Аз'бях онлайн писател повече от четири години, пишещ за всичко – от контрола върху животни до татуировките.

модификации на тялото-на-работното място-кацане-работата-с-пиърсинг-и-татуировки

Peg Essert, flickr

Модификации на тялото на работното място

Много хора вярват, че не можете да направите модификации на тялото и да получите добра работа. Това може да е било вярно през 60 -те години, но сега сме много по -прогресивно общество. Това не означава, че ще бъде лесно да убедите работодателя да ви наеме.

Много работодатели са готови да вземат предвид фактите върху външния вид на хората. Модификацията на тялото ви все още може да допринесе за тяхното решение. Може да сте еднакво квалифицирани като друг кандидат, кандидатстващ за работа, която има контакт с клиенти. Вашият потенциален работодател е по -вероятно да наеме лицето, което няма промени в тялото, поради възприемането на по -професионален външен вид.

Стъпки, които можете да предприемете

Има стъпки, които обаче можете да предприемете, които ще увеличат вероятността да бъдете наети и все пак ще ви позволят да се насладите на алтернативния си начин на живот.

За пиърсинг

Ако избраната от вас модификация на тялото е пиърсинг, можете да предприемете няколко прости, ефективни и евтини стъпки, за да подобрите шансовете си да получите добра работа.

Много търговци на дребно, които продават бижута за пиърсинг, също продават щепсели. Щепселите са чисти или с тон на кожата, устройства, които „запушват“ дупката за пробиване. Това създава илюзията, че няма пиърсинг по време на работа и предпазва дупката от затваряне.

Поставете щепселите, преди да отидете на работа и ги заменете с бижута по ваш избор, когато се приберете. Също така е добра идея да планирате внимателно пиърсинга.

Ако планирате да измервате пиърсинга си, ще бъде трудно да го включите. Ако сте достигнали достатъчно голям габарит, щепселите няма да имат значение във вашия професионален външен вид. Най -добре е да избягвате много пиърсинг на лицето. Лицето ви е едно от най -гледаните места по тялото ви. Колкото повече пиърсинг имате на това място, толкова по -трудно е да се скрият.

Дръжте пиърсинга скрит по време на работа, направете интелигентен избор за местоположението им и ограничете броя на пиърсингите на лицето. Това ще ви помогне да придобиете предимството, необходимо в света на бизнеса.

Модификации на тялото по време на работа

За татуировки

Скриването на татуировки е също толкова важно, колкото и скриването на пиърсинг. Има няколко техники за прикриване на татуировки, за да се представи по -професионален външен вид.

  • Покрийте татуировките си. Това може да бъде просто за някои, трудно за други. Ако имате много татуировки на ръцете си, носете дълги ръкави. Уверете се, че ризата ви е дебела или достатъчно тъмна, така че татуировките да не се виждат през нея.
  • Ако не можете да носите дълги ръкави, може да се наложи да проявите креативност. Носете бижута, които прикриват вашата татуировка. За една жена дебелата гривна или часовник трябва да покриват татуировка на китката. За мъже с татуировка на китката часовникът обикновено е най -добрият избор.
  • За татуировки по-високо на ръката ви, може да се наложи да опитате да нанесете грим преди работа. Коректорът може да свърши чудесна работа при прикриването на по -леки татуировки. Това може да се наложи да се прилага отново през целия ден. Така че бъдете наясно със състоянието на вашата татуировка.
  • Пластирът е алтернатива на грима. Намерете превръзка в тон на кожата, която е достатъчно голяма, за да покрие татуировката ви и не изглежда отвратително. Проверете за комфорт и целодневна пръчка.
  • Ако работната ви среда позволява, може да се използва и пот за покриване на татуировка. Изберете удобен; ще го носиш цял ден. Уверете се, че цветът не влиза в конфликт с останалата част от вашето облекло, привличайки вниманието към потната лента.
  • Както при пиърсинга, избягвайте татуировките на лицето. Татуировки върху или около лицето ви е почти невъзможно да се прикрият адекватно.

Най-добър късмет

Ако успеете да скриете правилно промените в тялото си, те не трябва да стават проблем за заетостта. Ако прикриването им е неприемливо за вас, помислете за кариера, която не изисква личен контакт с клиенти. Можете също така да се уверите, че сте най -квалифицирани, като придобиете възможното по избор образование.

Това би било преодоляване на възприятията на хората, като продавате уменията си като по -ценни от тези възприятия. Нашето общество започва да приема модификацията на тялото като обичайна практика. Така че с течение на времето това може да не е проблем и може да не се наложи да прикривате промените в тялото си в бъдеще.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.