Тази година твърде късите прически са в тенденция, особено за момичетата. Тези къси прически са много лесни за работа и също са добри за това лято. Момичетата също могат да изглеждат сладки и модерни в тези къси прически. Ето няколко най -добрите 35 много сладки къси прически за модерните и стилни дами. Тези прически ще ви помогнат да изглеждате по -стилни и красиви тази година.

Момичетата изглеждат сладки на много къси прически са на много къси прически. За да изглеждат по -стилни и уникални момичетата могат да боядисват косата си в различни модерен цвят на косата тонове. Подстригването ви ще бъде напълно променено, като го измиете и също изглежда по -модерно.

Сладки прически за къса вълнообразна коса

Тази година се появяват много модерни къси прически с уникални стилове. В тези прически момичетата наистина могат да изглеждат сладки и стилни.

Наистина сладки прически за къса коса

Както знаем, че много късите прически за момичета са популярни и те изглеждат модерни при тази подстригване. Много къси прически се появяват тази година като пикси подстригване, наполовина спестяване. Асиметрични, бретон и т.н. всичко това са къси и модерни прически на тази година.

Сладки много къси прически

Пикси е една от много сладките и модерни прически за момичета тази година. Тази прическа е твърде къса по дължина до три години. Тонът на русата коса също изглежда добре при подстригване на пикси.

Сладки пикси къси прически 2013

Най -популярните сладки къси прически за момичета през 2013 г. са бретонът, наполовина обръснат, пикси прическа, асиметрична прическа и т.н. Можете допълнително да носите тези прически, като я измиете на всяка руса сянка. Цветовете на руса коса са най -модерният тон за тази година. Както светлите, така и по -тъмните тонове на руса сянка са в тенденцията.

Сладки къси прически за момичета 2013

Струйният черен цвят на косата е популярен и при късите прически. Момичетата с къса прическа и в черен цвят на косата изглеждат прилични, красиви и сладки.

Сладки къси черни прически 2013

Кафявият цвят също изглежда модерен и стилен на къси прически. Тези модерни момичета, които искат да изглеждат уникални и стилни, могат да носят този цвят на косата. Дамите или жените също могат да носят този цвят на косата, за да изглеждат модерни.

Сладки къси кафяви прически

Повечето азиатски момичета могат да носят къси прически, за да изглеждат сладки или красиви. Тези костюми с къса прическа ги карат да изглеждат модерни и стилни.

Сладки къси азиатски прически

Както знаем много добре, че късите прически са популярни сред момичетата. Тези прически са много лесни за работа или носене навсякъде. Тези къси прически също са добри за тези лета.

Сладки лесни прически за къса коса

Бретон е една от най -модерните прически за тази година. Повечето момичета обичат да носят бретон с уникален цвят на косата. Вашият избор е дали искате да нанесете бретон отстрани на главата или от двете страни. Момичетата на тази снимка по -долу изглеждат доста в червен цвят на косата.

Сладки къси прически с бретон

Рус сянката винаги изглежда сладко на къси прически.

Сладки прически за къса руса коса

Сами Гейл: Това е последна твърде къса прическа за модерните момичета. Някои добре познати знаменитости също носят тази прическа.

Сами Гейл къса сладка коса

Момичетата изглеждат сладки в модерни къси прически. Тези прически придават повече красота на личността им.

Сладки прически за къса коса за момичета

Дрю Баримор: Тази знаменитост изглежда гореща и секси в тази уникална прическа.

Сладки къси прически на знаменитости

Много сладка къса коса

Много сладка къса коса-1

Много сладка къса коса-2

Много сладка къса коса-3

Много сладка къса коса-4

Много сладка къса коса-5

Много сладка къса коса-6

Много сладка къса коса-13

Много сладка къса коса-7

Много сладка къса коса-8

Много сладка къса коса-9

Много сладка къса коса-10

Много сладка къса коса-11

Много сладка къса коса-12

Много сладка къса коса-14

Много сладка къса коса-15

Много сладка къса коса-17

Много сладка къса коса-18

Много сладка къса коса-16

Много сладка къса коса-19