Тези класически мъжки прически остават свежи с модерни актуализации. Независимо дали добавяте малко текстура на тенденцията, изглеждате със средна дължина на косата или добавяте някакъв вид избледняване, тези ретро стилове изглеждат страхотно и днес. Някои от тези типични стилове придобиват известно предимство, докато други поддържат консервативното си хладнокръвие.

Един от най-добрите начини за актуализиране на всяка мъжка прическа е да използвате матов продукт за коса като глина, влакна или помада на водна основа. Те могат да създадат естествен завършек, който да работи добре с известно движение и поток. Ето как да получите външния вид.

1. Модерни Помпадури + Кифове

Помпадурите никога не излизат от мода благодарение на ласкавата си форма. Те обаче се актуализират с модерна текстура, матово покритие и понякога странична част. Носете своята помпозност с избледняване отстрани или стесняване.

В допълнение към съвременните помпадури, прическите с quiff са друг класически вид с постоянна сила. Той има подобен вид на помпозност, но може да бъде оформен с къса коса. Оформете косата в замах отпред с някаква бодлива текстура или без блясък. Ниското избледняване на кожата отстрани го поддържа свежо.

класически мъжки прически

(L-R Бръснарят Хави – Матю Конрад – Джъстин Армани – Бръснарят Хави)

2. Свежи начини за носене на класически прически за избледняване

Подстригването с избледняване е класическа мъжка прическа, която също има много модерни актуализации. Тези готини визии са модерни актуализации на класическите мъжки прически. Първо е прическа Цезар с високо избледняване и текстурирана ъглова ресни. Това е един от многото начини да носите модерните прически за къса подстригване.

Горе вдясно е модерен афро. Актуализацията идва от по -отрязания профил, слепоочието и шията избледняват и се подреждат в челото. Следва къдрава висока избледняване. Повечето хора са запознати с квадратния плосък връх, но същата кройка може да се носи и с къдрав връх.

Не на последно място е класическа къса мъжка прическа със средно избледняване. Тази лесна за оформяне кройка работи добре за момчета с гъста коса като или за всеки, който търси консервативен, но готин къс стил.

класически прически за мъже

(L-R Крихан КорнелиуХектор Сапата – Луис О. Мелендес – Чарли Бейкър)

3. Нови начини за носене на коса коса

Ножично изрязаните конуси са нарастваща тенденция. Тази класическа подстригване обикновено се носи в класическа прическа като гребен отстрани или гребене назад. Има много начини да получите модерен обрат на външния вид. Опитайте с хибрид с прекалено хлъзгав гръб, като потенциалния прокурор на San Jose Shark Джеръми Рой. Сега това е добра коса за хокей. Оставете шията дълга, ако искате малко течение.

Странична част, много текстура и фино избледняване на храма е друг начин за актуализиране на този ретро стил. Или донесете естествената си текстура, като носите вълнообразна коса със средна дължина. Използвайте лека помада или крем за къдрици за намек за задържане и укротяване на къдрици.

Друг начин да освежите класическия конус е с деколте за деколте. Обръсната линия и дъгообразно избледняване начупват гъстата коса и добавят неочакван завършващ щрих.

конусни прически за мъже класически вид

(L-R Камерън Туисеркани – Лиъм КениЕдгар Дейвис Деронде VРамзес)

4. Премахване назад

Модерният отговор на хлъзгавия назад, замахът назад има някакъв обем, поток и може би избледняване. Изгладеният вид назад може буквално да прилича на вятъра, който помете косата ви. Или сякаш някой ти е прокарвал пръсти през гривата.

Вземете вида с къса, средна и дори дълга коса от всеки тип. Този стил може да придаде обем на фината или изтъняла коса. При по -къси дължини може да направи гъстата коса лесна за оформяне. Или оставете вълнообразно да добави естествена текстура.

Този ежедневен стил може да бъде и по -изчистен. Използвайте гребен, за да дръпнете косата назад или добавете ниско избледняване или избледняване на слепоочието за модерен завършек.

Сметени прически за мъже

(L-R Коса на Хейдън Касиди – Ром бръснар – Крихан Корнелиу –Уес Стаусет)

5. Прически отстрани

Прическите отстрани са класическа мъжка визия, която може да бъде и модерна. Актуализирайте страничната част на Don Draper, като носите разпусната коса вместо хлъзгава и добавете избледняване. Бръснатите или твърди части са друг начин да създадете свеж вид. Твърдата част е тънка обръсната линия сред къса коса или по -широка линия, която удължава лента нагоре, която прави изявление. Носете твърдите части с къса коса, оформена в класически вид.

Има много уникални начини да оформите подстригване на странична част отвъд гребена. Добавете прищявка, замах или разпусната коса, за да се възползвате максимално от косата със средна дължина.

странични прически за мъже

(L-R Едгар Дейвис Деронде V – Тони Саура – Рамзес – Андрю С..)

6. Назъбен деколте

Щастлив номер 21, това назъбено деколте превръща тази конус със средна дължина в остър стил. Продължавайте да изглеждате с редовни тапицерии, смесете го или вземете тенденцията за тест драйв. Това е начин за добавяне на свеж облик с ниска ангажираност.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.