40 фантастични татуировки със слънчоглед, които ще ви вдъхновят да се впишете | TattooBlend

Слънчогледите са известни като „щастливи цветя“, защото са склонни да излъчват определено ниво на щастие и радост, с което малко други цветя могат да се сравнят. Розите карат човек да мисли за любов и романтика, докато слънчогледите напомнят за светъл и слънчев ден без стрес, в който всичко е наред в света. С този тип атмосфера е лесно да се разбере защо слънчогледът е толкова популярен избор за татуировка.

Дълги стъбла, без стъбла, цветни произведения на изкуството и прости, едноцветни парчета, всички успяват да работят, независимо от местоположението. Ето уникална колекция от някои от най -добрите съществуващи дизайни на слънчогледови татуировки. Наслади се!

Този дизайн на dotwork.

Dotwork Слънчогледови татуировки Дизайн от Том Том

(Снимка: Том Том)

Тази грандиозна татуировка със слънчогледов глиф.

Дизайн на татуировка на слънчоглед от Рома Северов

Това парче е сериозно око, което гарантирано ще постигне вирусен статус в мрежата. Глифовете с триъгълна форма са нарастваща тенденция в индустрията и с основателна причина (виж по-горе). (Снимка: Рома Северов)

Тази ботаническа красота.

Слънчогледова татуировка на рамо от Кастиляни

Не е най -ясната снимка, но все пак можете да видите жизнеността и вниманието към детайлите, които съдържа това парче. Педалите за цветни лъчи са с подсветка с мек зелен оттенък, който кара цялото парче почти да скочи от кожата. (Снимка: Castigliani)

Това задно рамо.

Дизайн на татуировка на слънчоглед от Ръсел Сейр

Тук имаме задно парче с приличен размер с мек жълт тон. Вътрешните цветя, известни като дискови цветя, имат подчертани съвети, показващи отражението на слънцето. (Снимка: Ръсел Сейр)

Това мъничко краче.

Татуировка на глезена от слънчоглед от Cheahwa

Не сме съвсем сигурни какво означава 1021, но може да се предположи, че това не е ничий адрес. Този малък слънчоглед има почти хипнотизиращ вид на въртящо се колело. (Снимка: Cheahwa)

Това неотрадиционно парче.

Neo Traditional Sunflower Tattoo от Cheri May Gourlay

Въпреки че не е атомарно правилно, тази интерпретация на слънчоглед може да се похвали с прекрасна сърцевина, която ви напомня за костенурките на малина. А гащеризонът, слънчогледът пасва точно. (Снимка: Cheri May Gourlay)

Това безцветно гръбче.

Слънчогледова татуировка на гърба от Sion

Едноцветен е единствената дума, която идва на ум, когато гледате това парче. Страхотното местоположение и множество слоеве външни венчелистчета правят това парче абсолютно удоволствие за разглеждане. (Снимка: Sion)

Тази прекрасна работа на гръдния кош.

Голям слънчоглед на гръдния кош от Дино Немец

(Снимка: Dino Nemec)

Това художествено очертание.

Слънчогледова татуировка от Фреда Оливейра

Фреда определя закона с тези великолепни артистични линии. Ако все още не сте, не забравяйте да разгледате страницата на Instagram на Фреда за някои бонбони за очи от горния рафт. (Снимка: Фреда Оливейра)

Тази татуировка на предмишницата.

слънчоглед-татуировка-дизайн

Хубаво цялостно парче, но това, което наистина се откроява, е нивото на детайлност, постигнато върху листата. Те почти приличат на планини на топографска карта. (Снимка: Елизабет Марков)