Тъй като късите прически стават широко разпространени, търсенето на нови прически за жени също се увеличава. Ако търсите сладки, но стилни прически, за да освежите стила си, преди да влезете в новата година, просто разгледайте нашата галерия:

1. Модна коса за 2016г

След като имате къса прическа, наистина е трудно да се върнете към дълга коса, защото вместо това ще искате да опитате нови къси прически!

Сладка къса коса

Източник

2. Подрязване на Pixie

Прическите с подрязан стил са наистина популярни сред жените и мъжете от няколко години, стиловете пикси изглеждат страхотно с обръснати и подстригани стилове.

Сладки къси прически за жени

Източник

3. Отпусната коса

Тази тъмна, разделена настрани боб коса има спокоен стил, който не е точно прав, но изобщо не е къдрав, отпуснатите стилове са приятен начин да оформите косата си, без да причинявате толкова много щети на косата си.

Сладки стилове за къса коса

Източник

4. Боб в азиатски стил

Правата коса изглежда страхотно с многопластови къси прически, особено ако имате гъста текстура на косата.

Сладки прически за къса коса

5. Pixie Cut

Този сладък тъмен пикси стил е един от най-стилните рамки за момичета за момичета, които искат да актуализират външния си вид.

Сладка къса прическа

Източник

6. Whippy Cake Hair

Можете да добавите хубави аксесоари за коса към късата си прическа като Whippy Cake’s, това изглежда страхотно на този платинено руса боб.

Сладка къса коса-6

7. Френски Боб

Френската боб коса е женствена и стилна опция за подстригване за момичета, тази прическа, известна с тъп боб с тъп бретон.

Сладка къса коса-7

Източник

8. Оформяне на косата до раменете

Вижте тази великолепна усукана половина нагоре! Пастелните сиви и лилави цветове на косата се смесват добре и създават хубава прическа за това момиче.

Сладка къса коса-8

9. Къса къдрава коса от ирокез

Къдравата коса изглежда страхотно с прически, вдъхновени от Mohawk, като тази по -долу, черните жени обичат да я спортуват с големи къдрици и акценти.

Сладка къса коса-9

Източник

10. Вълнообразно обърнат Боб

Не мислите ли, че това русо боб изглежда наистина модерно и стилно? Този обърнат боб е оформен в хлабави вълни и изглежда определено великолепен!

Сладка къса коса-10

11. Lacey Brown Hair

Червеното и бодливото е това, което прави този пикси много по-привлекателен и стилен.

Сладка къса коса-11

12. Нарязан слоест Pixie Cut

Сивият цвят на косата е един от най-популярните цветове на косата за младите жени, този е малко по-синьо-сив цвят, който изглежда страхотно на накъсана многослойна къса прическа.

Сладка къса коса-12

Източник

13. Многослойна вълнообразна коса

Акценти и странично разделен стил създава приятен стил за дами със средни тонове на кожата, вълните добавят и стилен вид!

Сладка къса коса-13

14. Дълго Пикси

Pixie кройки с бретон могат да се носят от дами с по -дебела текстура на косата, множество цветове на косата и по -тъмни корени създава очарователна текстура.

Сладка къса коса-14

15. Pastel Blue Pixie

За да постигнете това пастелно синьо пикси, трябва да избелите косата си и да добавите слоеве, за да оформите дългата си пикси, не забравяйте да предпазите косата си от увреждания.

Сладка къса коса-15

16. Пикси Боб

Сладка къса коса-16

17. Модерна кройка

Тъпата коса е модерен и шикозен вариант за момичета с фина коса, по този начин косата ви би изглеждала много по -пълна и здрава.

Сладка къса коса-17

18. Нарязване на купа

Изрязването на купа може да изглежда скучно, особено ако прилича на боб, но разфасовките на пикси купа всъщност са пикси с бретон.

Сладка къса коса-18

19. Изглед отстрани

Пепеляво руса коса и заострен стил създават мъжествен и хладен вид, тази прическа ще покаже добре тила ви.

Сладка къса коса-19

20. Медно червено пикси

Оформянето на бретон за лице винаги е добра идея да подчертаете чертите на лицето си, този медночервен цвят на косата би ви изглеждал страхотно, ако имате светъл тон на кожата и зелени очи.

Сладка къса коса-20

Кайдет