Татуировки на малки глезени

Малките татуировки на глезена са стотинка. Но с добра причина. Те са готини, с нисък риск и относително скриваеми. Сред жените глезените са може би най -популярното място за татуировки – особено сред първите, които търсят татуировки. От цветя и котви, до емотикони и М&М, почти всичко мъничко изглежда да излезе както трябва. Ето няколко дизайна и идеи, в които да потънете зъбите си, докато обсъждате следващата татуировка.

Тези малки розови цветя.

Tiny Pink Flower Tattoo

Може би най -деликатният и красив дизайн, който ще видите в този списък, са цветята. Тези розови цветя приличат на редица различни видове, които заключих, че всички изглеждат твърде сходни, за да се различават. (Снимка: DOY)

Тези лаврови листа.

Татуировка на глезена с лаврови листа

Символът на лавров венец, състоящ се от две извити лаврови клони, незабавно връща времето назад, когато ежедневните подвизи на Елена от Троя биха изпълнили местните таблоиди. Лаврови венци, изиграли силна символична роля в средиземноморския регион през гръцките и римските времена. Венецът е използван като емблема за бога на слънцето Аполон, както и като символ на победата, който обикновено се носи на главата по време на триумф и празник. Докато все още виждате от време на време символ на лаврови листа в съвременното общество, листата най -често се срещат в кухнята, преименувана на „дафинови листа“, където се използват за овкусяване на храна.  (Снимка: Мечтае)

Това просто усмихнато лице.

Малка татуировка на усмихнато лице на глезена

Случайно създадено от Форест Гъмп по време на джогинг, усмихнатото лице оттогава помогна на интелигентните бизнес умове да продават огромни количества стикери, тениски и други еднакво повдигащи стоки.  (Снимка: Elli Argyrous)

Това елегантно лотосово цвете.

Tiny-lotus-flower-tattoo

Перфектна работа с черно мастило на място само с боси крака. (Снимка: Jon Boy)

Тази пунктирана бухал.

Татуировка на малка сова на глезена

Тази малка бухал определено принадлежи към нашия списък с най -добрите татуировки на бухал за всички времена, но за съжаление тогава не беше на нашия радар. (Снимка: Джордж Маркес)

Тази прозрачна кутия.

Татуировка с прозрачен куб

Не става много по -геометрично от това. Прекарвах часове, покривайки тетрадките си с тях по време на училище, когато бях дете. (Снимка: Auuuyo)

Това летящо морско конче.

Малка татуировка на морско конче на глезена

Малките крила придават на това креативно морско конче уникално усещане за стил. Ако харесвате морски кончета, не забравяйте да разгледате този списък с очарователни сладки татуировки на морски кончета.  (Снимка: Berrge)

Този прост символ на любовта.

Проста татуировка на сърцето на глезена

Понякога най -простите дизайни са най -добрите. Това мъничко очертание на червено сърце би изглеждало страхотно на почти всеки глезен. (Снимка: Berrge)

Това цвете YOLO.

YOLO татуировка на глезена

Живеете само веднъж, така че защо да не си направите татуировка YOLO, която да ви напомня за това всеки ден. Това ви кара да се чудите обаче след 30 години дали някой ще знае какво означава YOLO? (Снимка: Мечтае)

Тези флорални произведения.

Татуировки на цветя-глезени

Тук имаме малко парче в стил мандала и лотосов цвят с дълги стъбла. Трябва да се отбележи, че малките татуировки на глезените/краката са склонни да остаряват лошо. Малките татуировки като цяло имат тенденция да се превръщат в малки петна от мастило с остаряването на кожата. Глезените и краката са особено уязвими. (Снимка: Artful Ink)