минималистичен дизайн на цветя-татуировки

Казват, че простотата е крайната форма на изтънченост. И след като погледнете тези възхитителни дизайни, вие също ще бъдете вярващи. Минималистичните дизайни са на мода в момента благодарение на уменията на толкова много невероятни художници. Instagram се пълнят и покровителите се стичат в студията за тези прости, но магически дизайни, които се радват на по -широк диапазон на приемане в обществото, защото, добре, те са толкова елегантни. Нека да разгледаме някои от най -добрите примери за минималистични флорални татуировки и красотата, която те могат да предложат.

Тези страхотни незабравки.

Татуировка с цветя „Незабрави ме“ от Якуб Нович

Този малък букет от незабравки извежда минимализма до максимум-почти сякаш дори ги няма.  (Снимка: Якуб Нович)

Розова момина сълза.

Татуировка „Розова момина сълза“ от Анна Браво

Известни научно като Convallaria, тези красиви цветя се предлагат в най -различни цветове и могат да бъдат намерени по целия свят в хладен умерен климат. Но не позволявайте на красотата им да ви заблуди, както е представено в хитовия сериал Breaking Bad, тези любими са смъртоносно отровни. (Снимка: Анна Браво)

Този единствен мак.

Минимална татуировка с мак от Jon Boy

Ах, макът, от калифорнийските полета до магьосника от Оз, маковете се предлагат в различни цветове и размери. Да, някои съдържат опиати, използвани за производство на наркотици. (Снимка: Jon Boy)

Този деликатен черешов цвят.

Минимална татуировка от черешов цвят от Mini

Черешовият цвят е един от най -популярните дизайни на цветни татуировки, на второ място може би само след розата. Този великолепен пример изглежда така, сякаш е от страната на една от чашите на кралицата. (Снимка: Мини)

Тези безцветни орхидеи.

Татуировка орхидея от Eloise Entraigues

Елегантните черни линии придават на тази татуировка на краката чист и свеж вид. (Снимка: Eloise Entraigues)

Тази геометрична роза.

Минималистична татуировка на роза от Якуб Нович

Е, не знам дали една диамантена форма квалифицира това като „геометрична“, но по -добри описания ни избягаха. (Снимка Якуб Нович)

Този нисък невен.

Минимална татуировка на невен от Grain

Не толкова често се сблъскваме с татуировки от невен, но за щастие тази красота е била обозначена или никога не бихме предположили сорта на цветето без помощта на бонафид ботаник.  (Снимка: Зърно)

Този малък лотос.

Минималистична татуировка с цветя на лотос от Jon Boy

Момчето Джон получи бележката. Никога не отивате с пълна мандала! (Снимка: Jon Boy)

Това.

Минимална татуировка на цветя от Black Flow

 (Снимка: Black Flow)