Бема е запален пътешественик и учител, мечтаещ да споделя своите преживявания и приключения, от които другите да се възползват.

Хората реагират по различен начин на болката, докато си правят татуировка. Ето някои от най -болезнените места.

Хората реагират по различен начин на болката, докато си правят татуировка. Ето някои от най -болезнените места.

Снимка от Джулия Джакомини на Unsplash

Най -болезнените татуировки

Татуирането е древно изкуство и в последното поколение хилядолетия отново се превърна в ярост. Скоро работодателите спечелиха'не мога (или дори искам) да обърна красивите си татуирани тела, защото почти всеки ще има поне една видима татуировка! (Какво'забавно е, ако можете'не го показваш?)

Вие'вероятно си тук, защото ти'прекарах много време да разбера коя татуировка си'бих искал да получа и сега ти'опитвам се да разбера къде точно да го взема. Ако то'Това е вашата първа татуировка, задачата да изберете място може да изглежда особено ужасяваща, защото сте се прибрали'все още не съм изпитал иглата и определено не'не искам първият ви път да бъде лошо преживяване.

Така че, като човек, който е получил първата си татуировка на едно от най -лошите места, можете да си направите такава, аз го чувствам'Моят дълг е да ви информирам, за да не знаете'не правите същата грешка за първи път.

Не само съм си правил татуировки в някои наистина болезнени зони (виж по -долу), но и аз'аз също прекарах много време в избирането на мозъците на различните ми татуисти, така че се чувствам аз'имам доста добра справка по тази конкретна тема. Моля, имайте предвид, че докато сте'ще забележа, че всеки е различен, местата, които изброявам по -долу, са най -чувствителните зони на тялото ви.

Хората реагират различно на болката, но предполагат, че не't boli е само мачовски начин да се преструваш, че не си't забележете. Всеки, който казва, че си прави татуировка, не го прави'Не боли да лежи през зъбите им. Всички те болят. То'Това е просто въпрос на толерантност, заземяване и откъсване.

Тук'е кратък поглед от най -болезнените области:

 • Лакти
 • Вътрешни глезени
 • Вътрешни ръце
 • Крака
 • Палми
 • Врат
 • Глава
 • Лице
 • Гръден кош
 • Кокалчета

Това стана малко след като месото на татуировката на десния ми ръкав беше заздравяло. Прекрасно, ако самия го кажа, особено за цялата болка, която дойде с този готин феникс!

Това стана малко след като месото на татуировката ми с десния ръкав беше заздравяло. Красиво, ако аз така кажа, особено за цялата болка, която дойде с този готин феникс!

феникс лакът тат

Татуировки на лакти

Лакътът е особено чувствителна зона, която отчасти до голяма степен е резултат от татуиране върху липсата на мазнини в такава непосредствена близост до костите и ставите.

Макар че това'Това не е единственото нещо, което трябва да имате предвид, когато става въпрос за болка от татуировки на лактите, тъй като всички татуировки, които минават над лакътя ви, също ще се плъзнат по не толкова смешната ви кост (улнен нерв), което е изключително болезнено за 9 от 10 души.

Когато моят художник изпълняваше линии и запълваше цвят над лакътя ми по време на напредването на татуировките на десния ми ръкав, това създаде изцяло нов вид болка, която не бях'не очаквам. В допълнение към усещането за надраскване от гигантски супер бързи котки, имаше и усещането, че е имало няколко супер големи игли за ваксинация, избутани по предмишницата ми и чак до розовия ми пръст. Честно казано, аз'Не съм сигурен как успях да удържа неподвижно по време на тези преходи над забавната си кост, макар че за изненада на моя художник и на мен, успях да го направя, без да трепна нито веднъж. Като се има предвид това, това не беше начинание без сълзи.

Медитацията може да ви отведе далеч по отношение на способността да се справите с болката, но това не е така't 100% надежден и определено ще накара очите ви да се насълзяват, независимо дали можете или не можете да седнете през дузина или повече, преминаващи през този свръхчувствителен нерв, който покрива толкова голямо парче недвижими имоти под ръката ви.

Вътрешни татуировки на глезена

Това е мястото, което избрах за първата си татуировка. Един прост черен танцуващ дявол в район, който се надявах да няма'не е твърде болезнено. Момче, научих ли си урока!

Вътрешният глезен не става'няма много кожа и е върху костите. Плюс това, ти'ще трябва да се огъвам под всякакви странни ъгли, така че вашият татуист да може да получи правилните детайли.

Татуировки с вътрешна ръка

Там, където вътрешната ви ръка се огъва напред (вътрешен лакът), е особено чувствителна зона. Въпреки че там има много повече кожа, отколкото на лакътя, тя има много нервни окончания. На всичкото отгоре вие'Ще трябва да преработя работата няколко пъти, защото местата, които се огъват, са подложени на по -силно лющене и избледняване от други области.

две татуировки на краката на човек

две татуировки на човек's крака

Любител на татуировки

Татуировки на краката

Краката ви са нож с две остриета, когато става въпрос за татуировки. Горната част на краката ви има тонове малки кости и много чувствителни нервни окончания. На подметките вие'не само ще бъде гъделичкащ, но нервните ви окончания ще светнат и ще изпратят тръпки в останалата част на тялото ви, когато тази игла премине през тях.

Казват, че долната част на краката ви е точка на натиск за много различни органи и части от тялото ви, така че бих помислил дълго, упорито, преди да отида там.

и двете длани на този човек са татуирани

и двамата на този човек'дланите са татуирани

Алиса Carrier

Татуировки с длани

Колкото и да си мислите, че това няма да стане'не е лоша зона, нали'всъщност е един от най -лошите. Помислете за това: Когато докоснете нещо горещо с дланта си, това боли много повече, отколкото би било на върха на ръката ви. Същото важи и за татуировките.

Така че отделете малко време, за да помислите наистина, преди да се опитате да продължите напред с татуировка на длан. Много артисти спечелиха'дори не рискувайте, тъй като има твърде голям шанс да се преместите и това ще избледнее много, което означава последователни докосвания.

Татуировки на врата

Много се съмнявам, че има някой, който да си е направил татуировка на врата без много обезболяващи средства или тежки опияняващи вещества.

Вратът ви е силно чувствителна зона. Освен нервните окончания, ти'Ще играя и ада, опитвайки се да се съсредоточа, докато усещате вибрациите на иглата в главата, челюстта и гърба си. Татуировката на врата често е прекалено голяма болка за повечето, дори и с изтръпване. Това често е причината татуировките на врата да отнемат много повече време.

Вие'Ще искам да помисля и колко ще боли, докато лекува. Вие'ще трябва да носите ризи и палта, плюс вас'ще лежа в леглото през нощта. Това означава теб'ще дразни зоната постоянно, докато се излекува.

татуировка на врата на човек

татуировка на човек's врата

Даниел Борели

Татуировки на главата

Аз'Познавам само един човек, който си е направил татуировка на главата, а аз съм чел само за шепа други. Освен че трябва да плащате допълнително, вие'Ще трябва да правите много медитация и откъсване, ако го правите'ще си направите татуировка на главата.

Плюс това, ти'ще трябва да се бръснеш, докато не станеш'сте напълно плешиви, след това се примирете с усещането, че иглата се влачи по черепа ви. Можеш ли да го направиш?

Татуировки на лицето

Татуировките на лицето стават все по -популярни, тъй като социалните стигми, прикрепени към татуировките, са намалели значително през последните няколко поколения. Това не прави'няма предвид те'ще бъда напълно без преценка по отношение на това как другите хора ще ви възприемат от първото им впечатление от разстояние. Въпреки че хората не знаят'не се интересуват толкова, колкото преди, което е част от причините, поради които повече хора се чувстват комфортно да си направят татуировка на лицето.

Едно от най -болезнените места

Това е особено интересно, като се има предвид един от най -големите фактори, които трябва да имате предвид, когато си направите татуировка на лицето'т само социално-емоционалните последици, то'е болката. Лицето ви е изключително чувствително в сравнение с други части на тялото, защото кожата ви е много по -тънка и по -близо до костите. Да не говорим, дори и без директни физически причини иглата да тича по лицето ви да ви нарани, умът ви също създава допълнителни усещания за болка, защото първата инстинктивна реакция на тялото ви е да предпази лицето ви от опасност. Част от това може да бъде смекчено чрез дълбока медитация и толерантност, макар и не на 100%. Без значение колко сте свикнали с татуировки в други части на тялото си или дори с други татуировки на лицето, вие'все още ще се борите срещу тялото си, естествените пориви да защитите лицето си-включително изпращане на допълнителна болка и сигнали за борба или бягство до мозъка ви, докато'татуирате се, в опит да ви накара да спрете.

Сега … макар да се съмнявам, че има много хора, които биха обмислили да си направят татуировка на лицето за първата си татуировка, знам, че определено има някои от вас. Така че, без да отричаме, че има много хора, които изпитват много малко болка, независимо от това къде са татуирани (като лицето ви), лицата по статистика са едно от най -болезнените места за татуиране. Така че считайте себе си за предупреден, ако сте'търсите една от първите си татуировки и обмисляте нещо навсякъде по лицето си.

Прекарайте известно време в обмисляне

По същия начин дори за тези от вас, които'вече имам няколко десетки татуировки, не става'Не боли да се отдръпнете и наистина да прецените дали искате да продължите с татуировка или не. Дори пренебрегвайки социалните последици, татуировките на лицето много болят. Не съм си направил постоянна татуировка на лицето, макар че съм направил частична водна татуировка в опити да видя дали мога да я преодолея, и определено не беше. Това е нещо, което много хора не знаят'не вземайте предвид, когато отивате за татуировка на лицето; много хора не знаят'не успяват да преминат през техните татуировки на лицето.

Това означава, че може да завършите само с частично завършена татуировка на лицето си, която може би никога няма да завършите.

Стая за грешка

И накрая, но не окончателно, друго нещо, което трябва да се има предвид по отношение на болката от татуировка на лицето, е, че тъй като анатомията на лицето ви е толкова чувствителна зона, тя'е много лесно да трепнете или да скочите, когато или ако вашите татуировки ударят област, която'е особено дебел с нерви. Това може да доведе до допълнителни линии, пробиви или други области на татуировката, които ще отнемат допълнително време за ремонт-ако изобщо могат да бъдат поправени.

Татуировки на гърдите

Аз'ще бъда първият, който признава, че татуировките на гърдите варират по отношение на нивото на болка. По-често, отколкото поради това, че ребрата са близо до кожата, както и чувствителността на зърната и/или гърдите, татуировките на гърдите са сред най-високо оценените области на невероятна болка при татуиране.

Татуировки на кокалчетата

Както можете да видите, татуирането на кокалчетата е нещо, с което имам личен (и скорошен!) Опит. Може да се каже'свежо ми е в ума.

На тази снимка можете да видите, че има само относително малка площ, която покрива едно от кокалчетата ми. След няколко седмици ще има повече декоративни връзки на останалата част от ръката ми, но мога да ви кажа, че дори малкото количество, което сега е там, доведе до доста болка.

По време на една от трите сесии, които отнехме, използвахме локален лидокаин, за да вцепеним ръката ми. Другите два пъти бяха без обезболяващи агенти. Мога да свидетелствам, че дори с лидокаин, той все още боли адски!

Хубавото е, че работата по ръцете обикновено е много бърза. Така че, освен ако вие'правиш тата сам, ти'Вероятно ще мога да стисна зъби и да го взема. Просто внимавайте да не поискате известни портрети, намалени, за да паснат на кокалчето ви. Това може да отнеме известно време.

Какви болки ще почувствате с татуировка?

Повечето хора предполагат, че когато някой говори за болката от татуировка, той'говорим само за директната болка, изпитвана по време на акт на татуиране. Макар че това'не е единственият вид болка, която те измъчва'ще изпитате нови татуировки. Има няколко други вида болка, които трябва да имате предвид, преди да оставите татуировката си да започне да смила, като например:

1. Лечебна болка

Там'няма как да го заобиколим, татуировките са нараняване на кожата, което означава, че трябва да се лекуват. Този лечебен процес понякога може да бъде дори по -болезнен от самото време на иглата. Тази лечебна болка може да бъде увеличена и от местоположението на вашата татуировка. Помислете за момент, че ако си направите татуировка на подмишницата, вие'ще имате особено трудно време да не дразните татуировката по цял ден, освен ако, разбира се, не сте вие'можете да правите всичко с ръка във въздуха в продължение на три до четири седмици, докато татуировката ви лекува.

Освен това татуировките в области като подмишниците ще бъдат по -трудни за лечение, защото това'е тъмно влажна зона, която постоянно се изпотява и се докосва от дрехи, други хора и други отломки. Това затруднява поддържането на новата ви татуировка на сухо и на слънчева светлина, и двете неща, от които се нуждаете, за да излекувате правилно татуировката си. Това определено може да увеличи вашата лечебна болка, а също и да увеличи шансовете ви да получите инфекция с татуировка.

2. Болка от заразени татуировки

Инфектираната татуировка може да бъде ужасно болезнена, в зависимост от това колко силно е заразена тази област на кожата. За щастие, инфекциите с татуировки от нещо, което татуистът прави, тъй като санитарните процеси са се подобрили много в нашето съвремие. Въпреки че това не прави'т означава, че не можете да получите инфекция, след като напуснете художника си. Дори когато следвате всички правилни стъпки след грижата, за да поддържате татуировката си чиста и здрава, вие'все още се занимаваме с отворена рана, която е податлива на инфекция от множество източници. Вероятността от заразяване всъщност може да се увеличи или намали от местоположението на новата ви татуировка.

Горният пример с неща като татуировки под мишниците е чудесен пример за повишен риск от инфекция от мястото на вашата татуировка, макар че друго съображение е колко трудно може да бъде излекуването от тази инфекция. Вземете например татуировка на крака си. Освен ако случайно имате седмици свободно време, за да седнете и да държите крака си далеч от гадните си чорапи и обувки и да почиствате от други източници на дразнене и инфекция, вие'ще излекуваме много по -трудно от инфекцията като цяло. Няма два начина за това, инфекциите са достатъчно болезнени сами по себе си, макар че колкото по -дълго продължава инфекцията, толкова по -голяма е болката'вероятно ще изпитате. Това е значително вярно, ако инфекцията ви се влоши.

3. Нежелани реакции

Ако вече имате кожа, предразположена към дерматологични състояния, или по някаква причина, имунната ви система не е'Ако работите на 100%, може да почувствате друг вид болка: нежелани реакции. Много от тях са подобни на същия вид усещания и болка, които биха дошли заедно с инфекции, макар и често без никаква температура.

Независимо от всякакви трески, нежеланите реакции от татуировките могат да бъдат брутални в зависимост от това колко бързо забелязвате реакцията и колко интензивно реагирате. Това важи значително за татуировки в по -чувствителни зони. Много лош обрив или уртикария на външната ръка ще бъде много по -лесен за справяне и излекуване, отколкото нежелана реакция на бузата, кокалчетата или вътрешната част на бедрото.

Това със сигурност не е краят на всички други форми на болка, които могат, макар и да'обикновено и с надежда печеля't този път елате да си направите татуировка. По -специално, когато тези усложнения възникнат в области, които вече са по -чувствителни по време на самия процес на татуиране, вие'гледам двойна болка, ако нещо друго се случи след това. Това много притъпява потенциалните награди спрямо рисковете за много хора, което е особено разбираемо.

Повечето татуировки от реномирани художници се оказват отлично и остават такива за години напред. Въпреки че дори когато отидете да видите най -доброто от най -добрите от гледна точка на артистите, или които следват строг процес на грижа, за съжаление все още могат да получат инфекция, да забавят времето за заздравяване и/или да увеличат дразненето, или които могат да получат и неочаквана нежелана реакция.

То'разумно е да обмислите тези възможности, преди да си направите някаква татуировка'Особено се препоръчва преди да си направите татуировка на места, които вече обикновено са по -болезнени или по -трудни за татуиране.

Един свят на нараняване

Има много места по тялото, които са по -склонни да увеличат присъщата болка, която идва с татуирането като цяло. Запазвайки съзнанието, че всеки е различен и ще има различни нива на болка, които свързват с различни части на тялото, може да откриете и повишено усещане за болка в тези области, когато се татуирате:

 • Подмишниците
 • Гръдната кост
 • Пръсти на краката
 • Задни части
 • Пръсти
 • Яка кост
 • Гърло

Изброените места по -горе или този допълнителен списък по -долу в никакъв случай не са изчерпателен списък на всички места, които е вероятно да наранят по -зле от други, когато става въпрос за татуиране. Не забравяйте да продължите изследванията си, ако това е първата ви татуировка, тъй като нивото на болка при първите татуировки често определя колко е вероятно човек да си направи повече татуировки. Ако ти'Наистина мечтаехме да украсите живото си платно с множество произведения на татуировката, отделете време да го планирате и плавно да влезете в него, така че преживяването да е толкова приятно, колкото и самото изкуство.

Изцеление на вашите нови татуировки

Излекуването и поддържането на кожата ви в добро състояние след татуиране е важно независимо от това къде сте си направили татуировките или колко те нараняват. Въпреки че, когато става въпрос за по-чувствителните области, където можете да си направите татуировка, наличието на добър процес на самообслужване може да бъде още по-важно по отношение на намаляване на болката и избледняване; особено на места като кокалчетата на пръстите ви.

Предпочитането ми е за балсами за татуировка Hemp Eaze или Tattoo Goo. И двете са изключително нежни, рядко причиняват алергични реакции (но не забравяйте да проверите съставките за известни алергии, само за да сте в безопасност!), Но те са'И двамата сте изключително добри в лечението на кожата си, без да се забърквате с новото си боди арт по начина, по който го правят много продукти на базата на петрол. Те'И двете са фантастични за общо здраве и заздравяване на кожата и са фантастични за съхранение и в аптечката. Аз и няколко приятели използвахме и двете за лечение на различни области от тежки изгаряния и ожулвания. Аз'Имам и Hemp Eaze и Tattoo Goo в колата и шкафа ми за лекарства. Те'толкова са полезни.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Споделете своя опит!

Едно две три на 11 май 2018 г .:

Татуировката на долния ми крак (отстрани на крака) не ме боли и не лежа през зъби. Влязох, без да тревожа болката, въпреки че знаех, че ще боли като котешка драскотина, но не го направи't в крайна сметка боли, просто се почувствах като гъделичкане от прав щифт и всъщност се отпусна в един момент. Това беше половин точка по скалата на болката от един до десет (може би до една точка близо до коляното и глезена). Следва ръкав, така че ние'ще видя дали това боли повече или не, но мога да се ухиля и да понасям, да използвам техники за изобразяване или да се разсейвам, ако това е така. Не разбирам'нямам висока толерантност към болка по никакъв начин (I'Аз съм бебе, когато става въпрос за болка, въпреки че имам хронични болкови състояния, но имам и фобия от игла, така че може би аз'просто съм луд), но мисля, че да си спокоен и да останеш спокоен относно очакванията за болка помага, заедно с вълнението да си направиш татуировка и да наблюдаваш процеса (седнах и гледах всичко, което беше много интересно).

Скот на 06 март 2015 г .:

Имам приблизително 74 татуировки от главата до петите. Този на главата ми беше най -малко болезнен, всъщност заспах, като го получих. Вратът гори повече, отколкото боли. Коленете, лактите и вътрешната ръка не са толкова лоши. Кокалчетата изобщо не са болезнени. Татуирах си краката (аз'аз съм татуист) боли, но не и най -лошото. Предстои да татуираме длани на ръцете, ще видим. Искате да говорите истинска болка, опитайте пениса да боли като H*LL, опитайте се да стоите изправени, докато забивате игла в него хиляди пъти. И това'това е всичко, което имам да кажа по въпроса..

michaela k на 10 декември 2014 г .:

Хей, имам само две татуировки, една на китката си и една зад ухото, която не съм направил'дори не усещам как това се прави, сега искам татуировка на ребрата ми, казвайки: оставихте ми красиви спомени, любовта ви все още е моят водач и въпреки че не можем да ви видим, вие винаги сте до мен. И аз също искам пепел от хора да се сложи в това и просто се чудех, ако някой някога е правил това, щеше ли да бъде по -болезнено или просто щеше да е същото като да получите нормален на ребрата си?

EGE на 17 септември 2014 г .:

Вратът ми беше най -малко болезнената татуировка. Всъщност не се получи'не боли. Восъкът за бикини е дори по -неудобен. Пръстите бяха безумно болезнени, а гърдите не бяха за пикник.

Ако ти'когато си правите татуировка, не забравяйте да сте добре хидратирани, добре отпочинали и хранени, за да сведете до минимум дискомфорта! Тялото ви преживява травма!

Мелиса на 16 септември 2014 г .:

Добро четене. Трябва да не се съглася с главата, тъй като намерих моята за една от най -малко болезнените от моите 20+ татуировки!

PermissionGiver (автор) от езерото Стивънс на 08 юли 2014 г .:

Всъщност, ако вие'Ако го направите, мога да създам нов модул в този хъб, където да се публикуват снимки. Вие'ще трябва да ми ги изпратите на [email protected], поне докато HP не разбере как да направи споделяне на снимки в секцията за коментари =)

ДерекЛ на 02 юни 2014 г .:

Да, възможността да се публикуват снимки би било страхотно. Предполагаме, че утре ще завършим моето ребро. Развълнуван да завърши. Има толкова много парчета, които искам да направя трудно, за да реша откъде да започна по -нататък и бих искал да вържа лявата си ръка. Ръкавът на дясната ми ръка сега се издига само около 3" покрай лакътя, така че бих искал да завърша и това до рамото си. Но честно казано следващото ми парче ще бъде ключицата ми, която ще мине почти от рамо до рамо, сигурен съм, че е друга чувствителна зона. Ако разберете, за да споделите снимки на нашето мастило, уведомете ме, че ще се радвам да видя други татове и да споделите мои снимки.

PermissionGiver (автор) от езерото Стивънс на 29 май 2014 г .:

Благодаря ви много, че се върнахте и ни разказахте за ребрата си! Иска ми се да можем да споделяме снимки чрез тази система за коментиране, тъй като би било страхотно да видим лошото изкуство, което идва от това, което звучи като доста чувствителна област. Знам аз'имал съм много приятели, които са си направили татуировки на ребра и макар да са си стрували за тях, те ми казват, че не биха'не го препоръчвам без сериозна преднамереност.

Имате ли планове за следващия си тат след заздравяване на ребрата? =)

ДерекЛ на 27 май 2014 г .:

Така че ребрата за мен бяха най -чувствителната област, която съм мастил досега. Малкото очертаване в ребрата мина добре, имаше няколко наистина трудни области, през които да се премине, но успя. По -голямата част от тата е засенчване и това'Когато стана грубо, издържах час и половина за първото заседание. Остават още около час и половина до два часа. Фактът на начина, по който преминава засенчването, и че трябва да продължавам да се връщам, за да направя различните нива на засенчване в същите области за мен, го направи много по -чувствителен. Така че според мен всеки, който обмисля ребро за първи път, мисля, че може би трябва да избере различна област, тъй като може да е трудно да се пресече.

PermissionGiver (автор) от езерото Стивънс на 25 май 2014 г .:

Мога'не чакам да чуя как става Дерек! Надявам се на теб'Ще се върна скоро и ни уведомете къде е сравнението на болката за вас по ребрата =)

Дерек Л. на 20 май 2014 г .:

Имам една група, която разбирам. Гърбът и страните на врата ми и дори гърлото ми. Всичко не е лошо. Най -силната болка досега би била гърба на прасеца ми. Дори съм направил кокалчетата на двете си ръце, които четат PURE HELL не са предназначени за каламбур, дори и там'твърде лошо Да, всички татове болят до известна степен. Също така е най -добре да не пиете алкохол предишния ден или деня, тъй като това може да разреди кръвта ви и да доведе до кървене. Днес си татуирам ребрата, така че ще мога да ви уведомя какво е усещането. Това е доста голямо парче, така че не знам'не знам дали ще го направя с едно заседание или не, както е споменато преди големите татове да ви отнемат много. Ако се притеснявате колко силно ще нарани татуировката там, където искате, може да помислите дали наистина искате татуировката. Никога не съм мислил много дали ще боли, а дали ще изглежда добре, когато стане'свършено.

Майки на 20 април 2014 г .:

Болката понякога е добра & може да бъде много терапевтично, спомням си, че заспивах веднъж, но също така си спомням, че сега имах лазерно лечение на зърното ми, което ме боли толкова ужасно, че не можех't завършете грубо 6 седмици. Все още ще получавам повече….

PermissionGiver (автор) от езерото Стивънс на 24 ноември 2013 г .:

Горната част на стъпалото определено е чувствителна зона със сигурност. Говорейки за чувствителни зони, имам приятел, който наскоро си направи татуировка, която премина върху зърното му и явно това беше много болезнено гъделичкане, ако това има смисъл. Когато направих нещо над моето, определено изобщо не ме боли. Въпреки че това може да се дължи на това, че аз'аз съм мама.

Някакви мисли по този въпрос?

Ребека на 11 ноември 2013 г .:

Направих си седмата татуировка по цялата горна част на крака. Докосването до него беше най -голямата болка досега. Той трябваше да влезе по -дълбоко в кожата ми и да отнеме два пъти повече време. Другите ми бяха нищо в сравнение с това. Ребрата болят доста силно. Кракът обаче беше доста зле.

Лейга Доу на 23 октомври 2013 г .:

Имам 16 татуировки. Този на върха на крака ме болеше доста. Имам татуировка на глезена, която не е направена'Не го боли, докато стигна до задната част на глезена, но дори това се чувстваше само като пробождане от бръснач. Имам татуировки на китката/предмишницата, които не са направени'изобщо не боли. Гъделичка отзад на врата. Зад ухото ми беше повече утежняващо, отколкото болезнено … звукът на пистолета за татуировка толкова близо до ухото ми беше малко странен. Ханш, рамо, ключица, долната част на гърба-бриз. Наскоро си направих задната част на бедрата … сега ТОВА не беше't разходка в парка. Но изглежда адски готино, така че'си струва болката.

Кейти на 26 април 2013 г .:

Татуирах задната част на врата си преди около 4 дни, а ти'там сте доста точни. Аз не го направих'нямам изтръпване или нещо подобно и беше грубо (и това беше първата ми татуировка, пет дни след като навърших 18 години)! Сега това'е трудно да се намерят дрехи, които не са подходящи't го дразнят и постоянното движение наистина го дразни. Но харесвам разположението и докато аз'постоянно ме паникьосва, ако аз'Грижа се за това погрешно, аз'радвам се, че го направих!

Джони на 11 октомври 2012 г .:

Страницата на врата ми беше татуирана с обезболяващи или опияняващи вещества, много ме боли, но успях да го понасям. Лакътът ми беше много по -лош за мен, мъдро.

Амари Лана на 22 юли 2012 г .:

Направих един на задната част на врата си и честно казано заспах, последващият продукт боли повече от татуирането. Също така имам такъв от вътрешната страна на предмишницата, боли само след като стигна до линията на косата. Но да, всичко, което минава през костите и кожата ти не е'Толкова дебела ще боли, но красотата е болка.

Едмънд на 06 юни 2012 г .:

Имам и двете си ръце, китката, гръдния кош, под страната на предмишницата, прасеца и гърдите точно под ключицата, ръцете надолу по гръдния кош бяха най -лошите, най -големите и отнеха най -много време. много болка зависи от областта и вида на иглата, както и от художника. i'Аз съм обезкървител, така че художникът ми обикновено трябва да се върне няколко пъти назад и имам нужда от корекции, всички те болят, но времето също е фактор, единственият, който не направих'Не мога да направя на едно заседание ребрата ми, получих молитва за спокойствие на староанглийски от около инч под зърното докрай над бедрото ми, общо 8 часа! нервите ритат и кожата ти става сурова, големи татове като това отнемат много от теб, по -малките вървят бързо, но моите са на чувствителни места. ако получавате първия си, поставете го на място с мускули, като прасеца или ръката ви, те не са толкова лоши, областите само с кожа и кости са болезнени. горната част на ръцете ме боли доста силно и лечебният процес отнема повече време от други области.

PermissionGiver (автор) от езерото Стивънс на 26 май 2012 г .:

Е, аз се опитвам да взема свои собствени решения за татуировки въз основа на това как ще изглежда по -късно, вместо колко ще боли на всяко конкретно място, тъй като това как изглежда по -късно е наградата;)

Въпреки че мисля, че ти'сте на най -добрия път, ако искате да сведете болката до минимум. Вместо разкъсвания, опитайте бедрата или отстрани на корема. Имайте предвид обаче, че навсякъде около белите дробове ще бъде по -голямо предизвикателство за вашия татуист, защото можете't задържайте дъха си през цялото време и това движение може да повлияе на резултата от татуировката, ако не го направят'не отделете време и го направете правилно – някой художник ще таксува повече за това. =)

3818 на 22 май 2012 г .:

Искам татуировка от моя страна, но това е първата ми татуировка и се изнервям, че ще нарани много. Знам, че никой не може да ми каже дали ще го направи или не, защото всичко е свързано с толерантност към болката и други неща, но аз го искам близо до себе си, така че ако не е ПРАВО на ребрата ми, къде да го взема? Подобно на долната страна, някъде къде е някой клен? хаха Помогни ми.

PermissionGiver (автор) от езерото Стивънс на 11 април 2012 г .:

Добре казано M F C Lancer. Всяка татуировка може да бъде пропиляна, ако след това се грижи правилно.

m f c lancer на 11 април 2012 г .:

След като имате свежата си нова татуировка, трябва да се погрижите добре за нея! От този момент нататък вашият художник не носи отговорност за никаква инфекция или проблеми, които може да имате с татуировката си, ако не го направите'не се грижи правилно за него. Много е важно да следвате указанията. Наистина красива татуировка може да се превърне в бедствие, ако не се вземат правилните грижи след това.

perfect-tattoo.com

PermissionGiver (автор) от езерото Стивънс на 08 април 2012 г .:

LOL @ MissLady. Не съм сигурен дали това е сериозен коментар, но честно казано, аз'имах няколко приятели, които са се сдобили "заден край" татуировки и каза, че някак си гъделичка. В моя опит с татс можех да видя това като логично, тъй като там на практика няма кост и много меки мускули.

@xxx, докато те разбирам'гледна точка на обезболяващите агенти по време на татуировки и съм съгласен, че ако можете'не издържаш на болка, вероятно не си't добър кандидат за получаване на tatt. Въпреки че се различавам от теб'Според мнението, че използването на локални обезболяващи агенти може да помогне на човек да влезе в процеса на тат. Аз'никога не съм чувал за обезболяващи агенти, които действително да отнемат цялата болка.

Единственият път, когато използвах лидокаин (sp?) Върху кокалчетата на пръстите си, със сигурност не се получи'не премахнете болката напълно. Въпреки че ми помогна да усетя колко чувствителна е тази област и успях да завърша тат без лидокаин.

Госпожице на 07 април 2012 г .:

Направих си татуировка на задника и се почувствах невероятно!

xxx на 06 април 2012 г .:

Наистина ли? обезболяващи неща? Хайде момче това'измамвам всички, които познавам, които имат татуировка на гърлото, никога не са използвали нещата. Дон'не си татуирайте място, ако можете'не се справяйте с болката и използвайте патерица.

bangingbeauty на 27 октомври 2011 г .:

Страхотна статия. Слава на теб, че можеш да понесеш болката. Наздраве!

Кати Тръскот от Канада, Уиндзор Онтарио на 27 септември 2011 г .:

първото татуиране, което имах, беше глезен. Обичам татуировка'с

Сам Долоф от Мейн на 08 септември 2011 г .:

Имам няколко татуировки, нито една на тези места, но мога да кажа, че трите сесии, които имах на гръдния кош, бяха болезнени! Боже, боли ли ме! Моят татуист каза, че ще ме нарани, защото нямам много мазнини в тази област. О, добре! Струваше си!

Всеки, който иска да си направи татуировка, трябва да очаква болка, искам да кажа … това е игла (или няколко), забиваща кожата ви….

Страхотен център!

Мико на 02 юни 2011 г .:

Най -добре е да ги вземете там, където е най -малко болезнено. http://www.micocrane.com/

Дакота на 22 май 2011 г .:

Имам татуировка на врата и не съм'не съм бил в нетрезво състояние или нещо подобно, не съм'не чувствам нищо. Доста заспах докато го взех. Имате ли татуировка на врата???

тон на 16 май 2011 г .:

Да, първата ми татуировка беше на врата ми, един издръжлив тигър с букви и ме боли, но не както очаквах, че имам задната част на ухото, която не't боли, ръце, вътрешна ръка, ребра Аз всъщност се наслаждавам на болката по начин, по който не боли

Бека Лопес на 11 май 2011 г .:

ОБИЧАМ ГО! В крайна сметка хората ще трябва да приемат татуираните красоти на света. То'е израз, точно като дрехи, прическа или грим. Обичайте татуировката на ръката си!