40+ невероятни дизайни на татуировки на фара | TattooBlend

От легендарния Александрийски фар до футуристичния фар Yehliu в Тайван, фаровете са послужили като приветлив фар за познаване на безброй моряци, които се връщат у дома от дълги плавания по море. Откакто първият фар беше запален от примитивен огън, поставен на издигната платформа, фаровете очароваха хора от всички сфери на живота. Днес ентусиастите на фарове фотографират структурите като хоби.

Дизайнът на татуировки на фар е изненадващо популярен. Ако можете да го мечтаете, вероятно вече е направено. По -долу ще намерите някои от най -добрите примери за татуировки на фара, които интернет може да предложи. Наслади се!

Този дотворк фар.

Dotwork Lighthouse Tattoo от Sasha MasiukЕдна от само две татуировки на краката в списъка, тази татуировка на фарове с две точки се отличава с две змии, навиващи се около основата на конструкцията. (Снимка: Саша Масюк)

Този фар в бутилка.

Lighthouse in a Bottle Tattoo Design от Niky Boni

(Снимка: Niky Boni)

Тази татуировка на фар с черно и сиво мастило.

Татуировка на фар с черно и сиво мастило от Свен Рейен

Изглеждайки подобен на скица с молив, този елегантен дизайн на фара украсява цялата страна на този късметлия. Забележете малките птици в полет.  (Снимка: Свен Рейен)

Тази татуировка на фарове с точки.

Dotwork Lighthouse Tattoo Design от Rachainsworth

(Снимка: Rachainsworth)

Този фар с въжена рамка.

Реалистичен дизайн на татуировки на фара от Джон Барет

Този Uber реалистичен портрет на фар в здрач се отличава с традиционна граница от въже, която контрастира добре с реалистичния интериор. Червено -белите ленти се завъртат около фара като тези от бонбони. Червените и белите ивици са често срещана гледка в света на фара, боядисани в съответствие с червените помощници за навигация в морето. (Снимка: Джон Барет)

Този геометричен дизайн.

Дизайн на татуировка на фара от Sanghyuk Ko

(Снимка: Sanghyuk Ko)

Тази акварелна татуировка на фар.

Татуировка на акварел на фар от Саша Унисекс

Ако сте запознати с работата на Саша Унисекс, веднага ще разпознаете това парче от предмишницата като нейно. Нейният отличителен акварелен стил, който лесно може да се отличи от другите чрез използването на твърди линии, я спечели следното. За по -уникални акварелни дизайни не забравяйте да разгледате нейното портфолио. (Снимка: Саша Унисекс)

Тази страхотна работа с ръце.

Lighthouse Tattoo Design от Uncl Paul Knows

Най-старият и вероятно най-известният фар, който стои и до днес, е Кулата на Херкулес, 1900-годишен римски фар, който гледа към северноатлантическото крайбрежие на Испания. Самият фар е моделиран по фара на Александра и се ползва със защитен статут като обект на ЮНЕСКО за световно наследство, както и като национален паметник на Испания. (Снимка: Uncl Пол знае)

Това творческо произведение с морска тематика.

Lighthouse Tattoo Design от Анна Йершова

От разбиващите се вълни до кормилото на кораба, това произведение на изкуството е един от най -готините дизайни в списъка. Забавен факт: За да се запалят лампите на фара, първо бяха използвани големи огньове, последвани от фитили от китово масло. В крайна сметка и двете бяха заменени от изобретението на параболичната рефлекторна система, която от своя страна беше заменена от лещата на Френел през 1950 -те години, която се използва и до днес. (Снимка: Анна Йершова)

Тази готина работа в стил скица.

Sketch Style Lighthouse Tattoo Design от Szabi

Фаровете са боядисани в различни шарки. Хоризонталните ивици, спирали, плътни цветове и диаманти редовно се редуват, за да се разграничи един фар от друг. (Снимка: Szabi)

Този много подробен дизайн на dotwork.

Dotwork Lighthouse Tattoo Design от Parvick

Тук имаме застаряващ фар, който е застигнат от гъстите лози на природата. Пукнатини могат да се видят на повърхността, както и нестабилни дървени скелета и небе, пълно с тъкани облаци. (Снимка: Parvick)

Този дизайн на опаковката.

Lighthouse Tattoo Design от Farbschock

Тази традиционна червено -бяла раирана фара татуировка се отличава с голям жизнен пръстен на преден план, забит в пясъка. Сините и зелените вълни, които се разбиват на заден план, добавят приятен успокояващ ефект към работата. (Снимка: Farbschock)

Този малък тат на глезена.

Малка татуировка на фар на глезена от Свен Рейен

Забавен факт: Най -малкият функциониращ фар в света се намира в Северен Куинсферри, Шотландия и е висок само 11 фута. (Снимка: Свен Рейен)