Ашвини разбира значението на наличието на добре поставена татуировка.

Татуировка на предмишницата

Татуировка на предмишницата

Татуировките ме очароват. Те имат дълбочина отвъд физическите линии, разпръснати по тялото. Те са притежатели на истории – от нещо толкова глупаво, колкото пиянска смелост, или толкова монументално, колкото почетен знак на оцелелия. Така че звучи абсурдно да мислите, че трябва да се вземе решение за татуировка въз основа на формата на тялото ви. И все пак, подобно на роклята, в която всички ваши приятели се влюбват едновременно, някои стилове се уреждат по различен начин.

За нещо трайно гравирано в кожата ви, помислете за всички ъгли, за да ви спасим от нежелана реализация по -късно. Дали това наистина има значение за вас, винаги е ваша прерогатива.

Всичко и Нищо

Татуировката не е съвременна конвенция. Тази форма на модификация на тялото съществува от праисторически времена, документирана от неолита, когато Леденият човек Оци е възстановен в Алпите с 57 въглеродни татуировки по тялото си. Простите точки и линии предполагат връзка между маркировките и лечебните практики. Практиката за маркиране на тялото е междукултурна и сигнализира както за варварски, така и за европейски статус на богатство. Войните белези на битката и несгодите на обикновените хора. Племенна жена'обредът в женствеността и връзката на сестри от женски род. Отличителните знаци на бандите и портретът на изгубено дете. Маркиране на времето на смъртта и раждането. Те са всичко и нищо едновременно. Колкото и последици като тяхната референтна рамка.

Класическата илюстрация на Сидни Паркинсон за татуиран маори от първото пътуване на Кук

Класическата илюстрация на Сидни Паркинсон за татуиран маори от първото пътуване на Кук

Ефектът с пълен ръкав върху мускулите

Този тип набира популярност, отклонявайки се от предишните въртящи се племенни форми в по -модерни парчета реализъм. Пълният ръкав обикновено е обединен в темата, с една голяма картина или множество по -малки изображения, свързани помежду си. Ефектът е едно хомогенно парче линия и цвят, което може да попречи на кривината на ръцете ви.

Много атлетични фигури с естествени мускулести извивки и вени на ръцете губят този детайл. Черното мастило има матов ефект, което прави визуалното пространство по -плоско. Много културисти мислят за разликата, особено ако имат татуирана само една ръка. Татуираната ръка изглежда по -малка от голата кожа.

Татуировки с пълен ръкав

Татуировки с пълен ръкав

Елементи, които ви карат да изглеждате по -високи

Най -основното, татуировките се основават на теория за линия и цвят. Всеки визуален художник ще ви каже, че тези елементи на дизайна ще повлияят на възприятието ви за произведението.

  • Допълнителните цветове на червено и зелено създават висок визуален интерес. Използването на черно може да затрупа другите ви цветове.
  • Използването на редове насочва погледа през страницата. Татуировките в горната част на раменете със силна хоризонтална линия могат да накарат тялото да изглежда по -широко. Това е чудесно, ако искате да подчертаете ширината на раменете си.
  • За хората, които са на по -ниската страна, които искат да изглеждат по -високи, линиите правят обратното. Подобно на носенето на вертикални ивици, изберете татуировки, които правят колона на гърба ви.

неща, които вероятно няма да осъзнаете, когато си правите татуировки за формата на тялото си

Размер на тяло

Вашето тяло ще се промени с напредване на възрастта.

  • Татуировките с малък текст избледняват една в друга, така че да се превърнат в петна от думи. Не забравяйте да попитате вашия опитен татуист какво препоръчват.
  • От друга страна, големи татуировки по големи видими парчета кожа могат да затрупат тялото на човек. Подобно на носенето на извънгабаритен аксесоар, той може да ви накара да изглеждате по -малки.

Вашето визуално представяне на себе си е това, което често насочва външното възприятие. Първите впечатления често диктуват следните взаимодействия. Уверете се, че искате тя да бъде свързана с вашата идентичност, преди да се ангажирате с голямо парче. Не се колебайте да помолите художника да носи шаблона за няколко часа. Това е постоянно изкуство върху тялото ви. Имате право да промените решението си относно размера, цвета и разположението по всяко време.

Поставяне

Не е странно да намерите татуиран служител, седнал в офис. И все пак има места, които предпочитат да бъдете покрити.

  • За тези с пълни ръкави може да се наложи винаги да носите ризи с дълги ръкави. Това може да не ви притеснява, но в зависимост от географията ви, ризи с дълги ръкави в задушаващата лятна жега могат да започнат да се носят тънки.
  • Татуировките на лицето и някои шии все още са открити декларации, че не желаете работа. Не е препоръчително да ги поставяте върху област на тялото, която е вероятно да претърпи промени.
  • Стомахът по време на бременност се разтяга, което може или да няма ефект, или да го замъгли, когато теглото се свали. Стриите определено прекъсват татуировката, правейки я неравна и неравна.
  • Всяко пространство, отворено за често излагане на слънце, също ще доведе до по -бързото му избледняване.

неща, които вероятно няма да осъзнаете, когато си правите татуировки, за формата на тялото си

Снимка от: Джеси Едуардс

Извън кутията

Магазини за татуировки се отварят на всеки ъгъл и експериментирането води до нови дизайни. Акварелите, линиите и реализмът са произвели невероятни произведения, приписвани на велики художници в тази област. Истински вдъхновен дизайн ще ви позволи да нарушите всички правила.

Коментари

Сейлър на 20 юни 2020 г .:

'Татуировките на лицето и някои шии все още са открити декларации, че не желаете работа.' – осъждащ!

Кайли на 22 май 2017 г .:

Аз'искам да си направя татуировка на китката и се чудя какъв размер или къде да я поставя на китката си, тъй като китката ми е малка и се притеснявам за поставянето й.

успех на 25 май 2015 г .:

Трябва да се науча как да си правя татуировки