40+ супер сладки идеи за татуировки за жени

Търсите възможно най -сладката татуировка? Разбира се, че си. В края на краищата, не мечтаят ли всички момичета? Е, може би не. Но ако вашият двор не е достатъчно голям за пони, сладка татуировка определено е следващото най -добро нещо.

През цялата година имаме специална папка само за най -сладките татуировки, които можем да намерим и когато имаме достатъчно, излиза статия. Ето списъка с тези години. Надяваме се да се насладите на разглеждането на този списък, както и на нас да го създадем за вас. От малки филийки плодове до спиращи дъха супер сладки цветни татуировки, този списък има по нещо за всеки. Седнете, отпуснете се и се вдъхновете.

Това великолепно пауново перо.

Дизайн на татуировка на паун от Balazs Bercsenyi

Правили сме пълни статии за перата на пауна в миналото и трябва да признаем, че това е един от най -добрите примери, които сме виждали. Унгарският татуист Balazs Bercsenyi винаги успява да впечатли с вниманието си към детайлите и изключително оригиналната работа. (Снимка: Balazs Bercsenyi)

Това невероятно сладко цветно парче бедро.

Сладка цветна татуировка на бедрата от Graffittoo

Ако търсите сладка цветна татуировка, тогава страницата на Instagram на студио за татуировки на Graffittoo трябва да бъде първата ви спирка за дизайнерско вдъхновение. Техните цветни цветни произведения варират от малки единични стъбла до по -големи аранжировки като тази, изобразена по -горе.  (Снимка: Graffittoo)

Този цветен самолет от хартия.

Татуировка на хартиени самолети от Graffittoo

Тук имаме още един сладък дизайн от южнокорейското студио за татуировки Graffittoo. Хартиените самолети и оригами като цяло създават някои доста интересни малки татуировки. (Снимка: Graffittoo)

Тази татуировка на момичешки символ на безкрайността.

Girly Infinity Symbol Tattoo от There Tattoo

Въпреки че не сме наясно с всички събития в този категорично женствен математически символ, няколко звезди и вероятно дори пеперуда или две могат да се видят ясно. (Снимка: Там татуировка)

 Тази кламер. Дизайн за татуировка с кламер

Малки минималистични предмети често правят най -добрите малки татуировки. Тази единна кламер изглежда като у дома си сред тези разпръснати роднини. (Снимка: Пам Пастор)

Този гръмотевичен облак.

Thunder Cloud Tattoo Design от Graffittoo

Гръмотевичен облак с мълния, за да бъдем точни. Видяхме нашия справедлив дял от татуировки за осветление, но малцина притежават толкова ярки детайли като горния дизайн. Забавен факт: Мълния удря около 40 пъти в секунда на земята и при температура над 50 000 градуса по Фаренхайт, 5 пъти по -гореща от повърхността на слънцето. (Снимка: Graffittoo)

Тази филия пъпеш.

Парче диня Акварелна татуировка от Симона Бланар

Малка скица в стил акварел диня някой? Да моля. Това са прости, но креативни дизайни като тези, които ви карат да изоставите всичко и да посетите местния татуист. (Снимка: Симона Бланар)

Тази сладка татуировка с пера.

Сладка татуировка с пера на китката от Jon Boy

Вероятно най -малката татуировка с пера, която съществува. Всичко започва с невинно малко перо на китката. Преди да разберете, вие сте ухажвани от различни пътуващи циркове, които искат да ви наемат на пълен работен ден.  (Снимка: Jon Boy)

Това цветно клонче.

Сладък дизайн на цветни татуировки от Doy

Тези нежни цветни венчелистчета изглеждат сякаш са почти направени от издухано стъкло. Розовите, лилавите и светлосините тонове имитират отражението на светлината, когато влиза в определени видове стъкло. (Снимка: Doy)