Дизайн и идеи за татуировки на Epic Lion | TattooBlend

Минаха повече от тринадесет години, за да се разбере най -накрая защо наричат ​​лъва крал на джунглата. Е, всъщност все още не го разбираме, защото лъвовете не живеят в джунглата, но, хей, може би в даден момент са го направили. Както и да е, нашата идея е, че не разбрахме защо лъвовете са толкова голяма работа, докато не се озовахме изправени лице в лице с гигантски мъжки лъв, който беше способен да ни сдъвче главата с една хапка и евентуално дори да преглътне и да я изпука навън цял. Да, те са толкова големи и бързо ще смирят дори най -големите мъже. Уважението се дава незабавно и това дори не взема предвид техните впечатляващи възможности за лов и рев. Те са огромни!

По-рано този месец най-накрая изглеждаше, че имаме достатъчно дизайни, за да започнем да събираме нашата дългоочаквана колекция от татуировки с лъв. Много очаквани, тъй като в момента го очаквахме с нетърпение и събирахме дизайни още от стартирането на този уебсайт. С колекция от над 200 дизайна, беше необходимо много сортиране, обмисляне и повече от няколко трудни решения, за да се стигне до окончателното отброяване само до 50 дизайна, които смятахме, че нашата публика ще се радва най -много. Надяваме се този списък да ви хареса и ако имате дизайн, който смятате, че заслужава да бъде в списъка, изпратете го отново и може би ще го добавим към списъка. Наслади се!

Това великолепно парче бедро.

Великолепна лъвска татуировка на бедрото от Диого Роча

Ако цигански лъв се ожени, той би изглеждал така. Този списък включва редица различни татуировки на лъвове, поставени директно върху бедрото – вероятно защото това е една от най -големите налични платна. Освен че разтърсва корона от цветя, цветът на лъвските очи съвпада с бижутата на челото и брадата му.  (Снимка: Diogo Rocha)

Тази негативна космическа грива.

Татуировка на лъв с отрицателна космическа грива от Tattooist River

Ривър винаги го разкъсва независимо върху какво работи. Подписният му стил е лесен за идентифициране чрез финото му използване на отрицателно пространство в повечето му творби. Ако се взирате в този дизайн достатъчно дълго, умът ви ще започне да събира абстрактни форми и други дизайни, докато изучава задната част на лъвската грива.  (Снимка: Река)

Това абстрактно акварелно парче.

Абстрактна татуировка с акварелен лъв от Tayfun Bezgin

Тейфун обича да си играе с абстрактни черни линии, които изглеждат така, сякаш са капели не друго, а четката на Джаксън Полок. В този случай струйните черни линии са допълващ контраст с умело изпълненото смесване на цвят.  (Снимка: Tayfun Bezgin)

Тази епична татуировка с акварелен лъв.

Епична акварелна лъвска татуировка от Бони Лусена

Акварелните дизайни, направени единствено с черно и сиво мастило, са страхотна тенденция, която според нас може да изглежда дори по -добре от по -цветните им колеги. Ако някога сте били в зоологическата градина и сте имали възможност да видите лъв отблизо и лично, първото нещо, което забелязвате, е невероятният им размер и присъствие. (Снимка: Boni Lucena)

Този цветен геометричен лъв.

Цветна геометрична татуировка на лъв от Арманд Муньос

Ако не сте изпълнили абстрактната акварелна доброта по -рано, този дизайн определено ще ви постави на върха. Тази статия включва редица еднакво невероятни акварелни дизайни, които са изненадващо уникални сами по себе си. Тук Арман използва цветни геометрични фигури, поставени срещу запълване с акварел с черно мастило, за да рамкира лицето на лъва.  (Снимка: Арманд Муньос)

Този зашеметяващ дизайн с точки.

Зашеметяваща татуировка с лъв от Dotwork от Франк Карильо

Всичко, освен типичния ви дизайн на dotwork, този лъв е създаден с помощта на струни от малки точки, за да постигне прекрасна пухкава текстура. Франк винаги идва, изработвайки големи и подробни произведения с неговия уникален и широко ценен стил, който винаги се прави с черно и сиво мастило. (Снимка: Франк Карильо)

Това елегантно парче за глезена.

Елегантна татуировка на лъв на глезена от Tattooist Doy

Ако търсите по -малък дизайн с по -женствено усещане, нещо като тази очарователна малка татуировка на глезена от южнокорейския татуист Doy може да е точно за вас. Що се отнася до деликатното засенчване с акварел, това не е много по -добро от това.  (Снимка: Doy Tattooist)

Това скицирано бедро.

Скицирана татуировка на лъв от Камил Мокот

Очите често се считат за един от най -предизвикателните аспекти на дизайна – което вероятно е причината толкова много от дизайните в този списък да нямат такива. Начинът, по който Камил успя да улови светлината в погледа на този лъв, е нещо, което не се постига лесно.  (Снимка: Камил Мокот)

Този забавен дизайн на предмишницата.

Татуировка на лъв на предмишницата от Барис Йесилбас

Има безброй внушаващи страхопочитание акварелни дизайни, които се носят из мрежата и няколко в този списък, но от време на време звездите се подравняват и всичко идеално си идва на мястото и се създава наистина невероятно произведение на изкуството. Работата на Бари винаги ни изглежда толкова нереална. Без значение колко пъти посещаваме страницата му в Instagram, винаги се оказваме, че преглеждаме всеки негов дизайн, сякаш ги разглеждаме за първи път.  (Снимка: Baris Yesilbas)