Подстригването със завеса, най -известно като прическата, носена от Джони Деп, Леонардо Ди Каприо и Джоннатан Тейлър Томас през 90 -те години на миналия век, се завръща. Копнеят ли хората за по -добро, по -просто минало през бурно време?

Или това е просто готин външен вид, преоткрит от ново поколение? Каквото и да е, пердетата на бретон са тук. Вече ги видяхме в Тимоти Шаламент, Чарлз Мелтън и Зейн Малик, плюс влиятелни лица на eboy, пресичащи социалните медии.

Ако не сте запознати с външния вид, това е централна част с дълга разхвърляна ресни, която пада надолу като завеси от двете страни на челото. Може да се носи и с леко отклонена от центъра част или странична част. Това е прическа със средна дължина с бретон и по -къси страни. ‘

Подобно на други популярни прически за мъже, тенденцията за коса със завеса работи с широк спектър от типове коса. Той помага на фината коса да изглежда по -дебела, използва максимално дебелия обем и изглежда страхотно с вълнообразна текстура. Вижте тези снимки на различни начини за подстригване и оформяне на косата на завесите плюс съвети за оформяне.

1. Подстригване със завеса от 90 -те

Подстригване на завеси от 90 -теАндрю има коса

Отрязаните завеси са най -дълги отпред за максимални ресни. Косата става по -къса към короната. Тази версия от 90 -те години е скъсена навсякъде, но страните също могат да бъдат по -къси в избледняване или по -дълги с поток.

2. Нова прическа за завеса

Нова прическа за завесиКирстин Джамерсън

Това е по -близо до това как Джаред Лето като Джордан Каталано разклати завесите. Ресни обикновено са стилизирани с разхвърлян обем, но тази версия е ниска. Опитайте и двата начина да намерите вашия подпис.

3. Завесена коса

Коса със завесаКейти О’Конър

Този модерен начин да носите прическата със завеса съчетава разрошен стайлинг с разхвърляна част. За да получите вида, поставете детайла с пръсти вместо с гребен.

4. Подстригване Fade + завеса

Прическа за избледняване на завесиДжафи Уонг

Друг начин да внесете подстригването на завесите в 21 -ви век е чрез добавяне на избледняване. Тази версия има избледняване на храма над ушите и къса коса отзад. Всеки вид избледняване би работил, макар и от ниско, чак до подбиване на популярния изключен стил.

5. Подстригване на бретон

Завеса на бретонДжош Грокет

Тенденцията на подстригване при подстригване върна прическите за мъже. Вместо къси и тъпи бретончета или ресни, износени над челото, пердето с бретон разделя косата близо до средата и придава малко обем. За пълния Джони Деп в 21 Джъмп Стрийт вижте, добавете висящата обеца в едното ухо.

6. Завеси със средна дължина Коса

Завеси със средна дължина на косатаБлейк Данмор

Подстригването на завеси изисква няколко сантиметра бретон, но тази средна дължина е още по -дълга по целия. Ръбът е дълъг около шест инча и под ъгъл нагоре към гърба. Страните и гърбът също имат известна дължина, без да слизат под деколтето.

7. Как да направите прическа за завеси

Как да направите прическа със завесаКирстин Джамерсън

Основната част от пердетата коса е частта. Може да се определи с гребен или да се създаде с пръсти. Що се отнася до местоположението, то може да бъде точно по средата, извън центъра или странична част. Опитайте ги всички, за да разберете какво работи за лицето ви и както винаги, когато се съмнявате, консултирайте се с вашия бръснар или стилист.

Освен частта, завесите за коса са с обем. Направете косата нагоре и навън, където искате с продукта и/или докато изсушавате със сешоар. Ако искате разхвърляна текстура, подстрижете косата. Или за по -гладка коса, използвайте четка или гребен. Как да оформите завеси за коса зависи от вашия тип коса. Ето няколко различни варианта:

1. Сешоар – без продукт

Сушенето със сешоар поставя косата там, където искате да отидете. За фини и прави типове коса това може да е достатъчно за прическа. Както винаги, използвайте термозащитен продукт върху влажна коса преди сушене със сешоар.

2. Въздушно изсушаване + продукт

Ако не се интересувате от сушене на коса, това също работи. Подобно на много прически, просто нанесете продукта върху влажна коса, поставете косата на място и я оставете да изсъхне. Този метод работи най -добре за вълнообразна и къдрава коса.

3. Сешоар + Продукт

За гъсти и/или груби типове коса може да се наложи комбинация от двата метода за оформяне за желания обем и задържане. Защитете косата преди изсушаване със сешоар и след това я задръжте на място с помада след това. Продължете да четете за някои препоръки за продукти.

8. Завеси със средна част

Прическа за мъжки завеси в средната частРейчъл Галахър-Падила

Едно от първите неща, които един бръснар или стилист ще направи, е да определи част. Това е съществена част от подстригването, особено този тип по -дълго подстригване. Завесите със средна част ще имат еднаква дължина на косата от двете страни, докато страничната част ще бъде по -дълга от едната страна и по -къса от другата.

Централната част не винаги трябва да се носи по този начин. Този поглед е разделен по средата до около сантиметър зад челото, където се превключва на една страна.

9. Добра завеса Коса

Добра завеса косаАндрю има коса

Доброто е в очите на наблюдателя, но вероятно всички можем да се съгласим, че това е добра коса. Това е готин вълнообразен стил кефал, завършен с парчета пердета.

10. Най -добрите продукти за коса за прически със завеси

Най -добрият продукт за коса за прическа със завесиКейсли С..

Най -добрият продукт за коса винаги зависи от типа коса, както и от прическата. Както бе споменато по-горе, визията може да бъде оформена само със сешоар. Ако това е нов стил, просто работете с това, което вече имате и вижте как изглежда и се чувства. Ако не сте доволни, ето какво да търсите.

За естествен вид използвайте за матов продукт като замазка, глина или крем. Изберете задържане според типа коса, като по -дебелата коса се нуждае от по -силно задържане.

Друг начин да носите завеси е разхвърлян, текстуриран и дори малко мазен. За това опитайте продукт с нисък до среден блясък. За още по -мек външен вид опитайте текстурираща помада. Нанесете продукта преди сушене със сешоар и още малко след това, ако е необходимо.

11. Прическа за завеси за вълниста коса

Прическа за завеси за вълнообразна косаСлънчева светлина

Не на последно място, ето готин стил със завеса с естествено вълнообразна текстура. Тази версия се избутва нагоре от централната част и от там. Използвайте любимия си продукт за къдрава коса, за да получите външния вид. За различен вид можете също да изправите косата.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.