32 Трябва да се видят ключови татуировки на скелета | TattooBlend

Ако знаете кой е Джъстин Бийбър, шансовете са доста малки, че някога сте използвали или дори сте виждали добросъвестен скелетен ключ. Роден през 80 -те години и живеещ в къща, построена през 40 -те, имах отличното удоволствие от старото и скърцащо всичко, включително, да предположихте, дръжки на вратите, които се отваряха само с обрат на истински скелетен ключ . Въпреки че ключовете отдавна бяха изчезнали по времето, когато се нанесохме, спомням си, че гледах през ключалките и се чудех каква реликва от каменната ера пасва на тази странна форма. Едва след колежа се докопах до ключ от античен скелет и разбрах колко очарователни са те. Беше толкова готино и богато украсено. Истинска реликва от отминала епоха.

Разбира се, не съм сам в оценката си за малките железни парчета. Мисля, че е безопасно да се каже, че всеки човек в този списък има много по -дълбока оценка за скелетните ключове от нас. Но не ни вярвайте на думата. По -долу ще разгледаме малка извадка от красивите и спиращи дъха скелетни ключови татуировки, наскоро нанесени с мастило.

Тази dotwork лента.

Dotwork скелет ключ татуировка от Oliver Whiting

И ключът, за да бъдем точни. С възрастта на метала той развива уникална текстура, известна като „питинг“, което обикновено е едно от първите неща, които експертите търсят при определяне на възрастта на антиката. По някаква причина, когато мислим за стари скелетни ключове, често ги представяме висящи на някаква копринена или кадифена панделка.  (Снимка: Оливър Уайтинг)

Тази татуировка на скелет в стил скелет ключ.

Скица в стил скелет ключ татуировка от Inez Janiak

Татуировките в стил скица са наистина популярни в момента. И малцина го правят по -добре от почтената Инес Джаниак. Inez е специализирана в рисунки в стил скици, така че ако имате конкретен дизайн, който обмисляте, ако изчакате достатъчно дълго, има вероятност той в крайна сметка да бъде подписан от един от най -добрите в бизнеса. (Снимка: Inez Janiak)

Този крилат ключ.

Ключ от скелет с крила от Марла Мун

Изненадващо, дизайнът на ключови скелети с крила не е толкова рядък, колкото си мислите. Откакто „камерата на ключовете“ дебютира в Хари Потър и Философския камък, е създадено голямо разнообразие от изкуства, вдъхновени от летящи ключове.  (Снимка: Марла Мун)

Този декоративен ключ.

Декоративна татуировка с ключ на скелет от Shpadyreva Julia

Ако търсите нещо женствено с елегантно и натуралистично настроение, тогава този богато украсен скелетен ключ определено отговаря на сметката. Толкова деликатен и изящен, че едва ли дори можете да кажете, че е ключ. Тялото и върхът на ключа са украсени с малка лоза, която се увива около вала.  (Снимка: Шпадирева Юлия)

Тези съвпадащи скелетни ключови татуировки.

Съответстващи скелетни ключове от г -н Ку

Ключът на скелета е често срещан компонент на много татуировки на двойка любовници. Въпреки това, той обикновено придружава ключалка, защото, ключалка и ключ, ключ към сърцето ми, разбирате ли го? Тази двойка идентични съвпадащи ключове е добре дошло отклонение от натоварванията на лодката с ключалки и ключови татуировки, които виждаме почти ежедневно. (Снимка: г -н Koo)

Този акварелен скелетен ключ.

Цветен акварелен скелетен ключ от Барис Йесилбас

Никой списък не би бил пълен без поне един акварелен дизайн върху него. Всичко изглежда добре с добавянето на няколко петна от цветно и оразмерено акварелно мастило – особено когато основният елемент е напълно лишен от цвят.  (Снимка: Yesilbas)

Този скициран ключ.

Скициран скелетен ключ от Фелипе Родригес Фе Род

Тук имаме друг дизайн в стил скица от талантливия бразилски татуист Фелипе Родригес Фе Род. Той използва само намек за акварелна техника, за да комплиментира свободните си линии и да постигне този отличителен стил, с който е толкова известен. Харесва ли ви този дизайн? Продължете да превъртате за още един страхотен пример за неговата работа. (Снимка: Felipe Rodrigues Fe Rod)

Този скелетен ключ с тематична природа.

Ключ от скелет с тематичен характер от Шпадирева Юлия

Направо от страниците на приказна фантастична книга, скелетните ключове на Джулия бяха толкова красиви, че решихме, че представянето на повече от един дизайн няма да е извън реда. (Снимка: Шпадирева Юлия)

Този прост ключ.

Проста татуировка с ключ на скелет от Sanghyuk Ko

Sanghyuk въвежда малко простота в микса с този неорнаментиран ключ. Повечето скелетни ключове всъщност приличаха на горните – създадени за чиста и проста функция. По -сложните скелетни ключове с елегантните дизайни на главите бяха малко и далеч.  (Снимка: Sanghyuk Ko)

Тези крила на водни кончета.

Ключова татуировка на скелет с крила на водни кончета от Mindaugas Bumblys

Ще забележите, че този ключ има много античен вид както в дизайна, така и в изпълнението. Гравирането, дърворезбата и кръстосаното излюпване са термини, използвани за описание на този конкретен стил на дизайн. (Снимка: Mindaugas Bumblys)