disney_frozen_tattoos

Замръзнал. Филмът, който обхвана цялата нация с ярост, която не се свързва с филм на Дисни от десетилетия. Но ще издържи ли изпитанието на времето? Ще се превърне ли Frozen в класика и ще се присъедини към редиците на Снежанка, Алиса в страната на чудесата и На Питър Пан? Само времето ще покаже, но за няколко индивида филмът „Замръзналото“, или трябва да кажа филмов франчайз, който вероятно ще стане, завинаги ще бъде част от живота им. Говоря за замразени татуировки.

Макар че е трудно да се постави пръст върху това, което направи филма толкова популярен, това е закачлива тематична песен определено има нещо общо с огромния успех.

От рамкирани портрети на Елза до прости снежинки, няма да останете впечатлени от тези невероятни примери за мастило на Дисни.

Този цветен портрет на Елза

Замразена татуировка на Елза

Този прекрасен портрет на Елза е направен в стил цветен молив. Забележете снежинките в косата й. (Снимка: Dahila Rose)

Тези снежинки с акварел

олаф замразена татуировка

Брилянтна цветова схема. Оранжевият нос идеално се съчетава с черното тяло на Олаф и зелените и сини снежинки от акварел. Виждали ли сте някога по -щастлив снежен човек?

Това езда на елени

Олаф замразена татуировка

Олаф хваща безплатно пътуване от лоялния Свен. (Снимка: Мат Шулц)

Текст на тази песен

замразена-цитата-татуировка

„Ще се издигна като зората“. Какъв уникален шрифт за почерк. (Снимка: Pinterest)

Тези татуировки на предмишницата

елза-замразени татуировки

Този портрет на Елза и Анна беше разделен на двете предмишници. Когато двете ръце са поставени заедно, двете сестри се събират отново. (Снимка: Каде)

Този невероятен портрет на Елза

Елза замразена татуировка

Този художник успя да улови дори и най -малките детайли от луничките на Анна до загарения й нос. (Снимка: Сара Милър)

Носът ми е морков!

olaf-смешно-замразена-татуировка

Олаф изглежда изумен, когато открива, че носът му е морков. Или може би просто се радва, че си върна носа. Така или иначе изражението на лицето му е безценно. (Снимка: Райън Лукас)

Тези три малки думи

най-добрата татуировка на Дисни, замразена

Прекрасен шрифт, с който можете да отидете с чудесно направени снежинки, които духат във вятъра. Тюркоазено и лилаво работят добре за сняг. (Снимка: Esmeralda)

Тази рамка във формата на сърце

Анна-замразена татуировка

Знам какво си мислите, „друг портрет в рамка !?“. Но този е сребърен и във формата на сърце. Плюс това просто изглежда невероятно. Забележете малките снежинки, преливащи от ръбовете. (Снимка: Dabs)

Тези перлено бели зъби

Анна-замразена татуировка

Друг добре изпълнен портрет на Елза в цялата й красота. (Снимка: La Roux)