21 Експертно изпълнени диамантени татуировки | TattooBlend

Казват, че диамантите са най -добрият приятел на жените, но мисля, че е безопасно да се каже, че и повечето мъже ги харесват. Начинът, по който улавят светлината, искрят и хипнотизират като лъскав фар, който няма нужда от батерии или крушки. Те никога не потъмняват, рядко надраскват и се считат за една от най -ценните стоки на земята. Символ на вечна любов, внимателно изработен от големите диамантени маркетингови умове.

Въпреки че не е рядък камък, по-голямата част от всички извлечени диаманти се използват за промишлени приложения, обаче, специални камъни с скъпоценни камъни с изключителна яснота, изрязване, карат и цвят могат да получат доста пари.

Диамантените татуировки обикновено попадат в две категории, геометрични едноизмерни парчета и хиперреалистични многостранни дизайни, които, когато са направени правилно, могат да бъдат направо ефектни. Тук ще разгледаме и двата примера от някои от най -добрите художници в света.

Това образователно сандъче.

Диамантена татуировка на гърдите

Водата кара тревата да расте. Храната прави кака. О, мислех, че заявяваме очевидното. Като по -сериозна забележка, това спиращо дъха парче на гърдите съдържа далеч любимата ми диамантена татуировка, на която все още не съм попадал. Меките цветове и сложните, равномерно разположени фасети правят прекрасно произведение на изкуството.

Това предмишница във формата на сърце.

Диамантена татуировка на предмишницата

Що се отнася до диамантите, вероятно сте чували за най-важните 4 C-кройка, яснота, цвят и карат. Диамант във формата на сърце е по същество диамант, изрязан в круша, с малка издълбана в горната част. Въпреки че все още е един от най-малко популярните разфасовки в индустрията, новият диамант във формата на сърце е нараснал през годините в резултат на интелигентния маркетинг от бижутерските компании.

Тази татуировка е един от малкото дизайни, които сме виждали и включва различни цветни мастила, за да илюстрира отразяващите цветове, които обикновено се виждат в диаманти. (Снимка: Оли Сииз)

Този засенчен диамант.

Хиперреалистична диамантена татуировка

Чуй показва уменията си тук с това перфектно симетрично парче за хиперреализъм. Тази сянка, тези фасети, точно както диамантът трябва да бъде, безупречни. (Снимка: Chuy Espinoza)

Това парче на гръдната кост.

Диамантена татуировка на гръдната кост

Този червен диамант в златна рамка е друг учебник за ненадмината симетрия.

Естествените червени диаманти са изключително редки и скъпи. Най -големият известен червен диамант в света, Moussaieff Red Diamond, е само 5,11 карата и има приблизителна стойност от над 20 милиона долара. За да се постави рядкостта на червените диаманти в перспектива, най-големият безцветен диамант с качество на скъпоценни камъни, открит някога, беше над 3000 карата и в крайна сметка ще бъде нарязан на 105 отделни диаманта. (Снимка: Иън Карополи)

Този диамант, нанесен в мъглявина.

Космическа диамантена татуировка

Острите черни линии съдържат тази великолепна мъглявина, за да образуват една от най-готините нехиперреалистични диамантени татуировки, които вероятно ще видите днес.  (Снимка: sixmoment)

Тази красива двойка.

Диамантени татуировки на крака

Тук имаме два искрящи диаманта, които са направени с черно мастило с докосване на бяло мастило за звездичките.  (Снимка: Andra)

Тези маслинови клонки.

Малка диамантена татуировкаТук имаме прост минималистичен диамант, ограден от две преплетени маслинови клонки, които се комбинират, за да образуват страхотно парче.

Маслиновите клонки отдавна са символ на мир, датиращи още от библейските времена. В съвременната култура маслиновите клонки могат да бъдат намерени на всичко – от спортно облекло до щатския долар. Произходът на символиката на маслиновия клон датира чак до древногръцката митология. Гърците, както и римляните, използвали маслиновата клонка като символ на мир и победа. Най -популярният разказ за маслиновия клон идва от Библията, когато след големия потоп Ной изпрати гълъб в търсене на земя, който от своя страна се върна, стискайки маслинова клонка в човката си, което означава, че наистина е намерил земя.  (Снимка: Елизабет Марков)

Този великолепен червен диамант.

Червен диамант татуировка

Както можете да видите, този диамант, заедно с няколко други в списъка, изглежда хвърля голяма сянка под формата на пръстен. Сега не съм виждал много насипни диаманти на плоски повърхности, но странно изглеждащата сянка ми се стори малко на място. Така че, разбира се, потърсих в Google няколко снимки на насипни диаманти и потвърдих това, което мозъкът ми се опитваше да ми каже, нито един диамант не хвърли подобна сянка. Кара те да се чудиш. Както и да е, този рубинен червен диамант е едно от любимите ми парчета. Симетрията, оцветяването и изпълнението са на първо ниво.  (Снимка: Марис Павло)

Този гръб врат тат.

Диамант за гръб на врата от Фани

(Снимка: Фани)

Този фантастичен диамант със син цвят.

Синя диамантена татуировка

Прекрасен пример за диамант със син цвят, сянката не е най-доброто, което сме виждали, но все пак е цялостно грандиозно парче.

Забавен факт: най -големият син диамант и може би най -известният диамант от всички, The Hope Diamond е на около 1 милиард години. Сините диаманти получават своя цвят, когато чистите въглеродни кристали се замърсят с следи от бор. (Снимка: Lucy Hu)