30 елегантни татуировки за рамо за жени | TattooBlend

Значи сте жена, която мисли да си направи нова татуировка, но не е сигурна къде да я постави. Изборът е безкраен. Глезенът, китката, стомахът и гърбът са популярни места, но какво да кажем за рамото? Това е безспорно съблазнително място, което е също толкова лесно да се скрие, колкото и да се покаже. Да не говорим за чудесно извинение да отидете на пазаруване от рамо до рамо. Но просто всяка татуировка на рамото няма да стане. Разбира се, ще искате да го поддържате стилно, за да отразявате вашия стил и изтънченост.

Ако сте на пазара за татуировка на рамото и ви е трудно да намерите вдъхновение, помислете за някои от тези дизайни.

Тази цветна роза.

Цветна татуировка на роза от Ewa Sroka

Ако търсите истинско привличане на внимание и нямате нищо против да полетите до Полша, тогава Ewa е вашето момиче. Нейният акварелен стил, ако така го наричате, е безпрецедентен. (Снимка: Ewa Sroka)

Този малтийски.

Малтийска татуировка на кученце от Grain

Тази част на гърба на рамото съдържа малко куче, гледащо през U-образен венец. Независимо дали е на предната или задната част на рамото, тази работа изглежда толкова прекрасна, колкото и прекрасна да бъде. (Снимка: Зърно)

Тези геометрични акули.

Геометрични акули на рамо от Tattoo Me Pink

Тук имаме нещо, което изглежда като две акули или евентуално дори риби, направени с черно и сиво мастило. Самите тела са изградени от геометрични фигури, засенчени с различна степен на линейна структура, приличаща почти на ин ян. (Снимка: Pink Tattoos)

Тези вълни.

Елегантна вълнова татуировка на рамо от CJ

(Снимка: CJ)

Това минималистично сърце.

Минимална татуировка на сърцето на рамо от Анна Браво

Нищо не е по -елегантно от обикновен добре очертан контур на сърце. Разположението и почти перфектната симетрия правят този дизайн удоволствие за разглеждане. (Снимка: Анна Браво)

Цветна пощенска кутия.

Татуировка на цветя на рамо от Ilwol

Въпреки че не можем да различим буквите на стъблото, цялостният дизайн просто крещи елегантност и изтънченост. (Снимка: ilwol)

Тази линия от цветни цветя.

Цветна татуировка на рамо от малката госпожица Джес

Тук имаме четири различни цветни цвята всички подред. Малките им размери и детайли правят тази композиция нещо, върху което всяка жена би се спускала. (Снимка: Малката госпожица Джес)

Този черен кит.

Whale Tattoo от XKM

Само въз основа на размера си, тази голяма татуировка с китово рамо може да не е за всеки. Но ако търсите нещо с такъв размер, то самото изпълнение на този дизайн го прави достоен претендент. (Снимка: XKM)

Кръстосана зеленина.

Татуировка на малки рамене от Лара М. Дж.

Няма нищо по -елегантно от малка флорална татуировка. Особено когато се намира на рамото. (Снимка: Лара М. Дж.)

Този прекрасен лунен тат.

Moon татуировка на рамо от Sou

Луната с всичките си кратери и тъмни петна. Кратерите на Луната са добре запазени поради липсата на атмосфера и време. (Снимка: Sou)