Тези акварелни птици.

от Жул Бохо

(Снимка: Жул Бохо)

Аз съм запален фен на работата на Жул Бохо, откакто започнах да пиша този блог. Нейните акварелни произведения са красиви, креативни и изключително оригинални – което в днешно време не е лесно да се направи. За повече от нейната работа, преминете към нейния Instagram в горната връзка за пълното й портфолио.

Тези котви.

от Доктор Ву

(Снимка: Doctor Woo)

Цялата концепция „Ти си моята котва“, разбира се, не е толкова нахална, колкото звучи. Искам да кажа, това е списък с няколко татуировки, така че всъщност няма такова нещо като „сирене“. Котвата са често срещани татуировки за двойки и един от най -значимите дизайни, ако питате мен.

Тези птици.

от Мишел Сантана

(Снимка: Мишел Сантана)

Мишел Сантана е един от любимите ми художници в Bang Bang. Ако трябваше да избера една дума, за да опиша нейния стил и работа, тя щеше да бъде „чиста“. Всеки от нейните дизайни е толкова прецизен и ясен, че ако ми кажете, че наистина не са татуировки, бих ви повярвал.

Винаги.

от остроумен бутон

(Снимка: остроумен бутон)

„Винаги“ е може би най -големият ангажимент, който някога бихте могли да поемете към друг човек – поради което носи толкова голяма тежест. Красив шрифт за красиво обещание.

Този семеен дизайн.

от Джей Шин

(Снимка: Джей Шин)

Няма да лъжа, не съм разбрал точно този дизайн, но композицията е това, което исках да покажа на читателите. Много и много дизайнерски идеи ми минават през главата, когато гледам това просто уравнение.

Тези дизайни на мандали.

от Ира Шмаринова

(Снимка: Ира Шмаринова)

Независимо дали са вълци лисици, тези космати спътници са супер пупер сладки. Декоративният стил мандала моментално придава на всеки дизайн аура на елегантност.

Тези оригами слонове.

от детската площадка

(Снимка: Детска площадка)

Оригами слоновете са толкова сладки, колкото сладките могат да бъдат. Ако искате малки съвпадащи татове, отидете на страницата на Playgound в Instagram и гарантирам, че ще получите много повече, отколкото можете да се справите.

Тези дървета.

от Ch Ahn

(Снимка: Ch Ahn)

Ето една идея: започнете с малко дърво и докато връзката ви расте, бавно добавете към този дизайн. По този начин можете да установите смислен ритуал, като същевременно имате свежо мастилен дизайн по всяко време. Как звучи това?

Тези малки същества.

от детската площадка

(Снимка: Детска площадка)

Отново, ако търсите сладък малък дизайн, Instagram на Playgound е мястото, където да се вдъхновите. Освен че работи почти изключително в миниатюри, Playgound имаше тенденция да публикува нови съвпадащи дизайни на месечна база.

Тези дати.

от CHOLO

(Снимка: CHOLO)

Предполагам, че това са дати. Отбелязване на годишнина от сватба или друг специален повод. Може да се види малък символ на безкрайността, който означава връзка за цял живот.