40 супер сладки сестрински татуировки | TattooBlend

Тя ти е сестра. Съответстващите татуировки почти трябва да бъдат изискване, ако родословието ви някога бъде поставено под въпрос. В края на краищата, не всеки има предимството да бъде еднояйчни близнаци, така че как иначе населението трябва да знае, че тя е твоята сестра, а ти си нейна. Но сериозно, връзката, която сестрите споделят, е само нещо, което може да се преживее, а не да се обясни. Ето списък на невероятни татуировки на сестра, за да отпразнувате връзката на сестринството.

Тези съвпадащи цветни татуировки на сестра.

Цветни акварелни сестри татуировки от Джордан Ашли

Според художника всяка сестра искала свой уникален полу-уникален дизайн-който изглежда бил постигнат чрез просто регулиране на цвета на цветето. Няколко от тези дизайни се носят наоколо и е лесно да се разбере защо. (Снимка: Джордан Ашли)

Тези татуировки за сърдечен ритъм.

Татуировки на сестра от сърдечен ритъм от Джеф Уорд

Тези изкривени линии са технически известни като „почивки“, но повечето хора ги свързват с болнични пулсомери. (Снимка: Джеф Уорд)

Тези малки стрелки.

Tiny Sister Tattoos от Джесика Гуера

Получаването на съвпадащи татуировки на сестра не винаги означава, че дизайните трябва да съдържат думата „сестри“ или да имат изображение на две сестри, които правят сестрински неща. Всъщност повечето от дизайните в този списък са просто сладки съвпадащи татуировки, които случайно бяха избрани от сестрите. Тези малки татуировки със стрелки са стилна идея за дизайн с нисък ключ, която е сладка, бърза, забавна и относително безболезнена. (Снимка: Джесика Гуера)

Този свързващ цитат.

Свързващ цитат Сестра татуировка от Faelan Wilson

Въпреки че не бихме искали постоянно да обясняваме на всички как тази татуировка е част от по -голямо произведение на изкуството, определено е готин дизайн, който е толкова уникален, колкото и креативен. (Снимка: Faelan Wilson)

Това слънце и луна.

Татуировки на сестра Слънце и Луна от SteviRee Barney

В този списък има няколко татуировки на слънце и луна поради огромната им популярност. „The 🌞 и &#x1f319 ;, ден & нощ, само 2, точно като нас. ” (Снимка: SteviRee Barney)

Тези цветни кукли Matryoshka.

Татуировки на сестра руска кукла за гнездене от Деана Тейлър

Матрьошките кукли, наричани още руски кукли за гнездене, са комплекти дървени кукли с намаляващ размер, които се вписват добре една в друга. Най -добрите обикновено са направени от шоколад, но този изключително ярък чифт идва на секундата. (Снимка: Деана Тейлър)

Тези люлеещи се татуировки на сестра.

Swinging Sister Tattoos от Jeffrolowe

Далеч и най -популярният дизайн на татуировка на сестра, тази свързваща двойка сестри, седнали на люлки, е пресъздавана отново и отново за сестри, които просто не могат да седнат на този приятен дизайн.  (Снимка: Jeffrolowe)

Тези сладки съзвездия.

Татуировки на сестра съзвездие

Не сме сигурни как се наричат ​​тези съзвездия, но те със сигурност са красиви. Този набор от съзвездия е един от по -подробните примери, които сме виждали. (Снимка: Nieves Arias)

Тези татуировки на сестрата на Дисни.

Дизайн на татуировки на сестрата на Дисни

Охана означава семейство. Също така се случва да бъде прекрасен полинезийски ресторант с тропическа тематика в Walt Disney World Resort в Орландо, Флорида. (Снимка: Мариса Смит)

Тези съвпадащи татуировки на русалка.

Подходящи татуировки на сестра русалка от Marquinho Andre

(Снимка: Marquinho Andre)

Тези съвпадащи захарни черепи.

Татуировки на сестра захарен череп от Рейчъл Даунс

Според художника, една сестра предпочита повече черната версия и решава да продължи в тази посока. Захарните черепи са мексиканска традиция, макар и въведена от испански мисионери, да правят черепи от захар и след това да ги украсяват, за да отпразнуват Деня на мъртвите. (Снимка: Рейчъл Даунс)