В прическата на човек има нещо, което или засилва, или намалява привлекателността му. В този свят на проекция човек трябва да може да използва силата на прическата, за да подобри проекцията на себе си. Това може да стане, като изберете най -добрата и подходяща прическа за настроението и личността на човек. В тази статия представяме някои от сладки къси прически за да оцените и да избирате.

Готината и очарователна Боб Манди Мур

Тази очарователна боб кройка, носена от Манди Мур, е наистина сладка и прекрасна за гледане. Структурата на косата на Манди е със средна дебелина и добавянето на слоеве значително увеличава текстурата и обема на косата й. По същия начин разхвърляната коса допълнително увеличава обема на косата. Освен това бретонът е толкова сладък и добавя блясък и стил към тази атрактивна кройка.

Готината и очарователна Боб Манди Мур

Прекрасната многослойна кройка Pixie

Тази страхотна кройка е наистина очарователна и привлекателна за гледане. Той има онези готини нишки със средна дебела златиста руса коса, придаваща на тази коса достатъчен обем и текстура. По същия начин, разделените отстрани бретончета позволяват ясен поглед към прекрасното лице на човек. Освен това се добавят слоеве отстрани и отзад, за да се увеличи допълнително обема на косата. Примамливо и привлекателно, това къса прическа е перфектен пример за сладка къса прическа.

Прекрасна многослойна кройка Pixie

Съблазнителната и изключително привлекателна класическа кройка Боб

Тази страхотна кройка е наистина много привлекателна и съблазнителна. Характеризира се с тези прекрасни кичури кестенява кестенява коса. Страните и гърбът са наистина очарователни и изрязани точно под нивото на ухото. Прекрасният бретон обаче придава толкова много чар и привлекателност на тази прическа. Определено бих искал да спортувам този класически боб в бъдеще.

Съблазнителен и изключително привлекателен класически Боб крой

Фантастичната и страхотна кройка на Боб

Тази фантастична кройка е наистина страхотна за гледане. Той има онези прекрасни нишки от гъста медночервена коса, които са наистина великолепни и завладяващи. Косата има толкова много обем и текстура, а добавянето на фини слоеве отстрани и отзад допълнително увеличава обема на тази прическа. Освен това изборът на медночервен цвят е наистина подходящ за тази прическа. Определено бих искал да спортувам този много примамлив и хипнотизиращ боб крой в бъдеще.

Фантастичен и страхотен Боб крой

Невероятната медна блондинка Pixie Cut

Тази страхотна кройка е наистина прекрасна и привлекателна. Начесаната коса създава чист и подреден вид, който е доста очарователен и привлекателен за гледане. По същия начин страните, горната част и гърбът са добре сресани, което позволява ясен поглед към лицето. Това е наистина фантастична и хипнотизираща пикси кройка за всички.

Страхотна медна блондинка Pixie Cut

Прекрасната къдрава Pixie кройка

Тази прекрасна прическа се характеризира с фини нишки от прекрасна тъмнокафява коса. Фината текстура и ограничен обем на тази прическа са допълнително увеличени от тези прекрасни къдрици и слоеве, придавайки на тази прическа уникална и съблазнителна привлекателност. По същия начин прекрасните бретончета са наистина красиви и придават блясък и стил на тази очарователна прическа.

Lovely Curly Pixie Cut

Невероятният ветроуловител Flip Out Bob Cut

Тази прекрасна и атрактивна боб кройка е наистина страхотна и привлекателна за гледане. Има онези средно дебели кичури кафява коса, които са ковани в разхвърлян ред. Отличителната черта на тази прическа обаче са изпъкналите страни, които са наистина страхотни и приказни за гледане. Съблазнителна и привлекателна, тази прекрасна прическа е чудесно допълнение към нашия списък със сладки прически.

Страхотен ветроуловител Flip Out Bob Cut

Очарователният и атрактивен Flip Out Bob Cut

Определено бих смятал тази боб кройка за много сладка и очарователна с тези прекрасни нишки със средно гъста кафява коса. Бретонът е наистина красив и привлекателен, а страните представляват изрязана кройка. Слоевете също придават обем и текстура на тази прическа. Примамлива и привлекателна, тази прекрасна прическа със сигурност е сладка и очарователна кройка.

Очарователен и атрактивен Flip Out Bob Cut

Фантастичната и страхотна класическа Боб кройка

Тази фантастична боб кройка е наистина сладка и привлекателна с тези дебели кичури черна коса. Тази прическа е пълна с обем и текстура. По същия начин, тази боб кройка има тези готини и очарователни бретончета, които са наистина страхотни за гледане. Освен това страните и гърбът добре допълват примамливия бретон.

Фантастична и страхотна класическа Боб кройка

Сладката и очарователна многослойна Боб кройка

Този меден червен боб е наистина невероятен и сладък за гледане. Тази прическа е подредена по разхвърлян начин и фината текстура на косата се увеличава от слоевете и разхвърляната подредба. По същия начин страните се изкривяват малко, докато късите прекрасни бретончета са наистина сладки и очарователни. Това наистина е готина и сладка кройка за по -зрели жени.

Сладък и очарователен многослоен Боб крой

Готината разхвърляна Pixie Cut

Тази готина кройка се характеризира със средно дебели кичури черна коса. Отгоре и отстрани са подредени по разхвърлян небрежен начин. По същия начин бретонът е наистина готин и незасегнат, но все пак сладък за гледане. Тази прическа наистина е проектирана да създаде незасегнат, безгрижен характер.

Cool Messy Pixie Cut

Сладкият и очарователен Flip Out Bob Cut

Тази сладка и прекрасна боб крой е наистина готина и хубава. Страните приятно се открояват и определят тази прическа, докато бретонът добре допълва разхвърляните страни. Ефектът от това преобръщане е наистина страхотен и незасегнат. Това наистина е хубаво допълнение към нашия списък с сладки къси прически.

Сладък и очарователен Flip Out Bob Cut

Очарователната и приказна платина от Боб

Тази страхотна и приказна кройка е наистина много очарователна и привлекателна. Цветът на платинено русото е наистина много елегантен и приказен. По същия начин фантастичните страни и гръб допълват красиво много очарователните бретончета. Примамлива и привлекателна, тази прекрасна боб кройка е наистина хипнотизираща.

Очарователна и приказна платина Боб крой

Симпатичната и очарователна кройка на Боб

Това много лпрекалено и атрактивно боб крой се определя от тези прекрасни кичури със средно гъста мръсна руса коса. Страните са наистина очарователни и добре допълват примамливите бретончета. Освен това върхът е прекрасен за гледане. Определено бих искал да спортувам този завладяващ боб в бъдеще.

Сладък и очарователен Боб крой