Тези готини прически за тийнейджъри са и най -горещите тенденции и най -популярните кройки, които също са лесни за оформяне. Тези култури, шипове, блясък на блясък, подстригване на ресни и свеж нов външен вид са на място.

Ако сте нови в оформянето на косата, ето няколко съвета. Първо, правилният продукт за вашия тип коса улеснява целия процес. Pomade трябва да се нанася на сухо или почти сухо. Ако се къпете сутрин, подсушете косата с кърпа и нанесете продукта върху влажно подсушени кичури. Твърде много влага отслабва формулата. Когато нанасяте върху суха коса, използвайте по -малко помада, защото тя изобщо не се разрежда. Сега за външния вид.

1. Изрязване на културите

Избледняването на културите е една от най -популярните къси прически в момента. Този смел външен вид е отличен избор за тийнейджъри, които не се нуждаят от консервативна прическа. Опитайте дебела тъпа ресни, разхвърлян стайлинг или обръсната линия на косата, за да създадете свой собствен уникален вид.

Културите се отнасят до текстурата, както в кройката, така и в стила. Използвайте помада с малко глина, за да създадете текстура за права коса. За момчета с вълнообразна или къдрава коса, това подстригване се възползва максимално от естествената ви текстура.

Бръснарска компания Mātū Бръснарницата на Леви Бръснарска компания Mātū

2. Шипава коса

Друг текстуриран вид, който е на място, е коса с коса. Това винаги е било ласкателен и популярен вид за момчета и мъже, но е особено подходящ за тийнейджърските години между тях.

Ключът към това да изглежда този външен вид е продукт със здрава фиксация с невидим завършек. Опитайте Axe Messy Look гъвкава паста за коса или гел за оформяне на Johnny B Mode за евтини аптечни продукти, които работят, както и салонни версии.

Начинът на подстригване ще определи как ще изглеждат шиповете. Първият вид има по -дълга коса в средата за намек за изкуствен ястреб. Вторият вид е направо в горната част и е оформен в разхвърлян плосък връх. Последният вид представя гъста коса с малко вълнообразно оформено в дебели шипове. Всичко е свързано с това да направите всяка прическа своя.

Коса на Том Бакстър Марио Ескахеда Хави Торенте Гарсия

3. Помпадур избледнява

Помпата избледняване никога не излиза от мода, защото изглежда страхотно и е лесна за оформяне. Това е и универсална прическа, която може да се носи къса или по -дълга или с високо, средно или ниско избледняване. Стайлингът може да бъде класически, модерен или дори разхвърлян. Този външен вид работи както за всеки ден, така и за официални събития.

Ножица & Костен Ножица & Костен Фризьор на Чарли Бьол

4. Подстригване с ресни

Друга тенденция, която се появи от избледняването на културите, е по -дългият бретон. Тези дълги култури са все още текстурирани, но имат ресни, които могат да се носят напред или надясно. Това е чудесен вариант за гъста коса, както и за момчета, които предпочитат прически със средна дължина.

Тези подстригвания с бретон могат да бъдат подстригани и оформени така, че да са наситени, нервни или някъде по средата.

Томи География Бръснарска компания Mātū Антъни Джаноти

5. Нови прически

Забавлявайте се с косата, докато можете да се измъкнете! Ето няколко по -остри прически и стилове, които демонстрират чувство за стил и независимост. Този външен вид е изрязан и оформен по нетрадиционни начини, които изглеждат страхотно.

Опитайте уникална реколта с остри коси отзад с ъглови ресни над челото. Вземете този поглед още по -далеч с подстригано избледняване и средна коса, преместена на една страна. Друг начин за създаване на уникален външен вид е чрез контрастиране на разхвърлян стил с изчистена шия. Друг начин да актуализирате външния си вид е с цвят на косата.

Айсаки Нуми Джонвир Джони Снипс

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.