Някои от най -готините, най -странните и най -завладяващите дизайни на татуировки са от ежедневни предмети, направени в жанра фотореализъм. Не много отдавна дизайнът на фотореалистични татуировки беше практически нечуван. Тези дни виждаме някои невероятни примери, които са почти неразличими от истинските. Тези дизайни са изпълнени с тънки единични игли – които позволяват невероятно количество детайли. Ако не сте съвсем сигурни за какво визирам, по -долу са представени 40 примера за татуировка на хиперреализъм, които без съмнение ще останете впечатлени.

Тази китара.

от Хектор Даниелс

(Снимка: Хектор Даниелс)

Ако сте китарист, тази татуировка вероятно е направила всичките ви други татуировки ревниви.

Този стол.

от Сол

(Снимка: Sol)

Въпреки че без съмнение е изискан и скъп, трябва да кажа, че този стол изглежда далеч от удобен.

Това Порше.

от Джефри

(Снимка: Jefree)

От време на време се появява невероятна татуировка, която е толкова перфектна, че буквално спира дъха ви. Това е една от тези татуировки. Старото среща новото в това отражение на миналото и настоящето. Тази татуировка е мечта на всеки ентусиаст на Porsche.

Това парче коса.

Чрез Baby Bliss

(Снимка: BabyBliss)

Ако има по -добър начин да изразите любовта и възхищението си от Мадона, със сигурност бих искал да го видя. О, виж, това дори не е татуировка;).

Този лист.

от Дой

(Снимка: Doy)

Е, ако ще татуирате произволен лист в кожата си, това определено е начинът, по който го правите. Както скоро ще забележите, Дой е безспорен авторитет, когато става въпрос за мастило с хиперреалистични обекти от всякакъв вид.

Тази лента с форма на сърце.

от Дой

(Снимка: Doy)

Колко пъти тази татуировка с форма на сърце е объркана с истинската, никога няма да се разбере. Именно този тип странни и готини дизайни направиха Doy толкова интересен художник, който да следва.

Този Глок.

от Youyeon

(Снимка: Youyeon)

Що се отнася до татуировките с пистолети, аз ги считам за изкуство и игнорирам политиката. А що се отнася до изкуството, то не става много по -впечатляващо от този щателно изложен малък Глок. Сякаш фотореалистичните татуировки не бяха достатъчно трудни, за да се справят сами, когато влезете в миниатюри, нещата се извеждат на съвсем различно ниво.

Този скъпоценен камък.

от Каспер

(Снимка: Casper)

През годините публикувах някои доста ефектни дизайни от скъпоценни камъни на хиперреализма. Въпреки това, малцина, ако има такива, са успели да възпроизведат реалистичното изображение на светлина, влизаща в камъка, както и горния пример. Независимо дали е диамант, рубин, топаз. или опал, този кръгъл камък е извън съвършенството.

Този коктейл.

от Дой

(Снимка: Doy)

Няма нищо по-освежаващо от ледено студен коктейл в горещ летен ден, сервиран в чаша за вино. Улавянето на естествените отражения на стъклото и леда е изключително трудно от илюстративна гледна точка, а възможността да го издърпате на това ниво е нещо, което трябва да се празнува.

Тази китара.

от Злата Коломойская

(Снимка: Злата Коломойская)

Злата просто го убива, когато става въпрос за създаване на уникални и прекрасни произведения на изкуството. Открих работата й едва през последната година, но определено е една от най -добрите в бизнеса.