Кремът за коса обхваща редица продукти за коса за мъже. Звучи ретро, ​​но най -добрите кремове за коса са лесни за използване, изглеждат естествени и работят за всички типове коса. Стилизиращите кремове са отличен начин да започнете да използвате продукти за коса или да преминете от гел за коса.

Разгледайте крем за коса, ако искате:

  • Лек до среден контрол
  • Естествен блясък
  • Допълнително кондициониране
  • Добавена дебелина и обем
  • Определя текстурата и изглажда накъдрянето

Всичко това допълнително кондициониране прави крема за коса особено добър за момчета с вълнообразна до къдрава коса, средна дължина и по -дълга коса, както и тънка до гъста коса. Кремовете за коса за мъже наистина правят всичко, независимо дали се прилагат като основен продукт или с друга помада.

Ние събрахме 11 от най -добрите кремове за коса за мъже, които отговарят на всички ваши нужди за коса и прическа. Първо, ето как да използвате този продукт и различните видове кремове за коса.

Как да използвате крем за коса

Кремът за коса има по -тънка текстура от повечето помади, така че може да бъде по -лесен за нанасяне, нещо като гел. Все още е добра идея първо да го разтриете между дланите, за да нанесете равномерен слой върху цялата коса.

Леки до средно задържащи кремове за коса могат да се използват самостоятелно от момчета с тънка коса, както и със средна до дълга гъста или къдрава коса. Те могат също така да се използват като предварително оформяне преди по-силни задържащи помади, особено за допълнителна борба с накъдряне или задържане при горещо, влажно или студено време.

Видове кремове за коса

Кремовете за коса също могат да бъдат наречени стайлинг крем, образуващ крем, текстура, крем и крем за козметика. По -светлите кремове за коса ще се предлагат в дозатор за туби. Те са по -тънки и предпочитат по -леко задържане. Някои кремове се предлагат в кутии за помада. Кремовете са по -меки и кремообразни от повечето помади.

Крем за коса е подобен на лосион продукт с леко задържане, който контролира къдренето и добавя естествен блясък. Кремовете за коса често съдържат балсами, които овлажняват косата и я правят по -дебела. Той работи най -добре за средни до дълги стилове, вълнообразна, къдрава или гъста коса или тънка коса, която се претегля.

Кремът за коса и кремът за оформяне често се използват взаимозаменяемо. Общо взето,

Оформящ крем, както подсказва името, има по -силно задържане от крема за коса. Консистенцията е някъде по средата между лосион и помада. Средното захващане също е гъвкаво с лек, естествен блясък.

Използвайте оформящ крем за повече задържане от крем за коса. Също така е идеален за момчета, които искат да накарат косата да изглежда по -дебела или нова за използване на продукта за коса.

Козметичен крем е вид крем за коса с безтегловност и нотка на блясък. Силата има тенденция да е някъде по средата между крема за коса и образуващия крем. Използвайте го, за да бъдете по -добре поддържани с напълно естествен вид.

Най -добрият крем за коса за мъже

Ето най -добрите кремове за коса в единадесет различни категории, така че можете да намерите подходящия за вашата прическа, тип коса и бюджет. И само да знаете, кремът и кремът са едно и също нещо.

1. Най -добрият крем за коса за мъже Натурален матов крем Layrite
2. Най -добър крем за оформяне на коса за мъже Mitch Clean Cut Стилизиращ крем за коса
3. Най -добрият крем за коса за къдрава коса Стилизиращ крем Malin + Goetz Sage
4. Най -добрият стайлинг крем за дълга коса American Crew Hold Light Texture Lotion
5. Най -добре оформящ крем American Crew Forming Creme
6. Най -добрият крем за коса за чернокожи мъже Cantu кокосов крем за къдрене
7. Най -добрият крем за коса за коса Крем за козметика за мъже Aveda
8. Най -добър оформящ крем Крем за оформяне на чаено дърво Paul Mitchell
9. Най -добрият крем за коса за суха коса Kick Active Оформящ крем за коса
10. Крем за коса с най -силна фиксация Стайлинг крем Buck’s Burley Strong Hold
11. Най -добрият евтин мъжки крем за коса Got2b Уплътняващ крем за оформяне на коса

най -добрият крем за коса за мъже

1. Най -добрият крем за оформяне на коса за мъже

Mitch Clean Cut Стилизиращ крем за коса – Не става по -лесно от това. Mitch Styling Cream работи за всички типове коса с полуматово покритие. Средното, дълготрайно задържане може да бъде оформено отново. Балсамите уплътняват косата и я правят по -мека и по -управляема.

Три лесни за постигане прически за мъже, използващи MITCH® от Paul Mitchell®

2. Най -добрият крем за коса за мъже

Натурален матов крем Layrite – Това е най -ниската задържаща помада на Layrite, но все още е доста силна. Ниско-средното задържане може да укроти гъстата, упорита и къдрава коса, докато изглежда естествено. Той също има този характерен аромат на ванилия Layrite и се измива лесно. Ако искате блестящ завършек, опитайте Крем Supershine.

Стефано Вучи

3. Най -добрият крем за коса за къдрава коса

Стилизиращ крем Malin + Goetz Sage – Този фантастичен миришещ крем за оформяне е достатъчно универсален, за да работи за всички типове коса, но е особено ефективен за къдрава коса. Комбинацията от растителни и мастни киселини гладка текстура, дефинира къдрици, опитомява къдрици, контролира размахването, докато хидратира косата. Това не е най -евтиният продукт, но е един от най -добрите.

4. Най -добрият стайлинг крем за дълга коса

American Crew Hold Light Texture Lotion – Кремът за оформяне на дълга коса трябва да има малко, но не прекалено много, да държи, да осигурява естествено изглеждаща дефиниция и да омекотява и поддържа косата. American Crew прави всичко това и удебелява фината коса. The Стилизиращ крем Malin + Goetz дискутираното по -горе също е отлично за гъста или текстурирана дълга коса.

5. Най -добре оформящ крем

American Crew Forming Creme – Този лесен за използване продукт за коса за мъже прави всичко. Работи за всички типове коса, дължини и стилове със средно задържане, гъвкаво покритие и естествен блясък. Той също така добавя тяло, омекотява косата и удебелява кичури. Това са най -добре формиращите кремове, защото като един рецензент казва, че „ще ви накара да се излъжете“.

ФОРМИРАНЕ НА КРЕМ | АМЕРИКАНСКИ ЕКИПАЛ

6. Най -добрият крем за коса за чернокожи мъже

Cantu кокосов крем за къдрене -Cantu произвежда наградени продукти, предназначени за текстурирана коса. Кремът за къдрене изглажда къдренето, дълбоките условия и омекотява косата. Този продукт може да се използва за оформяне на по -дълги черни стилове или за овлажняване на косата.

TJ Radway

7. Най -добрият крем за коса за коса

Крем за козметика за мъже Aveda – Подстригването може да създаде всички видове прически с естествен вид. Тази формула има средно задържане, естествен блясък и допир. Той работи добре за оформяне на фина коса, но също така укротява къдриците за вълнообразни и къдрави кичури с всякаква дължина.

Аведа мъже | 3 прически, 1 козметичен крем за гъвкаво задържане

8. Най -добър оформящ крем

Крем за оформяне на чаено дърво Paul Mitchell – Казват, че е със средно задържане, но е доста силен за всички типове коса и издържа през целия ден. Тази ботаническа формула включва и влакна, които определят и отделят косата плюс приятен аромат. Обърнете внимание, че пълният размер на 3 унции е много по -добра стойност от малко по -евтиния пробен размер от 035 унции.

Rez

9. Най -добрият крем за коса за суха коса

Kick Active Оформящ крем за коса -Проектиран за активен, състезателен начин на живот, Kick Styling Cream е устойчив на пот и осигурява целодневно динамично задържане. На всичкото отгоре, той съдържа масла от арган, кокос и камелия плюс алое вера за дълбоко кондициониране, което възстановява сухата коса. Казват също, че тонизира сивите. Не можем да говорим с това, но опитайте сами с тяхната гаранция за връщане на парите.

10. Крем за коса с най -силна фиксация

Стайлинг крем Buck’s Burley Strong Hold – За момчета, които се нуждаят от повече задържане от типичен крем за коса, това е отговорът. Той все още има естествения блясък, кондициониране, сгъстяване, обем и ковък завършек, който осигуряват кремовете за коса. Всичко това със силно задържане. Опитайте Buck’s Burly, ако имате вълнообразна, гъста или къдрава коса или просто не сте намерили помада, която харесвате.

11. Най -добрият евтин крем за коса за мъже

Got2b Феноменален сгъстяващ крем за оформяне на коса – Тази аптечна марка прави отлични продукти за коса за мъже. Стилизиращият крем е чудесен за удебеляване за или тънка коса, както и за контрол на други типове коса. Ако сте свикнали да гелирате, ще харесате допирния, преработваем завършек.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.