Подстригването на момчетата варира от дълги до къси, съвременни до класически и пънкарски. Вашата прическа е израз на вашата индивидуалност, така че изисква да бъде спонтанна и изпълнена с характер. Помислете за начина си на живот, хобитата и предпочитанията си, защото тези фактори лесно ще определят какъв тип прическа и техники за оформяне трябва да използвате.

Ако вашият вкус включва шипове, нарязани гърбове и помпадури, тогава държането на продукти като гелове, восъци и помади трябва да бъде най-добрият ви приятел. От друга страна, изборът на естествен, див и груб външен вид изисква само увереност, за да го разтърси.

Тийнейджърските ви години няма да съществуват завинаги, така че трябва да го изживеете пълноценно, докато притежавате моден външен вид!

Ето снимки на най -готините прически за тийнейджъри за ваше вдъхновение:

Предна текстура за вълнообразна коса

Предна текстура за вълнообразна коса

Ако имате естествено вълнообразна коса, опитайте с четка напред. Помолете вашия бръснар за допълнителна текстура

Изкуствен ястреб с избухване

Изкуствен ястреб с избухванеInstagram @frant_bryansk

Стилистът Майкъл притежава този разрез, подчертавайки градиентното избледняване с тройна наклонена черта. Изкуственият ястреб беше звездата на този разрез, с твърда линия за определяне от избледняването.

Помпадур с ниско затихване

Instagram @joshlamonaca

Надуйте този помпадур и му придайте приятно, контрастно избледняване за една от най -готините прически за тийнейджъри.

Средно избледняване за къса къдрава коса

Средно избледняване за къса къдрава косаInstagram @brianbarber_

Балансирана кройка, която ви придава истински излъскан вид, но и гъвкавост за оформяне на кичурите ви отгоре.

Surfer Shag

Surfer ShagInstagram @miamihairmel

Студен сив тон, за да балансира този горещ разрез! Пазете дългите си кичури и се забавлявайте с този рошав поглед, пич.

Високите и стегнатите

Военно високо и стегнатоInstagram @mirrormirrorwillits

За този външен вид, опитайте тази кройка, която няма да отнеме време за оформяне, но все пак ще ви държи стегнато. Що се отнася до подстригването на тийнейджърски момчета, високото и стегнато е много популярно заради своята простота и лекота на оформяне. Активните тийнейджъри ще намерят късата коса чудесна и за спортни занимания.

Кратко афро с плешиво избледняване

Кратко афро с плешиво избледняванеInstagram @carlosthebarber96

Стилистът Карлос изработи този забавен и фънки връх. Красив поглед за забавна петък вечер.

Изкуствен ястреб с избухване

Изкуствен ястреб с избухванеInstagram @freddy_cuttz

Спортирайте този елегантен и привличащ вниманието стил с истинска готина избледняваща работа, която допълва смелия стил. Късата коса и рязкото избледняване са страхотни комплименти един за друг.

Boys Crew Cut with High Fade

Crew Cut с висока степен на затихванеInstagram @charbelghorayeb_

Свежа и прилично изглеждаща прическа, която е идеална за започване на учебната година. Поддържайте го чист с привлекателен тъмнокафяв цвят на косата. Момчетата тийнейджъри, които искат къса коса, често се поддават на простото подстригване, но начинът на избледняване има огромна разлика.

Quiff с твърда част

Quiff с твърда частInstagram @welbertbarber

Нагласете тази елегантна коса с фино кестеняво кафяво на върховете и чисти страни, и това ще завърши вашата ежедневна визия.

Топ възел The Man Bun / Long Hair

The Man Bun / Top KnotInstagram @taylorcutz1

Поддържайте го свеж и тази ултра хипстърска коса никога няма да ви подведе. Дългата коса се държи на върха на кок и може да бъде оформена уникално.

Къси вълни за черни момчета

Къси вълни за черни момчетаInstagram @smashthalegend

Wavy се завръща! Поддържайте го по -мек с естествен цвят на косата, за да оставите тези нишки да се разпръснат.

Undercut за Teen Boys

ПодрязванеInstagram @cindyhstyles

Нарежете го като Бекъм! Чисто избръснатото избледняване на кожата определено ще завърши този спортен и хладен вид. Това е хубав контраст на избледняване на кожата и дълга коса в горната част.

Къса прическа с избледняване на кожата

Къса прическа с избледняване на кожатаInstagram @urechepaul

Перфектният вид на ученик – тази къса прическа с избледняване на кожата е ясна, спретната и все пак ви позволява да оформите косата си отгоре по какъвто искате.

Модерният кратък ирокез

Модерният кратък ирокезInstagram @hmsalonformen

Отлична прическа, която е игрива и вълнуваща-тази пънк коса допълва онези млади мъже, които не се страхуват от нищо.

Къси страни

Прически за тийнейджъри на къси страниInstagram @yungspoodydabarber

Бъдете прелестни и хип с тази двойно подплатена чиста кройка. Тези остри ъгли със сигурност ще направят изображението ви по -мъжествено.

Прекъснато подрязване

Прекъснато подрязванеInstagram @_runninwithscissors

Подчертайте текстурираната си горна коса с обръснати страни и гравирана част. Това прясно подстригване е подходящо за тийнейджъри с всякакъв вид коса!

Усукани къдрици за черни момчета

Усукани къдрици за черни момчетаInstagram @locs_by_tee

Този интересен модел на locs ще ви превърне в естествен скъпоценен камък. Идеално, ако търсите промяна във външния си вид.

Нисък връх с дизайни за черни момчета

Нисък връх с дизайни за черни момчетаInstagram @valiantbarbers

Поддържайте го естествено отгоре, но интригуващо отзад. Ако искате прическа за тийнейджърско момче, това ще бъде подходящо за вас.

Ужаси за черни момчета

Ужаси за черни момчетаInstagram @_vonunique

Започнете страховете си рано, за да постигнете перфектния облик на живота. В партньорство със заострена линия на косата, този вид със сигурност ще бъде приказката за града.

Подстригване в Лигата на бръшляна

Подстригване в Лига бръшлянInstagram @rgbarbers

В&Със създател на стил, Джема Дейвис

Стилист @ R & G фризьорски салон в Crediton, Девън

Как бихте описали този външен вид?

Този външен вид е класическо избледняване, подходящо за тийнейджъри. Най -доброто при него е плавният поток отгоре надолу, който му придава естествен вид.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Трябва да сте наясно с естествената посока на косата си и че сушенето със сешоар може да е от съществено значение за създаването на този вид.

Продукт с матово покритие се използва за завършване на външния вид с помощта на пръсти за създаване на текстура като поза за елегантен завършек. Подстригването подхожда на всеки начин на живот, тъй като е много класически и няма нищо прекалено крайно в това подстригване.

Комбиниране на страничните части

Комбиниране на страничните частиInstagram @_abigailfernandez_

В&Със създател на стил, Абигейл Фернандес

Стилист @ Johnny’s Barbershop в Лос Анджелис, Калифорния

Как бихте описали този външен вид?

Подстригването на това тийнейджърско момче е в класически стил, което е идеално за всички възрасти. Благодарение на днешните продукти можете да придадете естествен вид за всеки ден, а за нещо по-официално можете да използвате мехлем и сешоар, които запазват същността си класически-елегантна, но в същото време модерна.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

Харесвам този тип кройка, защото е много нежен към всички форми на лицето. Препоръчително е да направите косата по -управляема с леки продукти. Ако косата е бунтарска, има различни видове продукти от гел с изключително силно фиксиране или тежък мехлем за постигане на твърд ефект. Това зависи от нуждите на клиента и неговия тип коса.

Продуктите, които аз лично използвам и препоръчвам, са от Джентълменската република, защото имат мехлеми от различни видове от мек до тежък естествен блясък и матиращ гел с висока фиксация. Затова ги харесвам, защото имат за всяка нужда от различни хора.

Царевици за черни момчета

Царевици за черни момчетаInstagram @curlzofglory

В&Създател на стил, Арамид Дада

Hair Braider @ Curlz of Glory в Медисън, Висконсин

Как бихте описали този външен вид?

Тази визия е защитна прическа, която не само ви спестява време сутрин, но и завърта главата. Най -готиното в тази прическа за тийнейджъри е ъгълът на частите. Той придава на плитките уникален стил, който го отличава.

Някакъв съвет за някой, който го обмисля?

За да се гарантира, че тази прическа на плитка ще издържи една седмица, ще предложа на клиента да носи дреха за сън и да предотврати намокрянето на плитките, докато се къпе. Това ще попречи на косата бързо да се разроши. Също така ще предложа на клиента да смазва скалпа си на всеки два дни или когато започне да го сърби. Постоянното надраскване на скалпа може не само да размаже прическата, но и да раздразни скалпа.