татуировки са тук, за да останат.

Докато повечето лицензирани артикули за татуировки наистина са талантливи, с този конкретен стил на татуиране е важно да се намери художник, който знае какво правят и има подходящ опит под колана си. За тези от вас, които търсят този перфектен акварел, ние сме събрали колекция от първокласни примери, всички изпълнени от художници, които са усвоили занаята. Надяваме се, че тази статия ще ви хареса толкова, колкото на нас ни беше приятно да я съберем. И не забравяйте да запазите любимите си!

Тази карта на света.

Акварелна татуировка на картата на света от Джорджия Грей

(Снимка: Джорджия Грей)

Тези цъфтящи анемони.

Цъфтящи анемони от Pis Saro

(Снимка: Pis Saro)

Тази камера.

Акварелна камера от Фелипе Мело

(Снимка: Фелипе Мело)

Тази цветна дама.

Цветна дама от Tayfun Bezgin

(Снимка: Tayfun Bezgin)

Тази пееща птица.

Акварелна пойна птица от Фелипе Мело

(Снимка: Фелипе Мело)

Това зло око.

Акварелно око от Фелипе Родригес Фе Род

(Снимка: Felipe Rodrigues Fe Rod)

Тази абстрактна акварелна работа.

Абстрактно парче акварел върху предмишницата от Ресул Одабас

(Снимка: Resul Odabas)

Това акварелно лотосово цвете.

Акварелна лотосова цветна татуировка от Banul

(Снимка: Banul)

Тези облаци.

Акварелни облаци от Синтия Собрати

(Снимка: Синтия Собрати)

Тази геометрична спирала.

Геометрична спирална татуировка от Justice Ink

(Снимка: Justice Ink)