Ако се появиш да работиш с някоя от изброените по -долу татуировки, може бързо да се окажеш повишен в клиент. Освен ако нямате страхотна работа, визуалните татуировки обикновено са не не (за щастие това бавно започва да се променя). Но за тези от вас, които просто не се интересуват, татуировките на лицето и шията притежават определен „готин фактор“, който ги прави уникално модерни.

Днес съставихме доста завладяващ списък с много видими татуировки, с които хората, много по -смели от нас, са избрали да живеят. Кажете ни какво мислите.

Тази ограда с верижна връзка.

от WebMC

Що се отнася до готини концепции, този дизайн на ограда с верижна връзка е труден за побеждаване. Ако се насочите към Италиански Instagram, можете да разгледате няколко различни варианта на неговите верижни връзки.     (Снимка: WebMC)

Тези очи.

Татуировки на клепачите от Kyle Roots

Готини или страховити, в зависимост от това кого питате, тези умни татуировки на клепачите обикновено са запазени за филм. Но. Хей. Защо не? (Снимка: Kyle Roots)

Този паяк.

от Барб Ребело

Татуировките на паяк изглеждат популярен избор, когато става въпрос за татуировки за лице. Както можете да видите тук, този паяк определено е звездата на шоуто. Местоположението е страхотно. И уникалният уеб модел придава на този дизайн малко оригиналност, която винаги върви далеч.  (Снимка: Барб Ребело)

Асоциални.

Антисоциални от Рейнер Тапиа

Много от нас биха се смятали за асоциални, но тази млада жена го притежава по много публичен начин. (Снимка: Reyner Tapia)

Изкачвам се.

Изкачване от Watsun Atkinsun

Отне ми малко, за да осъзная, че това е нещо повече от модел. Думата „изкачване“ може да се види към върха на черепа, което добавя малко повече съдържание към този дизайн. Всичко е в детайлите.  (Снимка: Watsun Atkinsun)

Тази мрежа.

от Матина Марину

Привличането на други артисти винаги е нервна ситуация. Натискът да вършите най -добрата си работа винаги е там.  (Снимка: Матина Марину)

Тази градиентна мандала.

Градиентна мандала от Тони Кенеди

Има смели твърдения и след това има смели твърдения. Това е последното. Понякога сте толкова вдъхновени от работата на художник, че вземате промени, които променят живота. Кой знае дали това е така, но това определено е променящо живота решение. Цветовете, симетрията, всичко просто се съчетава перфектно. (Снимка: Тони Кенеди)

Този кама.

от Ryon Mason

В допълнение към надграждането на зайче от Playboy, тази кама е толкова уникална, колкото и ужасяваща. Краката на паяк могат да изглеждат стърчащи от черепа, както и венчелистчетата на цъфнало цвете в отражението на острието. (Снимка: Ryon Mason)

Този декоративен дизайн.

от Watsun Atkinsun

Скандинавските символи винаги имат тайнствена атмосфера. Повечето хора не са запознати със скандинавските/скандинавските дизайни, но изглежда всички ги харесват. Напомняйки кръговете на житни култури, скандинавските символи са смесица от геометрични форми и герои от стария свят. (Снимка: Watsun Atkinsun)

Този къпинов клон.

Къпинов клон от Ubler Friedrich

Бургундия, черно и тъмно сиво създават прекрасна цветова комбинация за тези, които търсят нещо малко по -интересно от традиционното черно и сиво. (Снимка: Ублер Фридрих)

Тази текстурирана глава.

Текстурирана глава на Paul Booth

Според Пол Бут, леко направените ръбове на това парче ще избледнеят в тона на кожата, след като това парче заздравее. Определено ще следим Instagram в Paul с надеждата за актуализирана снимка на този дизайн, след като заздравее. (Снимка: Пол Бут)

Персонализирани букви.

Персонализирани букви от Матео Роко

LCF, в случай че се чудите. (Снимка: Матео Роко)

Тази катедрала.

Катедралата от Грейси Гослинг

Напоследък виждаме дизайни, които включват специфични линии на косата в цялостния си дизайн. Тук имаме обърната готическа катедрала, която прегръща V-образна част от косата. Готина, креативна и лесно прикриваема, ако реши да се кандидатира за президент. (Снимка: Грейси Гослинг)

Този етикет за родителски съвет.

Чрез ограничители на работата

Ако си спомняте този малък doo diddy, вероятно остарявате. Ще забележите също, че думата „текстове“ е заменена със „съдържание“. Без съмнение предупреждение към всеки родител, че трябва да държат дъщерите си далеч.  (Снимка: ограничители на работата)

Тези геометрични дизайни.

Геометрични дизайни от Adina

Два много различни геометрични модела се сливат в перфектен преход между светло и тъмно. (Снимка: Adina)

Айнщайн.

Айнщайн от Малкия Анди

Можете да забележите работата на Анди от една миля, поради отличителния му стил. Въпреки че тази татуировка се покрива лесно, предполагаме, че това няма да се случи скоро. (Снимка: Малкият Анди)

Тази много видима линия.

от Каро Дам

В вкусния списък с татуировки на лицето, това е номер едно. Просто изглежда така, сякаш му принадлежи. (Снимка: Karo Dame)

Тези думи.

чрез Аврон Геордано Камаги

Едно е сигурно; всичко започна с една дума. Тогава предполагаме, че нещата просто са заснежени оттам. Въпреки че не е ясно дали тези думи на утеха, вдъхновение и приемане са предназначени като напомняне на себе си или просто буквална практика за любимия му художник, те са положителни. (Снимка: Avron Geordano Kamagi)

Тези скандинавски символи.

Скандинавски символи от Watsun Atkinsun

Бих искал да мисля, че всички воини на викингите са били така мастилени. (Снимка: Watsun Atkinsun)

Този паяк.

Татуировка на лицето на паяк от Фелипе Крос

Всички някога сме имали паяци по главите си. Но този момък всеки ден разтърсва направо ужасяващ паякообразен.  (Снимка: Фелипе Крос)

Също в TattooBlend:

25 татуировки за спиране на работа за хора, които имат DGAF