Джентълменската прическа е класически и изчистен вид. Обикновено има странична част, но може да бъде и сресана на една страна без определена част.

Актуализирайте джентълмена с прическа с избледняване или модерен стил. Всеки вид избледняване ще работи. Модерният и модерен стил се отличава с височина, текстура или движение. Косата отгоре може да бъде оформена в прищявка, помпозност или забърсване в допълнение към гребена.

Разбира се, ретро стиловете с конусообразно изрязване, петна с гребен и малко блясък все още изглеждат страхотно. Това подстригване може да бъде с къса или средна дължина и също така работи за всички типове коса, включително гъста и вълнообразна до къдрава коса.

Вижте тези 21 различни начина да носите джентълменска прическа.

1. Подстригване на Джеймс Дийн

Джентълменската прическа

Алън Клюн

Може да е играл лошо момче, но косата на Джеймс Дийн винаги е била добра. Този винтидж стил се завръща в голям смисъл с хипстъри и друг стилен джентълмен.

2. Джентълменска прическа за къса коса

Donny Blends

Това е класическата джентълменска прическа с обръсната странична част за допълнителна дефиниция.

3. Странична коса + пълна брада

Reuzel

Джентълменският стил варира в зависимост от епохата. Този хипстърски стил комбинира брада на дървосекач с гладка реколта коса.

4. Дълги отгоре, къси страни и прическа на гърба

Бръснар Грег

Това е лесен за оформяне начин да изглеждате джентълмен. Косата е по -дълга отгоре с къси страни и гръб. Сресвайте част и използвайте пръсти, за да създадете този свободен стил.

5. Гребен над избледняване за гъста коса

Уес Стаусет

Подстригването отстрани работи за всички типове коса. Тази кратка версия със средно избледняване работи добре за мъже с гъста коса. Просто работете в някой продукт с нисък блясък и срешете косата на една страна.

6. Висока избледняваща прическа + странична част

Алън Клюн

Тази прическа с избледняване със средна дължина на косата на върха може лесно да се разресва по целия път назад или назад. Вместо това, той разполага със странична част, за да създаде модерна джентълменска прическа.

7. Прическа отстрани за вълниста коса

Тости

Прическата с дълъг връх работи добре за мъже с вълнообразна или дори къдрава коса. Страните са достатъчно къси, за да бъдат прави, докато дължината отгоре има много текстура. Поддържайте косата на място с продукт, който балансира задържането и дефиницията.

8. Странична част Quiff

Бръснарят Зик

Прическите Quiff продължават да се връщат в модата и са готина тенденция за мъжка коса. Този гребен над стила добавя бум на ласкав обем отпред.

9. Подстригване на страничната част + Избледняване на храма

Андрю С..

Избледняване на храма променя профила на тази класическа прическа отстрани.

10. Помпа на страничната част + Ниско плешиво избледняване

Кори Стърки

Този готин начин за носене на гребена над избледняване добавя достатъчно височина, за да създаде помпадур. Ниското плешиво избледняване създава отчетливо разделяне между косата и брадата.

11. Преместете назад + странична част + мустаци

Камерън Туисеркани

Тази по -мека версия на нарязана коса добавя намек за странична част в целия този обем. Мустаците допълват външния вид.

12. Къс гребен над избледняване

Donny Blends

Джентълменската прическа може да се носи в различни дължини. Ето кратка версия с гъста коса. Оформянето е толкова просто, колкото да дойде косата на линията на косата нагоре, а останалата част от косата да е настрани срещу частта.

13. Странична част + Burst Fade

Грижен бръснарски клуб

Тази готина прическа отстрани има рязко избледняване, което подстригва косата изключително късо зад ухото плюс заострено деколте и бакенбарди.

14. Гребен над + Quiff + Line Up

Джош Рон Крейг

Тази свежа прическа съчетава избледняване и подреждане и гребен върху прическа, оформена в прищявка на челото.

15. Гребен над + силно избледняване

Бръснар Грег

Този ретро класически гребен над прическа, оформен с Victory Crown Matte Pomade, ще остане на мястото си през целия ден.

16. High Fade Haircut

Фризьорски салон SCR

Тази прическа с високо избледняване е къса чак до частта. Гъстата коса се оформя и оформя.

17. Текстурирана странична част

Кристоферсън

Тази готина кройка контрастира разрошена текстура отгоре с къси страни и изчистени ръбове.

18. Гладка странична част + Ниско плешиво избледняване

Татуировката 59 & Бръснарница

Тази гладка странична част с много помада опитомява гъста или груба коса. Избледняване на кожата повдига линията на косата и прави косата да изглежда още по -тъмна и по -дебела отгоре.

19. Текстуриран гребен

Травис Хил

Този поглед е на място в момента. Косата е със средна дължина отгоре и оформена с обем и текстура. Страните са къси с ниско плешиво избледняване.

20. Нови прически за мъже

Килиан Мадисън

Този асиметричен вид преувеличава различните страни на прическата отстрани.

21. Джентълменска прическа за къдрава коса

Уес Стаусет

Тази подстригване без части има достатъчно дължина, за да разкрие някаква текстура. Стилният и изчистен стил изглежда чудесно по време на работа и игра.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.