През 2012 – 2013 къси прически с много най -нови стилове и кройки са в тенденции, за които всички знаем много добре, но руса цвят на косата също е модерен цвят на косата с по -къси прически. Ето някои сладки и най -добри стилове на къси руси прически от 2012 – 2013 г..

Момичета в къса руса коса придава сладък вид. По -светлият тон на руса цвят винаги придава вид на милост, прелест и красота.

Сладки къси руси прически 2013

Бретон са модерната къса прическа за тази година. Повечето от съзнателните и модерни момичета следват тази прическа с красив руса цвят на косата. Тази прическа и прически ги правят по -стилни, модерни, а понякога и секси.

Къса руса коса с дълъг бретон

Смъртоносните прави косми също придават модерен вид с твърде къси прически. За да направите косата си по -красива и стилна, боядисайте я във всеки цвят на руса коса. Определено ще придаде уникален и великолепен вид на вашата личност.

Къси прави руси прически

Всички знаем, че както светлите, така и по -тъмните нюанси на русото са в тенденция, така че той подхожда на почти всяка къса коса или на всяка прическа. Прическата Pixie също изглежда най -добре в руса сянка.

Къси руси прически pixie

За да направите личността си по -модерна и стилна, първо сменете прическата си. Подстрижете косата си с всяка къса прическа и придайте нов стил и вид на лицето си. За да направите прическата си по -стилна, боядисайте я и всеки цвят на руса коса.

Къса руса модерна прическа

Бретонът е една от най -модерните и популярни прически за тази година. Той е само за по -къси косми. По -светлият тон на руса цвят придава повече красота на вашата прическа и ви кара да изглеждате по -стилно.

Къса руса прическа с бретон

Това е още една сладка къса прическа за модерните момичета. Русият цвят на косата изглежда най -добре на тази подстригване.

Къси руси асиметрични прически

Руси прически винаги изглежда добре и също така е модерна прическа за 2012 – 2013 г..

Най -добрите къси руси прически

Късите прически са в тенденция и всички знаем за това, но през 2013 г. русият цвят на косата с къси прически е най -модерният стил.

Къси руси прически 2013

С къса руса коса, Мег Райън изглежда красива и секси.

Къса руса прическа на Мег Райън

Най -добрите къси руси прически

Най-добрите къси руси прически-1

Най -добрите къси руси прически

Най-добрите къси руси прически-3

Най-добрите къси руси прически-4

Най -добрите къси руси прически

Най-добрите къси руси прически-6

Най-добрите къси руси прически-7

Най-добрите къси руси прически-8

Най-добрите къси руси прически-9

Най-добрите къси руси прически-10

Най-добрите къси руси прически-11

Най-добрите къси руси прически-12

Най-добрите къси руси прически-13

Най-добрите къси руси прически-14