Това е най -добрата колекция от модерни подстригвания, а също и готините класически стилове на подстригване.

По -долу ще намерите много различни версии на подбиването, които можете да изпробвате.

Всеки от тях показва модерен обрат на тази класическа мъжка прическа.

И така, какво точно е подстригана прическа / прическа?

В миналото тези прически за мъже бяха много ясни и бяха по -скоро прическа тип „направи си сам у дома“. Тази класическа мъжка подстригване се постига чрез просто бръмчене на страните и гърба на една (много къса) дължина с машинки за подстригване. След това отрежете косата отгоре с ножица до желаната дължина и я плъзнете обратно.

Това е една от най -добрите и лесни прически, които можете да си направите. Ако смееш да опиташ, хаха. Въпреки че е възможно у дома, силно препоръчваме да потърсите приятел, който да ви помогне, или просто да го направите от вашия бръснар, за да сте в безопасност.

Днес има много различни и много готини вариации на тази популярна мъжка прическа.

Независимо дали имате къдрава коса, вълнообразна коса, гъста коса или права коса, определено има някои подстригани дизайни, които ще ви свършат работа.

1) Класическото подрязване + хлъзгане назад

Подстригани прически за мъже с дълга коса

Подстригване от Келер

Това е много готино изглеждаща прическа с дълъг подстригване за мъже, която е отрязана назад в дълги вълни. За да получите този вид, използвайте помада с малко блясък, нанесете я равномерно във влажна коса и след това изсушете със сешоар обратно с пръсти за оформяне.

2) Подстригване на дълга коса за мъже + плешиво избледняване + разединена брада

Дълга коса, подрязана назад, подстригана с високо избледняване на кожата и брада

Този избледнял подстригване показва дълга коса, оформена назад и отстрани в секции. Напълно готино.

Изглед отзад с подстригване на дълга коса

Подстригване от амбарберия

Ето един поглед отзад. Много готина прическа с избледняване на кожата и брада.

3) Избледняване на Undercut: Мъжки по два начина

Острие с подстригване, оформено по два начина

Подстригване от Плитки бръснари

Перфектна демонстрация колко универсална може да бъде тази прическа, що се отнася до стилизирането. Тук имаме една прическа, оформена по два много различни начина. Вляво косата има много обем, създаден от сешоар. Ако имате гъста коса като този човек, използвайте по -силна помада за задържане и оформете косата отпред назад в изпъкнал вид. Отдясно, текстурираната коса е оформена отпред напред в разхвърлян вид. Две готини прически за мъже! Този съвременен подход се нарича undercut fade.

4. Подстригване с брада + коса със средна дължина + подреждане

Подстригване за гъста коса или вълнообразна коса

Подстригване от Анди Автентичен

Това е чудесна прическа за момчета със средна дължина на косата. Нанесете помада със силно задържащо матово покритие върху влажна коса и просто срешете на място.

5. Подстригване за къдрава коса

Мъжка подстригване за къдрава коса

Подстригване от Плитки бръснари

Друга красавица, но с къдрава коса и брада. Имаме силно избледняване на кожата, което създава рязък контраст с гъстата къдрава коса. Използвайте помада със средно задържане, за да придадете на къдриците си допълнително подскачане и живот.

6. Подстригване на къса коса + обръсната част

Къса коса за мъже, подстригана с плешиво избледняване

Подстригване от Кев

Страхотно изглеждаща подстригване на къса коса. Тази подстригване е оформена в класическа комбинация от мини помпадур и е изключена от твърдата част.

7. High Fade Undercut с дебели вълни

Подстригване на къса коса за мъже с ниско плешиво избледняване

Подстригване от Келер

Високото плешиво избледняване на кожата показва дебелата черна коса отгоре, оформена в хладно изглеждащи вълни или версия на комбинираната прическа.

8. Подстригване с дълги ресни

Подстригана прическа за мъже с дълги странични ресни

Подстригване от Световните мъже на Herenkappers

Страните са къси, но не обръснати до кожата, а ресните се държат по -дълго, което виси отпред. Това е по-естествено изглеждащ страничен подрез, който е оформен с по-малко продукт, а също и по-отстрани.

9. Подрязване на твърда част Pompadour

Подстригване с твърда част от pompadour за мъже

Подстригване от амбарберия

Друга изключена подстригана прическа с твърда част. По -дългата коса отгоре се изсушава, за да й придаде приятен естествен вид.

10. Шипава разхвърляна прическа с подстригване + ниско избледняване

Мъжка прическа с подстригване

Подстригване от Световните мъже на Herenkappers

Супер готина прическа. Тази нова мъжка прическа е смесица от няколко различни вида. Тази подстригване има по -дълга текстурирана коса отгоре, която й придава остър разхвърлян вид и е оформена отпред отпред в прическа с по -дълги ресни. Използвайте помада за силно задържане в леко влажна коса, за да поддържате накъсаните текстури непокътнати през целия ден. Разхвърляното подбиване е супер популярен избор.

11. Cool Pompadour Undercut

Подстригване на дълга вълнообразна коса за мъже

Подстригване от Крис Греъм

Друга модерна прическа, която представлява смес от помпадур (отпред) и коса, която е много дълга отзад и изрязана във V форма. За да получите този вид, просто изсушете косата и изсушете косата и използвайте лека помада за задържане.

12. Подстригване на дълга коса с брада

Подстригване с подстригване за мъже с дълга коса и развързана пълна брада

Подстригване от амбарберия

Комбинирана странична част, подрязана с много дълга ресни (бретон) отпред и голяма брада. Избледняването на кожата подчертава по -дългата дължина на косата отгоре и разединява брадата. Много яко.

13. High Fade Undercut със средно текстурирана коса + подреждане

Високо избледняване на кожата с подстригване с текстурирана коса с четка назад

Подстригване от Бръснарят Хави

Избледняването е взето много високо до линията на косата на челото. Косата със средна дължина се оформя на място със сешоар за естествен вид. Това е подрязването с висока степен на затихване.

14. Една прическа + два стила

Подреза, оформена по два начина - прав гръб - и остър

Подстригване от Световните мъже на Herenkappers

Друг чудесен пример за това как да оформите една прическа по два напълно различни начина. В горната част косата се издухва суха и обратно. Той се държи на място със средно задържаща помада. Или използвайте по -силна задържаща помада и оживете дългите текстури с разхвърлян накъсан вид. Една прическа може да бъде оформена за цялото работно време или за цялото парти, изберете си!

15. Скрит подстригване + дълга коса

По -дълга вълнообразна коса с подстригване назад за мъже с високо плешиво избледняване

Подстригване от Бръснарят Хави

Много високо плешиво избледняване, което рязко прекъсва дългата разпусната коса отгоре. За да получите този външен вид или подсушете с кърпа, или изсушете със сешоар и отметнете косата си от лицето. Чудесен пример за подстригване на дълга коса за мъже, който бихте могли да получите, ако искате по -дълга коса.

16. Cool Disconnected Style + Long Fringe

Готино подстригване за мъже с дълги ресни

Подстригване от Майки

Тази прическа е 100% ХЛАДА. Обичайте тази прическа от Майки, един от най -креативните бръснари/стилисти. Средна по дължина гъста вълнообразна коса, оформена спретнато отгоре с ресни, висящи до очите. Разединената добре поддържана брада изглежда невероятно с тази много готина мъжка прическа. Косата е оформена на една страна и е страхотно изглеждащ модерен гребен над прическата.

 Определено най -добрият избор на групата.

17. Under-Hawk

Под-ястреб подстригана прическа за мъже

Подстригване от Анди FadeMaster

Много високото избледняване и твърдата част придават ефект на ирокез.

18. Дълго подрязване с брада

Подстригване на дълга коса с брада

Подстригване от амбарберия

Дългото подрязване. Дългата коса работи толкова добре с тази подстригване. Отново късите страни са взети доста високо, което придава на дългата коса много движение. За оформяне на тази подстригване използвайте сешоар, за да върнете косата назад. След като косата изсъхне, вземете малки количества лека до средно задържаща помада и действайте в косата назад, а също и отстрани.

19. Подстригване на средна коса

Подстригване с къса до средна дължина на косата за мъже

Подстригване от Келер

Това късо подстригване с високо избледняване на кожата изглежда страхотно. Просто изсушете косата със сешоар, за да получите този вид. Класическа визия, но толкова готина прическа за мъже.

20. Прекъсната подстригване с подрязване

Прекъснато подрязване с твърда част

Подстригване от Плитки бръснари

Силното плешиво избледняване и твърдата част изключват брадата и по -дългата дължина на косата отгоре. Косата е оформена обратно от лицето във вид на гребен от помпадур върху прическата.

21. Странична прическа с подстригване

Странична подстригана прическа за готини момчета

Подстригване от Бръснарят Хави

По -дългата естествена коса се разресва отстрани. За да получите допълнителен обем, нанесете равномерно помада за средно задържане върху влажна коса и след това използвайте сешоар. Начукайте косата на място. Напълно готина подстригване.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.