Ако сте нещо като мен, тогава вашите кучета са вашите деца, равноправни членове на вашето семейство и вие бихте направили почти всичко за тях. И когато казвам семейство, имам предвид пряко семейство. Когато някой промърмори думата „домашен любимец“, вие леко се свивате, защото не, кучето ми не е домашен любимец, той е добросъвестен член на семейството и си е предоставил цялата любов, която идва с позицията. Така че, когато става въпрос за нашите кучета, не е изненадващо, че много хора намират желанието да татуират напомняне за своите космати приятели завинаги върху кожата си.

Знам, отпечатъците на лапите могат да принадлежат на редица различни животни, но в името на тази статия се фокусирах най -вече върху кучешкия сорт. Двата най -популярни избора са отпечатъци на лапи и портрети. Днес ще разгледаме някои от най -добрите дизайни на татуировки с щампа на лапи, които все още не сме срещали. Разгледайте и не забравяйте да запишете и споделите любимите си.

Тези малки отпечатъци на лапи.

Татуировки с щампа на лапата от Witty Button

Няма нищо по -очарователно от малка следа от отпечатъци на лапи. Те могат да ви напомнят за времето, когато вашето кученце е проследило кал, боя или каквото и да е, което сте разляли из цялата къща, преди да успеете да се справите с него или нея. Това е чудесен дизайн за всеки, който търси фино, но постоянно напомняне за своя домашен любимец.  (Снимка: остроумен бутон)

Тази татуировка с печат на лапата зад ухото.

Татуировка с печат на лапа зад ухото от Fishman Ink

Изненадващо реалистичен и супер скрит, този отпечатък на лапа с точки, разполага с конструкция от точки с чувствителен на натиск наклон. Татуировката зад ухото продължава да набира популярност, най-вече сред жените.  (Снимка: Fishman Ink)

Тези цветни щампи на лапи.

Татуировки с цветен печат на лапи от Banul

Тези красиви флорални шарки са малко трудни за разбиране на тази снимка, но леко преекспонираните тонове на кожата осигуряват чудесен фон за цветните отпечатъци на лапите. Това е чудесна концепция за всяка жена, която търси нещо женствено и игриво, като същевременно остава възможно най -елегантна.  (Снимка: Banul)

Тези отпечатъци от акварелни лапи.

Акварелни татуировки с лапи от Синтия Собрати

Както скоро ще забележите, тази статия е пълна с татуировки с акварелни щампи. Винаги се опитваме да добавим възможно най -голямо разнообразие към всеки списък – никой не иска да гледа един и същ дизайн отново и отново – но поради огромния обем и популярността на татуировките с акварел, в крайна сметка получихме доста, така че се надяваме няма да има нищо против. Бърз поглед към горния дизайн и е лесно да се разбере защо тези дизайни продължават да бъдат толкова популярни.  (Снимка: Синтия Собрати)

Тази малка декоративна татуировка с отпечатък на лапа.

Малка декоративна татуировка с щампа на лапа от Ана Абрахао

За първи път забелязахме звездната работа на Ана Абрахао през юни миналата година и моментално се влюбихме в нейния стил. Нейните сложни декоративни произведения обикновено се състоят от случайни точки, подобни на тези на конфети, експлодиращи от оръдие, но вместо това тези точки образуват превъртащи се сърца и висящи мъниста.  (Снимка: Ана Абрахао)

Този акварелен вълк.

Татуировка с вълк в лапа от Надя Натася

Стига с основните отпечатъци на лапите. Ако търсите нещо с малко повече съдържание и много повече „уау“, тогава може да е наред нещо по линия на този дизайн с акварелен вълк с двойна експозиция. От кървавите акварелни линии до пронизващите жълти очи, този дизайн е предназначен да заслепи всеки по пътя си.  (Снимка: Надя Натася)

Този печат с лапи с бяло мастило.

Татуировка с бяло мастило отпечатва лапа чрез Retroivi

Трябваше да прочетем малко, само за да се уверим, че това наистина е татуировка, а не действително отпечатък на лапа. Гений.  (Снимка: Retroivi)

Отпечатък на тази лапа.

Акварелна татуировка с лапи от Black Cat Tattoo

Подправете този прост контур на лапи с малко акварел. Нищо не изглежда по -добре от смелите черни линии на фона на преливащо се акварелно мастило.  (Снимка: Черна котка татуировка)

Този черен печат на лапа.

Татуировка с щампа на лапа от Вагнер Басей

Черното мастило е най-шикозното и тази акварелна текстура добавя стил към това, което иначе би било донякъде скучен дизайн.   (Снимка: Вагнер Басей)

Тези отпечатъци на лапи в стил скица.

Скициращи татуировки с лапи от Inez Janiak

(Снимка: Inez Janiak)