Имам тринадесет татуировки. Мисля, че те'всички сме доста готини (и определено не знам't се квалифицира като "лошо качество").

tattoo_ideas_face_neck_head_ears

Лазар Гуглета чрез Unsplash

Татуировки ли са за престъпници?

Виждали ли сте някога кадри от затворнически двор или черно -бяла снимка на мъж с татуирана черна сълза точно под окото? Това е обичайна маркировка, свързана с бандата и затвора. Броят на сълзите, които имате, представлява броя на хората, които сте убили. Но татуировките на лицето не са'вече не е само за престъпници, въпреки че хората, които избират татуировки на шията, лицето и главата, са по -смели от тези, които ги правят само на места, които са дискретни или могат лесно да бъдат прикрити или скрити.

Татуировки зад ухото

Трябва ли татуировките винаги да бъдат социално приемливи?

Баща ми побърза да ми напомни, когато на 17 години ми пробиха езика, "Сега ти'Никога няма да получа тази мощна работа в корпоративна Америка." Но различните хора имат различни ценности и не всеки се интересува дали техните татуировки или модификации на тялото са социално приемливи. Както побързах да му напомня, "Който и да е казал, че искам работа в корпоративна Америка?"

tattoo_ideas_face_neck_head_ears

Стивън Ериксън чрез Unsplash

Вкусни, красиви, деликатни татуировки на лицето

Татуировките на лицето и шията вече не са само за "най -трудно" на любителите на татуировки – едно момиче, което познавам, има подписа на нейна приятелка, която почина млада, мастилена с дребен шрифт зад ухото си, и всъщност изглежда много вкусно, деликатно и перфектно поставено.

Виждам и примери за малки пеперуди и звезди, татуирани върху лица, шии и уши, които изглеждат еднакво привлекателни. Кат фон Д, известен художник на портретни татуировки, представен в риалити серията TLC Miami Ink, има серия от тринадесет малки черни звезди, облицоващи лицето й до веждите.

Кат фон Д от

Кат фон Д от "Мастило в Маями" има не само една, но и тринадесет татуировки на лицето.

bmezine

Екстремни татуировки на лицето

Разбира се, винаги ще има някой, който да го докара до крайност, като Човека гущер, който покриваше тялото си със зелени люспи нагоре и надолу, включително и по лицето си, и езикът му беше хирургично разцепен, за да изглежда по -влечугоподобен. Или хората, които оформят имената на любимите хора с огромен шрифт отстрани на шията им, и мъжете и жените, които бръснат главите си и покриват скалпа с думи и изображения. Някои хора предприемат допълнителната стъпка и имат хирургически имплантирани метални възли под скалпа, за да придадат вид на рога. За тези от вас с по -слаб стомах, не се притеснявайте, най -екстремната татуировка I'm включително тук е черно -бялото изображение на череп, мастилен на върха на човек'плешива глава.

Татуировки на скалпа

tattoo_ideas_face_neck_head_ears

Тамара Гор чрез Unsplash

Коментари

Даника на 02 февруари 2018 г .:

добре, говоря с вас тук и там в къщата ми и имам някой, който иска татуировка на лицето си, някой има ли идеи, които можете да споделите с мен'малко съм загрижен, че може да има определен начин да го направя благодаря, моля помогнете

Карол М.. на 10 юни 2015 г .:

Преди няколко години казах тук, че съм си татуирал веждите, сенките и очната линия! За тези, които не го правят'не ме помниш, поставих музикален ключ в средата на лявата си вежда !

Гаджето ми беше в Афганистан по това време. Направих устните си червени и очертани в тъмночервено! Сега имам страхотни целувачи !

Гаджето ми се прибра отново и беше много ентусиазиран за външния ми вид. Той просто го обича. Той го рита !

Говорихме за това как се чувствам с новото лице и за повече татуировки. Предполагам, че сега съм зависим, защото ходихме при татуист и проведохме дълъг разговор с него.

Миналата година направих татуировка на челото под формата на лента за пот, с много цветове! Смених прическата си, така че сега имам дебел бретон, за да скрия татуировката под и мога да я парадирам, когато (прочетете: Той!) Искам това !

В началото на тази година започнахме с ръцете ми. Идеята е, че ще имам и двете ръце с пълни ръкави. Сега е юни и двете ми ръце са готови. Лактите ще останат свободни и след това ще продължим от лактите до китките или дори ръцете ми. Това последното все още не е сигурно. Той го иска, но аз не съм решен.

Харесвам новата си подстригване.Тя е много къса отзад почти като мъж и оттам се спуска надолу, за да се изравни с устата ми, и прави нарязани бретончета.

Всички тъпи кройки.

Много хора, които познавах, не разбират'не ме разпознаваш !

Не разбирам'не ми пука Сключихме брак миналата есен и възнамерявам да направя всичко възможно, за да угодя на съпруга си !

Той е луд по мен и аз го обичам! Той иска друга татуировка на лицето ми'със сигурност ще го обмисля !

Обичай за да бъдеш обичан !

Карол М..

Лизбет на 20 март 2013 г .:

Благодаря ти за милите думи, Джийн. Още вчера имах достатъчно нерви да изляза до мола. Просто се преструвах, че не съм'не забелязваме погледите. Очевидно е, че мога'не скривам лицето си, така че ще трябва да свикна с хората, които ме зяпат.

Трябва да призная, че дълбоко в мен ми хареса. Поне за мен това е чувствено преживяване !

Ген на 05 март 2013 г .:

Лизбет, ти си момиче след собственото ми сърце! Дон'не позволявайте на никого да ви предпазва от мечтите ви!

Няма много жени с татуировки по тези лица, но се възхищавам на всички тях!

Взехте житейско решение и аз ви се възхищавам за това! Ще се радвам да видя татуировката ви, обзалагам се, че е смазваща!

Лизбет на 14 януари 2013 г .:

Направих го !!!

Уговорих срещата лично и му казах, че първо ще пия нещо.

Той ме посъветва да направя това частна сесия, за да мога да изпия едно питие, когато поискам !

Сега имам страхотен голям самостоятелно изработен дизайн на челото си.

Признавам, че на следващия ден имах доста главоболие. Все още трябва да проверявам лицето си в огледалото през целия ден !

Малко е страшно да излезеш навън, но аз'ще свикна!

Винаги съм го искал и сега аз'имам го до края на живота си !

Лизбет на 14 януари 2013 г .:

Направих го !!!

Уговорих срещата лично и му казах, че първо ще пия нещо.

Той ме посъветва да направя това частна сесия, за да мога да изпия едно питие, когато поискам !

Сега имам страхотен голям самостоятелно изработен дизайн на челото си.

Признавам, че на следващия ден имах доста главоболие. Все още трябва да проверявам лицето си в огледалото през целия ден !

Малко е страшно да излезеш навън, но аз'ще свикна!

Винаги съм го искал и сега аз'имам го до края на живота си !

Лизбет на 29 август 2012 г .:

От години мечтая да си направя татуировка на лицето. Харесва ми да виждам, че сега има повече жени с татуировка на лицето. Вече съм на четиридесет години и е крайно време. Или е сега, или никога…

Все още не съм татуиран, но съм мечтал за това почти през целия си живот!

Предполагам, че най -накрая ми стига смелостта !

Аз'ще направя среща тази седмица !

страхливец на 21 януари 2012 г .:

расте ли косата ви, след като си направите татуировка на главата?

раздразнен на 11 януари 2012 г .:

Аз'm tatted добавете ме във fb facebook.com/victoria5diaz

чук на 06 януари 2012 г .:

И Кат фон д е секси, по дяволите, тя наистина изважда татуировките си много добре

чук на 06 януари 2012 г .:

Ако мразите татуировките, не'не гледайте thrm кои сте вие, за да съдите всеки, защото там има татуировки, които хейтърите на татуировката трябва да подкарат n вземете такъв..

Таби на 06 януари 2012 г .:

О, боже мой!!!! тези татуировки са доста сладки и определено бих взел някои от тях. Обичам татуировките откакто видях татуировките на най -големия си брат jarrods i'Исках да си направя татуировки! И аз обичам да гледам мастило на Маями, когато и вие бяхте там. Но сега обичам да гледам вашето шоу LA ink, аз го гледам непрекъснато! Дори и баба ми да го гледа с мен, аз влязох в къщата един ден и я попитах защо гледа това и тя беше такава, защото смята, че татуировките, които правите, са невероятни, съгласен съм хаха обичам да гледам татуировките, които правите за тези хора, и ми харесва как сте вложи толкова много сърце в правенето на татуировки на хората'сякаш оживяват с всички подробности, които сте вложили в тях, искам да мога да направя татуировка от вас, това би било невероятно! о и сериозно без шега обичам вашите татуировки на звездите на лицето ми любимата ми форма е звезда!

WickedxWill на 14 декември 2011 г .:

Татуировките са една от най -страстните и постоянни форми на самоизразяване, стига да получите нещо по причина. Не разбирам'Не препоръчвам просто да скочите под иглата само за да получите мастило. Уверете се'наистина е това, което искаш. Татуировките трябва да имат история зад гърба си, независимо какви са те. Те също са арена't умираща мода. Те стават все по -социално приемливи. Аз съм силно татуиран с пробита преграда, ухапвания от змии и 1' измервателни уреди и мога'Не бройте пъти, когато случайни хора ме спряха на улицата и ме попитаха за работата ми. Просто го поддържайте с вкус.

Оригиналидът на 06 декември 2011 г .:

Татуировките очевидно не са за всеки. Като човек от дълбокия юг, татуировките се свързваха в съзнанието ми с бедно бяло trsh и мазни момчета с бира. След това излязох в реалния свят и осъзнах, че татуировките са един от най -добрите начини за изразяване'личност. Хората като цяло са толкова фокусирани върху глупостите половината време, че това е така'хубаво е да можеш да хвърлиш истината в лицето им.

дразни & аджнат на 05 декември 2011 г .:

пиши "следвайте своето блаженство"

то'хубаво е да се каже за татуировка.

Близък на 03 декември 2011 г .:

Преди много години беше привилегия на моряк, който беше заобиколил и нос Добра надежда, и нос Хорн да има татуирани червена звезда и синя звезда на ушната мида. Това беше в известен смисъл предшественик на затворническите татуировки днес, където символ има значение на събитие във външния свят. След като обиколих и двата носа, щях да се класирам, но на моята възраст вярвам, че съм'ще откажа честта.

вандана ядав на 25 ноември 2011 г .:

обичам да си правя татуировки

вандана ядав на 25 ноември 2011 г .:

обичам да си правя татуировки

METAL_MOUTH на 22 ноември 2011 г .:

Търся татуировка скелет/демон на цялото тяло … някой знае ли добро място за намиране на такава? Изпратете ми имейл на [email protected]! P.S. прикачи снимки ако имаш. БЛАГОДАРЯ!

шефе на 18 ноември 2011 г .:

Току -що наскоро получих звезди от дясната страна на лицето си, те ще се спуснат до врата ми, където е псевдонимът на татковците ми и огромна звезда около неговото име, така че значението на това ще бъде "той винаги е звезда в съзнанието ми" всичките ми татуировки означават нещо.искам да получа още 2 на лицето си и още на тялото си просто не съм сигурен за какво … някакви идеи?

lowrider на 25 октомври 2011 г .:

Защо повечето хора мразят татуировките?

Имам цялата си горна част на тялото с мастило на гърдите, шията, гърлото, гърба, корема+косите, ръцете (ръцете, кокалчетата, пръстите)

Мат на 22 октомври 2011 г .:

Имам няколко татуировки на лицето, някои на врата ми, зад ушите, 2 ръкави, ръце, пръсти и дори някои на дланта. Имам нормална работа и живея нормален живот. Аз'не съм наркоман, престъпник или каквото друго мислят хората. Не разбирам'Не очаквам всички да ме гледат еднакво, но това'е природата на хората и то'също е техен избор. Работата е там, че не го направих'не си правя татуировки за никого, освен за себе си. Те могат да го кажат'съм глупав или луд или каквото искат, но в края на деня аз'Вероятно никога повече няма да ги видя, така че на кого му пука. То'Това е моето тяло и моят избор да го направя, точно така'е вашето тяло и вашият избор да не го правите. Някои хора биха могли да си направят татуировки поради това, което повечето хора смятат за глупави причини, но това е така'това е тяхната причина, а не вашата, затова ги уважавайте, че са себе си.

Киара на 19 октомври 2011 г .:

ithinqk това е shidd iss тъп uu не трябва't be piercin or gettin tattoos all ovah yo bodyh thadds juss not cutee, imayh be wronq nudd thass juss моето мнение !

Далас на 09 октомври 2011 г .:

wats добро покритие за името Кари на врата ми 2в староанглийски

kez на 06 октомври 2011 г .:

Не разбирам'не ми пука дали някои хора не го разбират'не харесвам татуировки, всеки 2 има свои. но не знам'не приемате наркотици, не стреляте по хора или не извършвате престъпления. Имам собствен бизнес 2 деца и прекрасен съпруг. така че ако хората не знаят'не ви харесва защо да гледате или да сте на сайт за татуировки? личният избор на неговите хора да бъде дупка, просто избираме 2 да бъдем креативни и да правим своите неща.

Кез на 06 октомври 2011 г .:

Имам 7 татуировки и получавам 8 -ма за 2 седмици. Обичам всеки един от тях и имам и 8 пиърсинга.

reece на 02 октомври 2011 г .:

мисля, че татуировките ти са гей

Лейди Дарквуд на 01 октомври 2011 г .:

Ерика,

Ти си добро момиче, което правиш това, което гаджето ти е казало да правиш. Той е начело и вашето място е в краката Му и изпълнява заповедите Му. Продължете да се татуирате по Негов вкус.

Лейди Дарквуд.

Карол на 28 септември 2011 г .:

Преди време помогнах за проектирането на чиста татуировка на веждите за моята съседна дама. Беше толкова ноче, че съжалявах, че сам не го разбрах.

Миналата седмица вдигнах достатъчно нерви, за да направя очите си такива, каквито винаги съм си ги представял…

Облицовка от ръж, сенки за очи и две нови вежди, като дясната ми е прекъсната с музикален ключ !!!

Всичко това е постоянно и сега, когато старите ми вежди отново пораснат, ще ги премахна по електронен път.

Изглеждам прекрасно! обичам го !

Следващите по програмата са моите устни. Ние вече обсъдихме как го искам.

Аз'толкова съм развълнуван!

Определено е чувствено преживяване да знаеш, че лицето ти се татуира. Страшно, да, но нещо, което никога не забравяйте.

Чувствам се толкова секси сега !

Гаджето ми все още е в Афганистан и това ще бъде голяма изненада за него, когато се прибере.

Винаги е искал да си направя някои татуировки, зарадвах го с голяма роза на ръката си с името му под нея.

Хареса му, сега имам по -голяма изненада за него !

аз мога'сега се отдръпвам от огледалото !!

Карол

Ерика на 28 септември 2011 г .:

Преди две години си направих първата татуировка на лицето. Гаджето ми го направи сам и свърши чудесна работа.

Той'ме е преследвал да правя чокър на врата си. Съпротивлявах му се допреди месец.

Сега врата ми е оградена с поредица от цветя с всякакъв възможен цвят. Много е наперен и не съм сигурен, че ми харесва. Но гаджето ми е жестоко по въпроса.

Това го възбужда като луд!

Ерика.

Сам на 13 септември 2011 г .:

татуировките са страхотен стил за днешния ни ден'младеж

Аз на 03 септември 2011 г .:

Хей Марк, прецакай кой си'прецаквай се! Вие'Никога няма да получа нищо освен задънена работа с видими татове (освен ако нямате талант, който явно не разбирате'T). На нормалните хора прекалените татове казват: Хей, погледни ме! Аз'аз съм глупав и няма ли всички да го знаете! Израствай.

маркирайте на 14 юли 2011 г .:

обичам татуировки и нямам търпение да изкарам тази на лицето ми трябва да я има до края на авгауста много развълнуван.

Карол на 03 юли 2011 г .:

Помогнах да проектирам татуировка на веждите за моята съседна дама.

Това е музикален ключ, точно в средата на лявата й вежда.

Изглежда страхотно!

Съжалявам, че не направих това първо !

В момента се опитвам да проектирам нещо подобно за веждите си.

Карол М.

Маргарет на 02 май 2011 г .:

Аз съм 26 -годишна майка с 2 момчета и още едно бебе на път … И имам татуировка на лицето си. Позволете ми да започна с това, че не искам и никога няма да съжалявам за това татуиране. Ако щях да съжаля, нямаше'няма да е на лицето ми днес. За тези хора, които смятат, че ако имате татуировка като тази, никога няма да получите добра работа, това просто ви показва, че не'не мисли много за себе си. Имам много страхотни умения за работа и ако работодателят може'не гледам покрай татуировката и виждам тези умения, те очевидно не са хора, за които искам да работя.

сабрина на 14 април 2011 г .:

Искам да си направя татуировка на главата. Любопитно е да се знае колко болезнено ще бъде. Да, Дон е прав, много от тези татуировки са написани лошо

шери на 21 февруари 2011 г .:

боли ли татуировката зад ушите ти наистина го искам … но и мърдам също

бени на 21 февруари 2011 г .:

боли ли зад ушите

kacie novison на 14 февруари 2011 г .:

Уау, тук има наистина осъждащи хора … наистина тъжно. Искам само да кажа, че не всеки, който е силно татуиран, е дегенериран наркоман или напълно загубеняк. Имам пълни ръкави, ракла и безброй други модификации на тялото. Аз'аз съм лекар. Да, лекар. И платих пътя си през медицинското училище, като работя като "алтернативен модел" мога'не е толкова ужасно отблъскващо. Мисля, че ако някой е толкова осъждащ, негативен & заети с външен вид, че могат'не виждам миналите ми татове, тогава те определено не струват времето ми & приятелство!

стеф на 13 януари 2011 г .:

Здравейте всички, току -що си направих цялата глава, приключва след няколко седмици

Ликс на 12 януари 2011 г .:

Татуировките на лицето могат да бъдат прикрити с грим, нали? Ако се притеснявате за работа и други подобни, хвърлете малко фондация, момиче и момче, никой няма да забележи!

Освен това, както вече беше казано, те означават нещо различно за всеки човек, който може да прецени всеки друг, всеки да се радва на живота! все още мразещите ще мразят 🙁

Стив на 22 декември 2010 г .:

приятелката ми е татуирала по -голямата част от лицето си, за да прикрие предишни лошо направени татуировки, които си е направила на по -млада възраст, трябва да кажа, че сега изглежда много по -добре, главно защото намери добър художник, който успя да го обърне. тя винаги казва, че ако можеше да върне часовника назад, никога нямаше да го направи! помислете преди да мастилите!!

Тимок на 16 ноември 2010 г .:

Татуировките са форма на изкуство. Някои татуировки са наистина фантастични графични концепции и вписват голямо творчество и мисъл. Там, където имам съмнения, ето защо това изкуство трябва да бъде изразено в нестабилна среда като кожа, при която мастилото постепенно се дифундира, навлиза в кръвния поток и след това причинява рак и намалява функционалната работа на човешките органи, жизненоважни за живота. Може би аз'просто съм твърде обективен и "бездуховен". Не мога да разбера тази мания за татуировки. Изглежда, че се обръща към някакъв нелогичен изначален порив, лежащ дълбоко в човешката психика. Не би ли било по -разумно да се изрази това татуиране върху по -стабилен субстрат от живата кожа ?

С Най-Добри Пожелания

Bentley beechum на 28 октомври 2010 г .:

Добре хора, имам и двете си ръце силно татуирани в гърдите. Ръката ми е … аз съм на 31 години и не съм гангстерски наркоман или рок звезда …. Аз съм изпълнителен директор на! Adt yup Аз съм бяла яка, шофирам компания benz и всички бебета don'Не позволявайте на тези хейтъри да ви накарат да се почувствате зле, защото имате такива, каквито са. Казваха ми през целия си живот, че ще работя в пицария до края на живота си, сега им махам с ръка, за да се насочат към заводската работа, докато водя семейството си на почивка всеки месец на частен коригиран самолет. Ха ха назад n ur face кучки,,,,,,,,,,

Лора на 30 септември 2010 г .:

@MissJess .. Предполагам, че думата му ще бъде толкова малка и ще се размаже и просто ще изглежда като петно ​​в крайна сметка..

Страхотни татуировки на 28 септември 2010 г .:

Имам много татуировки на моя сайт.

http://www.greattattoos.net/

британец на 16 септември 2010 г .:

Здравейте, правите наистина добри татуировки, обичам да работят..

Д -р Тим Норис на 13 септември 2010 г .:

Просто не мога да разбера тази мания за татуиране. Твърди се, че има а "духовен" страна. Аз съм инженер и учен. Човешката кожа обикновено се грижи за себе си. Каква е функционалната точка на инжектирането на мастило в човешката кожа, особено когато мастилото се разпространява с времето и изглежда естетически ужасно след 10 до 20 години? Чудех се дали не трябва да инвестирам в обучение за оборудване за отваряне на салон за премахване на татуировки – може би мога да спечеля добре от това при пенсиониране !

Поздрави

Тимок

destinee procter на 11 септември 2010 г .:

des plple is dumn watz погрешно остроумие dem retards crazieeeee azzzzzzzz bitchz

Werd на 09 септември 2010 г .:

Не разбирам'не означава да преценя. Горното е само една перспектива I'имах от време на време.

Werd на 08 септември 2010 г .:

Татуировките са плътен начин за изразяване на желанието на либидото или низшия аз да се свърже с абстрактното. Те са абстрактни и са неизразими и недостижими. По тялото те скоро остаряват, след това са банални и след това абсурдни, тъй като умът в културата избира други абстракции, с които да се идентифицира. Те представляват робство и абдикация на тялото във връзка със самата реалност, каквато се представя. Те са културна абстракция и разсейване, винаги представляващи средното небе на културата. Ластици на 90 -те's представляват племенна абстракция, която вече не съществува, така че сега лентата за ръце, която всъщност почти имаше религиозен оттенък, е абсурд. Глобалното съзнание за еко-племето е изчезнало и неговите остатъци сега стърчат като неузнаваеми символи на абсурдна суета. Всичко е суета е измислена в татуировката. То'Най -голямо значение би имало племенния индикатор, както при армията, мотоциклетистите или рок звездите от древността, когато те имаха бунтарския ангажимент за искреност и духовно отличие и отдаденост на един'изкуство или начин на живот.

Кокошка на 31 август 2010 г .:

Ние не'не те съдя'защото не си татуиран, така че недей'не преценявам за нас, лично аз обичам цялото изкуство, което току -що видях и мога да го оценя, имам татуировки навсякъде по мен и всеки от тях е рефлексия върху моята личност, индивидуалност, както за тези, които направиха забележка'Какво ще кажете, когато ние на 60 и т.н. мислим за всички жени, които получават гърди, хм, чудя се как един комплект от 20 -годишни цици ще изглежда като на 60 -годишна жена, тъжно е, че по -голямата част от обществото намира козметичната хирургия за приемлива все пак ни се намръщи

шели на 20 август 2010 г .:

iwant 1 зад ухото ми ще получа 1 много скоро ive aready имам 2 на китките ми са доули!!!!!!

VAMPIRE JE9 на 13 август 2010 г .:

OH и btw rob … аз не съм наркоман, купонджия, престъпник или каквото и да било друго искаш 2 марки ppl с татуировки като …… почти никога не излизам … НИКОГА не съм имал проблеми от полицията и DNT правят наркотици …. НЕ ДЪН ДОМЕН ДУШ !!!! така че порасна …. обичам татуировки, част от това, което съм … аз съм индивидуален и не искам 2 да приличат на други хора … и татуировките означават нещо …… имам имена на децата си аз … аз ми казваш това'отвратително ли е? като някои1 sed ние не'не ме интересува дали не искаш да си правиш татуировки, така че не те интересува дали други хора го правят ??? ако толкова мразите татуировките, дори сте на такъв сайт? това ли е, защото си жалък 1 и няма какво да правиш по -добре???

Вики на 20 юли 2010 г .:

Преди осем месеца си направих първата татуировка, майка ми дойде с мен в магазина за татуировки и получих хубаво цвете с птица от лявата страна на шията. Преди пет дни, за моите 16 години, майка ми ми предложи хубава и цветна масленица, която избрах да сложа на дясната буза, и тъй като имах 250 долара от баба, реших да сложа хубаво свещено сърце на лявата буза. Първата татуировка продължава един час и половина, втората 4 часа; беше много болезнено, но си заслужаваше. Сега аз'щастлив съм и търся идеи за нещо, което да сложа от лявата страна на врата.

хот дог на 18 юли 2010 г .:

обсъждащи и болни. говорим, че големи и глупави ewww … вие хората обсъждате!

грабя на 05 юли 2010 г .:

В отговор на Кели ме е грижа, защото намирам татуировките за отблъскващи за гледане и не знам'не искам да бъда огромен, когато те видя в магазина, нали? И ако искате да наричате имена, казвате, че съм задник, но определено сте глупак.

Кели на 22 юни 2010 г .:

Коментарът ми е за Роб. Ние не'не ти пука, ако не го правиш'не искам да бъда обезпокоен! защо те е грижа дали сме?

От какво се страхувате от малко индивидуализъм? Аз съм майка на 4 момичета и моите момичета ме обичат заради мен, а не заради моите приказки. Те са толкова индивидуални, колкото и човекът, който ги носи. така че ако трябва да позная какъв вид тат бихте имали, това би било да кажете " Аз'аз съм ASSH LE!" Моите татове разказват история за това кой съм, БЕТИ БУП казва, че съм секси, Чили Уили казва, че съм забавен, Калинката ми казва, че съм сладък и забавен, МОЕТО семейство казва точно това СЕМЕЙСТВО! а долната част на гърба ми на огромна пеперуда казва prrrrr …. елате да ме вземете Матю, който между другото е съпругът ми над 20 години!

вземи живот Роб

грабя на 17 юни 2010 г .:

съжалявам, че бях толкова откровен, но трябва да чуете от някой истинен, някой друг освен тези неудачници, който ви казва да продължите и да се съсипете/.

грабя на 10 юни 2010 г .:

Колко съжалявам за вас, бедни деца, които трайно се клеймите с вашите татуировки като жалки губещи, употребяващи наркотици, пияници, купоняси, престъпници и т.н., Никой работодател никога няма да ви наеме, никога не можете да имате връзка с нормален човек ще се видим, те ще искат да повръщат и да бягат, а когато влезеш в магазина, хората те гледат сякаш си ходещият мъртвец.

змия на 30 май 2010 г .:

Харесвам и котки за лице на котки и също така харесвам татуировки за лица на звездни пътеки в дълбокия космос девет не мога да си спомня името й в шоуто

HotCarl на 06 май 2010 г .:

Като татуист, никога няма да татуирам някого'ръцете, лицето или шията. Те са "убийци на кариерата". Освен ако не сте зрял, утвърден, възрастен, който вече е намерил кариерата и пътя си в живота, никога няма да им татуирам врата, лицето или ръцете. Повечето хора, които влизат в магазина и искат тези татуировки, са малки деца на възраст 18-24 години, повечето от които нямат представа какво искат да правят с живота си и ако имат представа, това е ужасно нереалистично. Те виждат някаква рап звезда или реалност телевизионна звезда или рок звезда с лице, шия или ръка тат и мислят, че е готино, така че искат и тях. Казвам им да си съберат лайната и живота си, след което можем да говорим за нанасяне на мастилото на лицето, ръцете или шията ви.

Татуировки на шията Рок на 21 април 2010 г .:

Ерика,

Правиш го така, сякаш си успокоен, когато той'прави това. Страшно ли те е страх? Кой'взимаш ли решенията тук? Любопитен за хората, които си правят татуировки на лицето. Какво работиш? На колко години си? Виждам много улични деца в Бъркли, Калифорния с улични татове. То'тъжно е.

Ген на 20 април 2010 г .:

Моята приятелка си прави татуировка на лявата буза, вече има такава на челото си!

обичам го!

Тя е естествено много красиво момиче, вече има някои по тялото и по ръцете си.

Това ме влудява!

Искам в крайна сметка тя да бъде широко татуирана.

Сега тя е на 25 години. Когато е на 35, тя ще бъде красиво силно татуирана жена!

Нейното име е Джини,

Ген.

Ерика на 20 април 2010 г .:

Гаджето ми татуира цвете на дясната ми буза.

Сега той говори за татуиране около врата ми. Чокър го нарича.

Страшно ме е страх, той'ще го направя някой от тези дни.

Ерика

Ерика на 20 април 2010 г .:

Гаджето ми татуира цвете на дясната ми буза.

Сега той говори за татуиране около врата ми. Чокър го нарича.

Страшно ме е страх, той'ще го направя някой от тези дни.

Ерика

фей на 30 март 2010 г .:

Tatts са оригинални за всеки, който ги получи. очевидно означава нещо за тях, така че защо да мразят? и когато съм на 60 или дори на 50, няма да ми пука какво мислят хората за мен. Не разбирам'т сега, защо тогава? ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО ГОВОРЯТ И МНОГО ГЛАВА СЪГЛАСЯ С КЕНДА ЗАЩО ВЗЕМЕТЕ ВРЕМЕ ВЪВ ВАШИЯ ДЕН ДА МРАЗИТЕ НА НЯКОЙ ДРУГ?

О, боже мой на 26 март 2010 г .:

ХОРАТА МОЛЯ, МИСЛЕТЕ ЗА ВАШИТЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ БЪДАТ НА 60 И КАК ЩЕ ОБЯСНИТЕ НА ДЕЦАТА СИ??

ИСКАМ ДАЛИ ДА СТРЕМЕТЕ ГЛАВИТЕ ДА ИДАТ ДО 60

Джулия на 24 март 2010 г .:

Ей, някой някога да си е татуирал зад ухото/ отстрани на врата? Аз'ще получа една следващата седмица, чифт ножици за косене, символизиращи козметологията, подстригващи нагоре към косата ми, и просто исках да знам колко е силна болката? Това е моята трета татуировка, другите 2 бяха на бедрото и в центъра на гърба ми. Благодаря 🙂

не казвам yyu на 14 март 2010 г .:

удря пой

nt in tattooin your face

Татуировки на врата на 09 март 2010 г .:

Хей, много харесвам избраните от теб изображения. Татуировките на врата са доста скални. Ако получите видим такъв'е изявление. Пише F U Корпоративно и съответствие … I'ще бъда рок звезда! То'Бих бил много готин да бъда на това място в живота, където избирам ударите, но засега ще получа моите забележки там, където те могат да бъдат скрити.

Аз'все повече харесвам тила. Татуировките на лицето са просто лоша идея, особено за момичетата.

горещ кокос на 08 март 2010 г .:

какво става с тези лоши неща

Плески на 06 март 2010 г .:

Боже, надявам се, че повечето от тях са временни. Казвам на всеки, който ги мисли'ще харесаме силно видима татуировка до края на живота си, трябва да опитате да носите любимата си риза с лого за една година без прекъсване и да видите колко много им харесва след това. Татуировките на лицето са глупост баркод.

татуировки на врата на 05 март 2010 г .:

Да, мога'не вярвам колко популярни са татуировките на врата сега. мисля, че задната част на врата ми харесва повече, отколкото отстрани, но това'това е само мое мнение. i'Виждал съм и някои готини татове отстрани на шията, зависи само от това какво си'търсите. то'Също така е страхотно, ако можете да имате дизайнерско начало на задната част на врата и след това да продължите надолу по гърба, особено ако частта на шията всъщност изглежда като оригинален дизайн и след това вие'никога не знаех, че се е разширило надолу.

татуировки на врата на 01 март 2010 г .:

можете да направите това, въпреки че не знам'не мисля, че и това ще излезе.

Повечето татуисти, когато искат да направят различни нюанси на сивото, просто разреждат черното мастило с вода. Това дава вид на засенчване (колкото по -светъл става цветът, толкова по -малко забележим и т.н.). Ако смесите бяло с него, има шанс цветът да не остане също така с течение на времето, а също така ще изглежда много по -ярко и не е реалистично.

Имам много приятели, които са художници на татуировки и всички те просто разреждат черното, за да направят различните нюанси.

cboggie на 09 февруари 2010 г .:

тези татуировки бяха свежи, защото имам такава на врата

Ню Орлиънс за цял живот

lex на 14 януари 2010 г .:

Напълно съм съгласен с кендра — но имам малка незапълнена звезда в лявата страна на лицето си и тат от вътрешната страна на пръстена ми и розов пръст. I ROCK!

Вероника на 15 декември 2009 г .:

Е, аз получих 3 -те точки от окото си, когато бях на 13, бях малко глупав, съжалявам, че искам да направя нещо, защото'не ги исках, планирах да правя звезди от окото си, за да покрия, което мисля, че е горещо, но се спъвам, защото ще е трудно да си намеря работа какво мислиш, че трябва да направя, или да получа нещо различно, изпрати ми съобщение, моля благодаря!

Кенда на 10 декември 2009 г .:

Ppl, които мразят татове: защо тогава, по дяволите, на този сайт???

Рей на 26 октомври 2009 г .:

Тези татуировки рок* Имам тат на врата си, имам нужда от идеи, за да покрия името, което го имах за някакъв момент сега .. това не ми прави нищо, но ме притеснява, ако има неприятности, за да ме осмисли. .com помогнете ми да избера дизайн 2 татуировка я..

Алекс на 11 октомври 2009 г .:

Емо, това е като гот, но за путки. дон'Не мисля, че татуировките на лицето са чудесна идея, правят повечето хора наистина грозни.

Кими на 03 октомври 2009 г .:

Реших да си направя първата татуировка на ухото!

leif на 28 септември 2009 г .:

Готини татуировки !! Тези хора ROCK!!!

Шон на 16 септември 2009 г .:

ТАТУИРАЙТЕ ДОБРО НЕЩО 2 ИМАТЕ

missjess на 29 август 2009 г .:

Наистина искам думата тайна за спокойствие зад ухото ми. това е страхотен девиз за мен … но чичо ми е хитър художник .. той го казва'ще бъде твърде малък но това'това е смисълът! мисля, че зад ухото е страхотно и е предназначено за нещо малко вдясно?

младши на 20 август 2009 г .:

Вие всички пропускате най -важния факт !! татуировките са лични за тази индивидуална, не е така'няма значение, свързано с банда, някой, когото обичаш, или просто луда идея, че един ден татуировките са от личен вкус, ако човекът е щастлив, че'всичко е важно.??

джаз на 06 август 2009 г .:

добре, ако не'Дори не харесвате тези татуировки, защо, по дяволите, бихте си губили времето да ги гледате & казвайки на други хора колко глупави мислите, че са … сигурен съм, че не знаят'не ме интересува какво мислиш на първо място … UGH!!!!!!!

xxx на 24 юни 2009 г .:

locas no tienen nada que hacer или какво ли не???

Джо на 18 юни 2009 г .:

татуировките в наши дни са арена'т много оригинално. Всички членове на бандата в затвора са куп бебета, които могат'не се грижат за себе си.

Бекии на 31 май 2009 г .:

Обичам татуировките зад ушите и мисля, че те са като много, които вече са казали, че са наистина сладки, но все пак дискретни, вече имам две татуировки по една на всяка китка, думи и снимки и искам малък феоникс зад лявото ми ухо! татуировките ти'Публикуваните са наистина доста готини, макар че не'Не мисля, че мога да стигна чак до татуировките на лицето, както дон'не мисля, че ще ми отива! 4 седмици и аз'най -накрая ще имам моя феоникс =] ууууу!

Дженифър на 26 май 2009 г .:

Всъщност имам музикална нота зад ухото си и тя'вероятно е любимата ми татуировка все още! И те вероятно са най -сладките татуировки!

Благоразумие на 22 май 2009 г .:

наистина мисля, че татуировката с червени звезди на този човек'лицето ми е наистина гадно, обичам татуировки, но това е адът НЕ!!

ТАРА на 29 април 2009 г .:

обичам пеперудата тат зад ухото, като се има предвид нещо подобно сега….!

Мамо на 29 април 2009 г .:

Татуировките са толкова глупави. Някога те имаха някакъв готин смисъл, сега всяко момче от брат и приятелят му ги има. Дон'дори не може да ме накара да започна всичко "гангстери" които са подправени …. Надеждата на 20 -ти век, която ще умре.

Фредерик Д. на 06 април 2009 г .:

Прекрасен комплект's от Снимки, I'скоро ще си направя първата татуировка!

Стивън на 16 март 2009 г .:

имам тетове и те са шибани 13 от тях

fukkyyu на 11 март 2009 г .:

определено смятам да си направя татуировка на лицето. просто гледам какво'вече съм там, искам да бъда различен. хубава галерия благодаря

както и да е на 10 март 2009 г .:

Искам тат на ушната мида, но не го правя'не знам колко добре ще излезе.

Робърт на 09 януари 2009 г .:

ИСКАМ ТАТУ ЗА ВРАТА ТРЯБВАМ ​​ДОБРИ ИДЕИ

Рейчъл на 05 януари 2009 г .:

Имам японски символ за надежда с червено мастило зад ухото, обичам го и то'Това е толкова чудесно местоположение по тялото, че не всеки го забелязва, не знам'Не мисля, че всичките ми приятели дори знаят, че го имам и го направих преди почти 2 години! ;Д

Бих препоръчал татуиране зад ухото на всеки! ;Д