През 2013 г. къси прически са в тенденция. Всеки търси някои модерни прически, които могат да изберат да изглеждат модерни и модерни. Някои от жените търсят късите прически, които ги карат да изглеждат сладки заедно с модерни и модерни. Ето 25 сладки къси прически, които можете да изпробвате на косата си:

Жените и момичетата, които имат кестенява коса, трябва да опитат тази многослойна прическа, за да изглежда сладко тази година.

Сладки къси прически за тъмно кестенява коса

Ако имате бретон и искате да се отървете от тях, а също така искате да изглеждате сладки. Можете да опитате плитки на бретон. Ще ви изглежда сладко.

Къси прически за жени на плитка

Кристен Дънст е сред най -горещите знаменитости в града и новата й прическа я кара да изглежда сладка. Ако искате да изглеждате сладко секси като нея, можете да изпробвате тази прическа.

Кирстен Дънст сладка къса коса

Момичета и жени с руса коса трябва да опитате късата прическа pixie, за да изглежда сладка и модерна. Това е прическата на модната сцена, така че повечето жени избират тази прическа.

Сладки руси къси прически

Подстригване Pixie да изглеждате сладки, както можете да видите на снимката. Тази прическа е известна, защото прави момиче или жени да изглеждат сладки и модерни.

Къса прическа със сладка коса

Кийра Найтли изглежда сладка и секси в новата си визия. Тя вече имаше привлекателна личност, но сега след тази прическа изглежда сладка и секси.

Кира Найтли сладка къса коса

Жени и момичета които искат да имат допълнително къса коса, могат да опитат тази прическа. Това ще ги накара да изглеждат сладки и могат да изберат много късите косъмчета.

Сладки много къси прически за жени

Вълнообразните косми са трудни за управление, но жена или момиче с тази прическа могат лесно да се справят с вълнообразната си коса и тя ще изглежда сладка и модерна в тази нова визия.

Сладка къса вълнообразна коса 2013

Ако имате косми с дължина до раменете, можете да опитате отпред плитка върху него. Това ще ви накара да изглеждате прилично и сладко.

Сладки къси прически за азиатски жени

Одри Ауто изглежда твърде сладка в новата си къса прическа. Той е модерен и сладък, така че можете да го изберете.

Сладка къса коса на Одри Тоту

Сладки къси прически

Сладки къси прически-1

Сладки къси прически-2

Сладки къси прически-3

Сладки къси прически-4

Сладки къси прически-5

Сладки къси прически-6

Сладки къси прически-7

Сладки къси прически-8

Сладки къси прически-9

Сладки къси прически-10

Сладки къси прически-11

Сладки къси прически-12

Сладки къси прически-13

Сладки къси прически-14