2013 се счита за година на новата мода и тенденции. Всеки търси някакъв нов облик, който да опита сам да изглежда сладък и модерен. Ето няколко сладки къси прически за 2013 г., които ще ви накарат да изглеждате сладки:

През 2013 г. можете да опитате къса прическа pixie. Той е модерен и ви придава сладък вид.

Сладки къси пикси прически 2013

Можете да опитате прическа pixie с дълъг бретон. Той също е доста сладък, приличен, фънки и модерен. Много известни личности избират тази тенденция и след тях много момичета също избират тази прическа.

Къса коса с прически с дълъг бретон

Ако имате светъл тен и руса коса и искате сладък вид. След това трябва да опитате многослойна прическа. Той е модерен и ще ви даде сладък вид.

Сладки къси прически за цветни жени

Искате ли да опитате нещо ново, което ви придава фънки вид? След това трябва да опитате накъсана многослойна прическа заедно с късите бретончета. Това е фънки прическа, която също изглежда сладка на момичетата.

Кратки накъсани наслоени прически с бретон

Страничните бретончета винаги са били на мода. Те те карат да изглеждаш сладък. Каквато и прическа да сте избрали, трябва да опитате странични бретончета с тази прическа и тя определено ще ви подхожда и ще ви накара да изглеждате сладки.

Къси прически със страничен бретон

Момичетата и жените с овално лице трябва да опитат къса прическа pixie. Тази прическа ще подхожда на подстригването на лицето им и в крайна сметка ще им даде сладък вид.

Тифани има асиметрична прическа и изглежда сладка в тази къса прическа.

Ако харесвате плитка и имате къса коса, тогава трябва да опитате тази прическа отстрани на плитка. Той е сладък и ви дава приличен вид. И най -важното е, че захваща цялата ви коса, така че не е нужно да ги поддържате отново и отново.

Сладки прически на плитка за къса коса

Ако имате къса прическа и искате да имате нещо различно във външния си вид. Трябва да опитате асиметричен бретон с късата си прическа. Ще изглежда сладко и ще ви даде приличен вид.

Къса коса с асиметричен бретон

Кимерли е знаменитостта в града. Наскоро тя се подстрига, след което изглежда супер сладка. Тя вече има вълнообразна коса, но сега ги е скъсила и изглежда доста сладко.

Кимбърли Колдуел къси вълнообразни прически

Ако искате да имате сладък външен вид, трябва да опитате къса вълнообразна прическа. И придружете тази прическа с бретон. Комбинацията ще ви накара да изглеждате сладки и различни от другите.

Къси вълнообразни прически на слоеве с бретон

Ако имате кръгло лице, тогава трябва да изправите косата си и да се подстрижете с боб. Заедно с боб има някои бретон на челото. Това ще ви даде сладък вид и също така ще създаде впечатление, че имате по -малко лице.

Къси прави прически за кръгло лице

Даяна имаше вълнообразна коса, но сега след подплатената коса нейните вълнообразни коси изглеждат красиви и тя изглежда сладка и впечатляваща.

Сладки лесни прически за къса вълнообразна коса

Дрю има прическа боб с бретон на челото и изглежда много красиво изобразяваща класическа визия.

Къси прически на Дрю Баримор

Ако искате къса, но модерна прическа, трябва да опитате прическа pixie. Определено ще ви подхожда.

Снимки на къси руси прически pixie

Снимки идеи за цвят на къса коса

Снимка на къса коса Натали Портман

Супер къси пикси прически за жени

Сладки къси прически за зрели жени

Снимки на сладки къси прически за момичета