Най -добрите дизайни на татуировки на кораби | TattooBlend

Когато повечето хора мислят за татуировки, те си представят кораби, котви и сърца с думите, които мама надраска по мъничко знаме на рамото на някакъв небрежен моряк с кожа. Докато този класически стереотип произлиза най -вече от анимационни филми, които сме гледали като деца, той е почти толкова смешен, колкото самите карикатури. Не само татуировките са се развили от времето на пиратите и дървените кораби, но ако покажете на някого от тази епоха съвременна татуировка, те биха могли да я отхвърлят като боклук.

В западните култури първите татуировки наистина са били популяризирани от кариерни моряци, морски търговци и мошеници. Начертайте го с много свободно време и още повече алкохол. Но поради причини, които не са съвсем очевидни, морските татуировки остават на мода през годините, развивайки се в някои доста ефектни прояви на мастило. По-долу сме събрали списък с 50 корабни татуировки с морска тематика, на които всеки пират би завидял. Нека да разгледаме.

Този великолепен кораб -призрак.

Татуировка на кораб -призрак от Брайън Мърфи

Все още носещ този червен блясък, този прясно мастилен тат се отличава с череп с широко отворена уста, духащ вятър в платната на кораба. (Снимка: Брайън Мърфи)

Този великолепен черен дизайн.

Blackwork Ship Tattoo от Jumilla Olivares

Епохата на високите кораби понякога се нарича златната ера на платното, която достига своя връх през 1800 -те. Днес примери за тези великолепни плавателни съдове са предимно репродукции, с изключение на няколко късметлии, които успяха да останат на повърхността. Два от най -известните оцелели примери за високи дървени кораби са HMS Victory и USS Constellation(Снимка: Камил)

Тази малка корабна татуировка на китката.

Корабна татуировка на китката от Марион М Тони

Отначало човек може да погледне тази татуировка и да си помисли „Хубаво е“, но едва когато забележите четвъртинката, поставена да илюстрира мащаба на дизайна, човек започва да осъзнава колко много детайли са влезли в това миниатюрно произведение на изкуството и колко е невероятно. (Снимка: Marion M Toney)

Тези прекрасни вълни.

Черно & amp; Татуировка на кораб със сиво мастило от Даръл Хобс

Тези вълни. (Снимка: Даръл Хобс)

Това впечатляващо странично парче.

Корабна татуировка отстрани от Джош Дъфи

Нашият любим черен дизайн в списъка. Всичко от вълните до вихрещите облаци се изпълнява с най -голяма точност и умение. (Снимка: Джош Дъфи)

Тази скица на татуировка на работен кораб.

Sketch Style Ship Tattoo от Ael Lim

Тази работа в стил скица изглежда като пълна с цветни моливи. Красива комбинация от цветове. (Снимка: Ael Lim)

Това лилаво морско създание.

Татуировка на кораб на морско създание

Сега, когато потвърдихме, че гигантските калмари са истински, всичко, което трябва да намерим, е гигантски октопод като този. Прекрасен полупотопен ъгъл показва какво се случва под водата, както и над нея. (Снимка: неизвестно)

Този грандиозен залез.

Татуировка на кораб за залез слънце от Dongkyu Lee

Тук имаме абсолютно спиращ дъха залез, който веднага поставя зрителя в състояние на релаксация. Забележете отражението на залеза в платната. (Снимка: Dongkyu Lee)

Тази шапка във формата на кораб.

Татуировка на пиратски кораб от Giahi Tattoo

Въпреки че не сме сигурни на кого е моделирано това парче, ако има някой, тя определено е вдъхновена от „Карибските пирати“. (Снимка: Giahi Tattoo)

Тази великолепна луна.

Подробна татуировка на кораба от Makoto

Тази почти емблематична сцена е пресъздавана толкова много пъти, че е практически невъзможно да се намери художникът, който може да претендира за заслуга за нейното създаване. Повярвайте ни, опитахме. Но знаете ли какво казват, имитацията е най -голямата форма на ласкателство. Този конкретен дизайн обаче ни е любим. (Снимка: Makoto)