Прическите с руса коса са една от най -популярните гледки на дамите. В някои периоди, в раздяла, в тъга, депресия, след като са преодолели тези трудни процеси, всички жени искат да изпробват напълно нова прическа и един от най -красивите прически за коса е къси руси прически.

Събрахме се чудесно руси къси прически в тази галерия, че наистина трябва да опитате поне веднъж в живота си, което наистина ще ви удовлетвори. Няма да можете да устоите на тези къси прически! Особено модели за подстригване на лоб, особено сред младите дами предпочитат руси прически. прическите pixie също са популярни, но не толкова руси прически боб. Нека да разгледаме тези много стилни къси прически и създайте много привлекателна гледка за себе си!

1. Подстригване на руса коса 2017

Дългият боб е най -популярната и красива къса прическа за нас. Не е твърде кратък и можете да изпробвате различни техники за боядисване на коса. Русото омбре и тъмно русите корени изглеждат наистина стилни и красиви за млади жени.

Къса руса коса

2. Къса блондинка Pixie Cut

Многослойните прически са правилната прическа, която ще покаже косата ви буйна и хладна, особено дамите с кръгла форма на лицето напълно обичат този тип подстригване. Тази перфектна кройка ще направи лицето ви да изглежда по -елегантно.

Къси руси прически

3. Руси и червени акценти

Можете да добавите медно руса и розова балаяж към блондинката си дълъг боб, отлична идея да създадете необичайна и сладка прическа.

Русият Боб

4. Текстуриран Боб 2017

Руса къса коса

5. Къса прическа Kaley Cuoco Blonde

Руси къси прически

6. Прическа Боб Права коса

Къси руси прически-6

7. Пепеляво руса къса коса

Къси руси прически-7

8. Пикси подстрижете руса коса

Къси руси прически-8

Източник

9. Дълга коса на Боб 2017

Къси руси прически-9

10. Прическа с дължина до раменете

Къси руси прически-10

11. Балаяж на много къса коса

Къси руси прически-11

12. Сладка къса прическа

Къси руси прически-12

13. Стил на сладки момичета

Къси руси прически-13

Източник

14. Руса права коса

Къси руси прически-14

15. Blonde Balayage

Къси руси прически-15