best-ambigram-татуировки

Татуировките Ambigram бързо се превърнаха в популярно искане сред търсещите мастило, търсещи уникален и творчески начин да изразят себе си. Тези умни произведения на изкуството се радват на скорошен скок в популярността благодарение на автора на бестселърите на New York Times Дан Браун, който имаше типограф Джон Лангдън състави няколко блестящи амбиграми за неговата изключително популярна книга „Ангели“ & Демони.

Татуировките Ambigram варират от невероятно ясни и добре проектирани до някои по -малко впечатляващи примери, които са почти неразбираеми. Ако планирате да получите едно от тези парчета, поради сложността на всеки дизайн, бих препоръчал да дадете на татуировката си тест драйв, като трансформирате скицата си във временна татуировка с някои консумативи от TattooForAWeek.

Ето някои от най -добрите татуировки на амбиграма наоколо.

Тази татуировка на морската пехота

Semper-Fidelis-ambigram-татуировка

Тази семейна почит

family-ambigram-tattoo

Наоколо има редица семейни татуировки с амбиграма. Това е един от най -добрите примери, които съм виждал досега.

Вяра Надежда Любов

истина-надежда-любов-амбиграма-татуировка

Няма съмнение, че много време и усилия бяха вложени в дизайна на това невероятно парче. Диамантената формация му придава тази допълнителна частица оформена форма, което я прави изключително приятна за окото.

Изкуство & Наука към философия

арт-наука-амбиграма-татуировка

Това парче изглежда сякаш принадлежи към един от романите на Дан Браун.

Татуировка майка дъщеря

майка-дъщеря-ambigram-татуировка

Ако бях майка и имах дъщеря, това биха били татуировките.

Мечтай и вярвай

мечта-амбиграма-татуировка

Частта „Мечта“ отнема няколко секунди, преди да скочи върху вас, но като цяло това е превъзходно парче. Избледняването на синьото до черно е приятно докосване до стил на татуировки, които обикновено се виждат само в черно и бяло.

Това религиозно послание

Исус-амбиграм-татуировка

Сега знам, че Библията казва да се отнасяте към тялото си като към храм, но мисля, че Големият човек ще даде пропуск на този човек. Толкова просто, но толкова гениално.

Работете усилено, играйте усилено

страхотна амбиграма-татуировка

Семейна любов

family-onelove-ambigram-tattoo

Едната гледна точка гласи „семейство“, другата „една любов“. Изглежда, че Боб Марли е повлиял положително на някого. Тази тема е преразказана в редица различни стилове и дизайни. Този конкретен използва слаб курсив вместо обичайния тежък староанглийски тип.

Принцеса Изабел

Дизайнът на татуировка Ambigram е такова творческо произведение на кожата. Тази двусловна форма, написана с мастило, може да се чете като различен звук и значение от главата надолу.

Какъв красив акт на преданост към този, когото обичаш. Чудя се колко този човек взима за процеса на проектиране.