33 Възхитителни татуировки за гривни на глезена за жени

Всички обичаха външния вид на глезените … през 90 -те. Но това, което някога беше готино, сега е отново хладно, благодарение на Хейли Болдуин и нейните начини за определяне на тенденциите и вечно въртящата се врата, която е мода. Миналата година Хейли беше снимана да разтърсва много уникален глезен със златна лента по време на пролетна разходка. От този ден модерната някога гривна на глезена изведнъж се върна на хладната маса.

Така че защо да не удвоите и да си направите татуировка на гривна на глезена? Никол Ричи има такъв. Никога няма да го загубите и не е нужно да се притеснявате, че ще го свалите, когато преминете през охраната на летището. Освен тези съмнителни причини да си направите татуировка на глезена, ние сме събрали галерия от 33 снимки, които определено са достатъчно убедителни, за да ви избутат през оградата, ако сте на нея.

Тази татуировка на глезена с лотосово цвете.

Гъвкав лотосов цвят от Sashatattooing

Нашият абсолютно любим вид татуировки на глезените са изящните, едва ли има дизайни, които висят реалистично на глезена. Този дизайн отговаря на всички тези квалификации и включва единствен чар на мандала, който наистина обединява парчето.  (Снимка: Sashatattooing)

Тази цветна татуировка с пернат глезен.

Цветна татуировка с пернат глезен от Tattooist River

Бързо ще забележите, че пернатите глезени са повтаряща се тема в този списък. По някаква причина те са далеч най -популярният вид татуировка на глезена. Ако търсите нещо цветно и пълно с детайли, този брилянтен чорап от пера от мъниста без съмнение ще вдъхнови следващия ви дизайн.  (Снимка: Tattooist River)

Този натуралистичен глезен.

Натуралистична татуировка на глезена от Zihee

По типичен начин на Zihee, този дизайн държи най -добрите от тях. За тези от вас, които мислят мънички, сладки и цветни, флоралната глезена е популярна тенденция, която е толкова елегантна. (Снимка: Zihee)

Този декоративен глезен с пера.

Декоративна глезена от Вероника Красовска

Понякога снимките се събират толкова добре, че кара мисълта да откажете страницата си в Instagram или Pinterest изображението да изглежда почти светотатство. Това е една от тези снимки. Бронзовата кожа, розовият лак за нокти и дори позата на върха на пръстите превръщат този висящ декоративен мастилен дизайн в празник за очите.  (Снимка: Вероника Красовска)

Тази чаровна татуировка на глезена.

Чаровна татуировка на глезена от Ана Абрахао

Това книга ли е? Колко яко. Микро в дизайна си, този великолепен глезен се отличава с разнообразие от чаровни чарове с марки, завързани с лък, за да му придаде изключително очарователно качество. Ако този дизайн ви хване окото, не забравяйте да разгледате страницата на Ана в Instagram за още татуировки на глезена като тази.  (Снимка: Ана Абрахао)

Тези три групи.

Готина татуировка на глезена от Tattooist River

Искате ли да добавите допълнително докосване на цветна магия към вашата линия на глезена? Множество цветни ленти ще свършат работата. Тази проста прогресия от цветове е прекрасна в своята простота. Благодаря Ривър, този дизайн определено влиза в моята лична папка за вдъхновение за татуировки.  (Снимка: Tattooist River)

Този котва глезен.

Котва глезена от Мая Исмаиел

Тук имаме още един супер прост дизайн, който може би е любимият ни дизайн в списъка. Всичко от вградените мъниста до черната котва придава на това парче прост и елегантен вид, който ще остарее красиво.  (Снимка: Мая Исмаиел)

Тези инициали.

Гледан с татуировка с инициали от Mitsuki

Не можахме да разберем историята зад тези инициали, но приемаме, че това е обичайната ситуация на най -добър приятел, брат или сестра. Супер чисти линии ние те обичаме.  (Снимка: Mitsuki)

Този цветен глезен.

Флорален глезен от Силос за татуировки

Друг флорален глезен украсява нашия списък, този път пълен с пъстри цветове и цветова схема, която просто излъчва пролетта. Tattooist Silo допринася за няколко различни дизайна в нашия списък, винаги уникален и пълен с цвят.  (Снимка: Силос за татуировки)

Тези червени мъниста.

Червен панталон от мъниста от Omi Debua

Това е страхотен дизайн, който наистина може да блести в чифт прашки или да бъде напълно скрит, когато се чувствате малко по -консервативни. Още едно глезено от пера, изненада, но 3D характеристиките придават на това парче ниво на дълбочина, което ви кара да се връщате за още.  (Снимка: Оми Дебуа)