Обичам татуировките и пиша по темата от няколко години.

Татуировки на ушите

Татуировките на ушите стават много популярен избор за тези, които искат да се мастилят.

Особено интересно е, че приблизително 95% от всички, избрали да си направят татуировка на ухото, са жени (моето наблюдение). мисля, че's, защото те могат лесно да скрият татуировката, ако искат с косата си, като в същото време могат да я покажат в подходящите социални ситуации.

Че'да не кажа, че мъжете не'нямате татуировки на ушите, но повечето мъже обичат да имат татуировките си в лицето си, вместо да бъдат по -дискретни с татуировките си.

Изглежда, че тези, които решават да си направят татуировка около и/или зад ухото, са тези, които искат да имат по -голям контрол върху тялото си, предлагайки по -голяма гъвкавост от тези, които имат татуировка върху части от тялото си, които са трудни за покриване при необходимите обстоятелства.

Аз'Мисля най -вече за някои видове работа или обстоятелства, при които лично би могло да бъде вредно да има видими татуировки.

Дизайн на татуировки за уши

Сред най -популярните дизайни на татуировки, избрани около, зад или в ухото са звезди, летящи същества като птици, пчели или водни кончета, цветя и някои видове музикални ноти.

Въпреки това има хиляди други уникални дизайни, избрани от хората; някои от тях единствени по рода си и много завладяващи, интересни и забавни за гледане.

Ние'Сега ще разгледам галерия от дизайни на татуировки на ушите, за да генерирам някои идеи, или просто да се насладя на творчеството и работата на татуировките.

Светкавична татуировка зад ухото

С тази първа татуировка в галерията имаме страхотно изображение на осветление, излизащо от облак с дъжд, който пада по страните на мълнията. Докато аз'не съм сигурен каква е думата "изкривен" означава, че това е вид татуировка, която би породила въпроси.

И в това отношение това е успех, тъй като част от причината за татуировка е да доведе до това, че тя започва разговор.

eartattoodesignsideas

3-D молив върху татуировка на ушите

Тази татуировка на молив, лежащ на ухото, е смешна. Чудя се колко секунди изглежда този човек, когато показва татуировката, която разбира се може лесно да бъде скрита там, където се намира. Доста добър дизайн на татуировка за това, което е.

eartattoodesignsideas

Татуировка на ушите Dragonfly

Татуировките Dragonfly са страхотни за гледане и работа добре около ухото, както можете да видите по -долу. Всичко трябва да се поддържа миниатюрно при проектирането на татуировки за поставяне зад ухото, а дизайнът й според мен е идеален за темата.

Харесва ми решението тялото на водното конче да е разделено и да се движи от по -големи към по -малки черни кръгове, докато слизате по тялото. Готина татуировка.

eartattoodesignsideas

Татуировка с пауново перо

Красивите цветове на пауна правят хубава тема за татуировка и това би станало'Не може лесно да уловите този цвят в малката област, която виждате в татуировката по -долу. Но не само цветът се улавя добре, но и формата на пауновото перо се запазва в процеса.

Харесва ми решението формата на пера да съвпада с кривината на годината, което позволява татуировката да се вижда напълно, като същевременно позволява да се покрие, ако трябва.

eartattoodesignsideas

Татуировки със звездни уши

Следващите три дизайна на татуировки ще бъдат от по -популярните по отношение на ухото. Първо, ние'ще разгледам тризвездни татуировки, които се поставят или зад ухото, или в ухото.

Всички те са много различни, тъй като има една, която включва звезди с различни цветове, както е показано в първата татуировка; тъмни звезди с различни размери във втората татуировка; и тъмни звезди в ухото.

Любимата ми от трите е звездната татуировка с различни размери зад ухото. Харесва ми начина, по който звездите са направени в различни размери и цялостния вид на татуировката. Звездите в ухото също изглеждат добре, особено по -голямата, която, ако се вгледате внимателно, вие'ще видя има малко пространство между външната и вътрешната част на звездата; много труден дизайн за това малко пространство, с което художникът трябваше да работи.

Що се отнася до звездите с цвят, те'малко прекалено карикатурен търся моите вкусове, но аз'Сигурен съм, че работят добре за тези, които обичат цвета, а не по -тъмното мастило.

Музикални татуировки

Тук имаме още един много популярен дизайн на татуировка за ухото: татуировка на музикална нота. Музикалните ноти също са популярни за много части на тялото, които хората избират да са с мастило.

Въпреки че има много видове музикални ноти, които са избрани като предпочитан дизайн на татуировка, според моя опит изглежда, че скрипичният ключ е най -използваният, тъй като повечето хора поне знаят какво представлява и какво представлява.

Въпреки това има много други музикални ноти, които са желателни за тези, които вземат решения за дизайн на татуировки, като някои дори имат татуирани части от цяла песен, въпреки че това очевидно не'не работи за ухото.

За мен мисля, че бих избрал нещо, което не е'т скрит ключ, ако реших да си направя татуировка с музикална нота, тъй като мисля, че изглеждат много по -готини и можете да включите различни бележки, които изглеждат добре.

Като казах това, любимият ми по -долу е най -горният. Не само, че харесвам външния вид на бележките, но тези малки разпръснати точки добавят към цялостния вид и усещане на дизайна.

Татуировки на цветни уши

От всички дизайни на татуировки на ушите, показани в тази галерия за татуировки, или че аз'виждал съм на други хора на различни места, татуировката с цветя ми е любима.

Мисля, че причината за това е, че просто има толкова много цветя, от които можете да избирате, и толкова много неща, които можете да направите с много гъвкавото цвете, както можете да видите в примерите по -долу.

Всяка една от цветните татуировки ми изглежда фантастична, и то'трудно е да избера моя личен фаворит от групата.

Татуировката на розата е много добре направена и включително тази фина жълта роза и зелена листа я правят страхотен дизайн.

Ако харесвате превъртането и група цветя, следващи контура на ухото, дизайнът на долната татуировка е чудесен избор. Цветята изглеждат фантастично и решението да има по -малки цветя от двете страни с голямото повече в центъра наистина работи добре.

Тъй като обичам този падащ вид на венчелистче или цвете, изборът ми като любим на тези три цветни татуировки би трябвало да е средният, въпреки че цветът на татуировката на розата ми харесва повече.

Розовото цвете със зеления фон на листата изглежда добре, но това'това са счупените, падащи розови венчелистчета от цветето, което ме спечели. То'е подобно на татуировки с пера, които имат части, падащи от тях, които са сред любимите ми. аз мога'не обяснявам защо това'така е, но те са много привлекателни и завладяващи за мен.

Дизайн на татуировки за уши

В тази галерия от дизайни на татуировки на ушите, тя показва причините, поради които се прави определен избор.

Какво'Интересен за мен е начинът, по който конкретен избор на дизайн може да работи или в ухото, зад ухото или около ухото. Не става'изглежда не е ключовият фактор за това как изглежда, а по -скоро какво се прави с темата, което прави най -голямата разлика в степента на нейния успех.

Татуировките на ушите са много добър избор за тези, които искат да могат да ги покажат в социални ситуации, което ще доведе до започване на разговори, като в същото време ще бъде в състояние да ги прикрие, ако не'не винаги искате да показвате мастилото си.

В това отношение татуировките в или около ухото са сред по -добрите избори. Друг добър избор с тези параметри са татуировките близо до задната част на линията на косата на врата ви.

Така или иначе, има много дизайни, които предлагат на някой, който иска да получи мастило за уши, което изглежда страхотно и отговаря на изискванията и причините за избора им.

Коментари

Катрин Тейлър от Канада на 16 март 2012 г .:

Уау, като някой, който има много татуировки, все пак намерих тази статия просветляваща. Никога не съм мислил да си взема такава зад ухото, но след като видях някои от снимките тук, осъзнавам, че можете да направите някои прекрасни и дискретни дизайни. Добри снимки!