Късите прически бяха толкова оценени от много жени през 2013 г. поради лекотата и комфорта, осигурени от тези прически. По същия начин стилът и блясъкът, до голяма степен осигурени от късите прически, правят пикси разфасовки много привлекателен и привлекателен за повечето жени. Поради тази причина тук представяме някои от сладки къси коси за 2013 г..

Кратко Voguish Pixie Cut

Тази страхотна кройка е много красива и привлекателна за гледане. По същия начин меката руса коса значително допълва тази пикси кройка. Това накъсана прическа има малки шипове в горната част и допълнително се подсилва от дългите прекрасни бретончета, които покриват цялото чело. Определено ще харесате тази много бляскава и примамлива прическа.

Кратко Voguish Pixie Cut

Прекрасната дипломирана прическа на Боб

Тази фантастична кройка е наистина привлекателна и много готина. Русата коса се спуска естествено точно под брадичката и допълнително се усилва от слоеве, умишлено направени за създаване на повече текстура и стил. Освен това назъбеният бретон засилва привлекателността на тази много привлекателна прическа. Това определено ще ви хареса много готина и очарователна прическа.

Прекрасна дипломирана прическа на Боб

Сладката кройка Pixie

Тази невероятна прическа е готина и проста. Подстригването е късо, а косата е ясно сресана настрани. Ефектът е ясен поглед към лицето ви. Освен това страните и гърбът са късо подстригани, а бретонът е много къс и почти не се вижда. Със сигурност ще обичате да спортувате тази прическа всяко лято.

Сладък Pixie Cut

Очарователната Pixie кройка с меки бретончета

Тази очарователна прическа е много красива и прекрасна за гледане. Характеризира се с къси страни и гръб, които завършват с меките прекрасни бретончета. Бретонът е отстранен отстрани и подреден на сантиметър нагоре по веждата. Ефектът е привлекателно очарователен и фантастичен. Определено ще ви хареса да спортувате тази привлекателна кройка.

Очарователна кройка Pixie с меки бретончета

Прекрасната къса прическа с отстранен бретон

Тази страхотна прическа е много очарователна и привлекателна. Меката черна коса тече естествено по не толкова подстриган начин и ефектът е великолепен и очарователен. Гърбът е леко леко кацнал в тила, а страните са добре изрязани. Цялостното въздействие на тази прическа е привлекателно съблазнително.

Прекрасна къса прическа с отстранен бретон

Прекрасният Боб, изрязан с къдрава ресни

Тази страхотна прическа е много сладка и привлекателна благодарение на избора на боб кройка и къдравата ресни, които подобряват създадения вид. Освен това, прекрасният бретон създава очарователна и привлекателна аура, която е много женствена. Със сигурност ще ви хареса тази примамлива прическа.

Lovely Bob Cut с къдрава ресни

Очарователната Боб кройка

Тази много готина и атрактивна боб кройка е чудесна за тези с лица във формата на сърце. Освен това прекрасните бретончета създават страхотен външен вид, който е много привлекателен и завладяващ. Въпреки че косата естествено е пусната, цялостният ефект е много женствен и привлекателен. Определено ще ви хареса този прекрасен и завладяващ боб.

Очарователен Боб Кът

Съблазнителният дипломиран Боб Cut

Говорете за привлекателност и стил и определено ще видите тези аспекти в тази страхотна прическа. Този градуиран боб е готин и привлекателен за гледане. По същия начин меките бретончета могат да бъдат пренаредени така или иначе, ако искате да създадете страхотен външен вид, който е много женствен и съблазнителен. Със сигурност ще ви хареса от време на време да изрежете този невероятен боб.

Съблазнителен дипломиран Боб Кът

Разхвърляният, но очарователен Боб

Тази страхотна прическа определено е много готина и очарователна. Подреждането на косата не е много акцентирано; все пак, тази боб кройка позволява на косата да тече естествено. Хладен и очарователен, отстрани отстрани бретонът и вълнистата коса създават много женствена визия, която е очарователна и готина. Със сигурност ще ви хареса да спортувате тази фантастична прическа.

Разхвърлян, но очарователен Боб

Прекрасният многослоен Боб крой

Това определено е а прекрасна и прекрасна боб кройка. Меката вълнообразна коса, която е изработена на слоеве, за да създаде много текстура и стил, се подсилва допълнително от меките вълни на косата. По същия начин меката вълнообразна коса ясно определя тази страхотна прическа. Със сигурност бих искал да имам тази невероятна прическа.

Прекрасен многослоен Боб

Lovely Pixie Cut с нюанси на кафяво

Тази много сладка прическа е наистина готина и привлекателна. Малко по-дългият гръб и отстрани отстранени назъбени бретончета създават очарователна визия, която е много женствена и много очарователна. По същия начин леко подрязаните страни и гърба силно допълват прекрасните бретончета. Тази прическа със сигурност е сладка и примамлива прическа за 2013 година.

Прекрасна кройка Pixie с нюанси на кафяво

Разхвърляната и вълнообразна прическа на Боб

Тази прическа определено е прекрасна и прекрасна. Разхвърляната и вълнообразна коса е наистина много привлекателна. Меките бретончета, които покриват челото, са хладни и освежаващи. Освен това, наслоените гръб и страни създават уникален ефект, който е наистина невероятен и привлекателен. Тази боб кройка със сигурност е привлекателна и бляскава за този вид прическа.

Разхвърляна и вълнообразна прическа на Боб

Прекрасната елегантна кройка Pixie

Тази фантастична лъскава прическа е наистина очарователна и прекрасна. Начинът, по който е подреден, е наистина невероятен с добре сресаната коса, стърчаща отгоре. Определено е страхотно и привлекателно. По същия начин, разделената отстрани коса създава ясен поглед към лицето, създавайки наистина очарователен и съблазнителен ефект. Бих искал да имам тази страхотна прическа.

Прекрасна елегантна кройка Pixie

Очарователната кройка Pixie

Тази готина и сладка къса прическа определено е много привлекателна и прекрасна. Късите страни и гърба са допълнително подсилени от страничните бретончета, които са наистина очарователни за гледане. Освен това подстриганите страни и гърба позволяват хладен и привлекателен външен вид, който със сигурност би харесал на всички. Сладка и много готина, тази прекрасна руса прическа със сигурност е много привлекателна и страхотна за гледане.

Очарователна кройка Pixie

Готиният азиатски Боб крой

Това готин азиатски боб определено е много привлекателен и очарователен. Тази мека вълнообразна азиатска коса също е доста прекрасна и привлекателна. Нещо повече, странично разделените бретончета са хладни и освежаващи. Освен това меката вълнообразна коса допълнително подобрява външния вид на тази прическа, създавайки очарователна визия, която е наистина много женствена и привлекателна.

Готин азиатски Боб Cut