46 Модерни дизайни на татуировки, които всяка жена трябва да види | TattooBlend

Ловът продължава за перфектната татуировка. Готови сте да се потопите, но този перфектен дизайн все още не се е реализирал. След дни, ако не и седмици на ровене в мрежата, папката на работния плот с надпис „Tattoo Designs“ е толкова празна, колкото и сърцето на вашата стъпка майка. Къде са всички тези готини дизайни, които крещят „Аз съм страхотен и уникален“.

От авангардни тенденции до вечна класика, ето някои от най -модерните дизайни на татуировки, гарантирано впечатляващи.

Тези сложни стрелки.

Татуировки със стрели от Banul

Ако притежавате компютър, вероятно сте виждали справедливия си дял от татуировки със стрели. От единични валове до струпвания от малки декоративни копия, стрелите са все така популярни, както винаги. Това мъничко трио със стрели може да се похвали с впечатляващо ниво на детайлност и цвят, рядко срещани в произведения с такъв размер. (Снимка: Banul)

Тази папрат със синя ципа.

Татуировка на папрат от Марчин Александър Суровец

Тази великолепна градиентна папрат следва контурите на рамото и продължава напред под ключицата. Напоследък градиентните цветове бяха яростни, но малцина са изпълнени толкова гладко, колкото този невероятен дизайн.  (Снимка: Марчин Александър Суровец)

Този коктейл от ананас.

Татуировка с ананас от Дейвид Кот

Въпреки че не е дизайн, който търсите в сесия, не можете да отречете колко невероятно готино е това парче. Доверете се на вашия художник и ще се случат добри неща. Особено, ако вашият художник е Дейвид Кот. (Снимка: Дейвид Кот)

Този мистериозен чифт очи.

Татуировка Cat Eyes от Джорджия Грей

Тук имаме самотен чифт котешки очи, които просто се молят да бъдат довършени с най -близкия Sharpie. (Снимка: Джорджия Грей)

Тази цветна работа на врата.

Татуировка на цветя на врата от zihwa

Ще намалим този перлен блясък до добра грижа за кожата. Цветните татуировки винаги са се радвали на високо ниво на популярност, но този добре поставен ябълков цвят би изглеждал добре на врата на всяка късметлийка. (Снимка: zihwa)

Тази сърдечна галактика.

Galaxy Heart Tattoo от Хуан Дейвид Рендон

В непрекъснато нарастващия свят на акварелни татуировки на тема галактика, тази невероятна работа с предмишницата бързо се превръща в един от любимите ни. (Снимка: Хуан Дейвид Рендон)

Тези малки планети.

Tiny Planets от Hill Tattoo

От фазите на Луната до планетите в нашата Слънчева система, тези цветни предмишници са всичко, което един фен на астрономията може да иска в татуировка.  (Снимка: Hill Tattoo)

Тази снежинка с бяло мастило.

Татуировка със снежинка с бяло мастило от Sol

Толкова елегантно там. Почти сякаш го няма. (Снимка: Sol Art)

Това момиче на Луната.

Момиче на луната татуировка

Едно малко момиче намира утеха в този полумесец.

Това полутоново рамо.

Полутонова татуировка на рамо от Sol Art

Има голям шанс тази татуировка да не принадлежи на жени, но е твърде готино, оставете го извън списъка. (Снимка: Sol Art)