Мразех и двете си татуировки на ръцете. Опитах няколко домашни решения, за да ги премахна, преди да направя лазер. Аз'Споделям опита и резултатите си.

опит за премахване на татуировка-у дома-част-2

Написах тази статия, описваща подробно процеса, през който преминах, след като си направих татуировка на дърво, която не бях'не съм много доволен от. Имах и по -стара татуировка с бодлива тел, от която исках да се отърва.

Изследвах всички възможни методи за премахване или олекотяване на двете. Исках да намеря нещо, което да не би'не ми причинява твърде много болка и това не би могло't белег ужасно. Не бях'не съм сигурен какво ще работи, затова опитах много различни неща. Премахването на татуировки вкъщи работи с избледняване и изсветляване, но беше бавно и не се получи'не изтривам напълно моите татове. В крайна сметка лазерната татуировка беше най -ефективното решение за мен.

Ако все пак искате да изпробвате някои методи за премахване на татуировки „Направи си сам“, прочетете за резултатите, които имах с всеки, преди да опитате някой от тях.

Първа седмица след изпробване на методите за премахване на домашни татуировки

Белите петна са салицилова киселина. Дървото изглежда по -леко като цяло, но не мога да бъда сигурен дали е от моите лечения или дали така или иначе щеше да изсветли до това ниво.

Белите петна са салицилова киселина. Дървото като цяло изглежда по -светло, но не мога да бъда сигурен дали е така'от моите лечения или ако така или иначе щеше да се облекчи до това ниво.

Как да премахнете татуировка у дома

Методи за избледняване на татуировки, които работят

 1. Водороден пероксид: Това избледня и олекоти татуировката ми. Видях големи резултати, но мастилото все още остана под повърхността.
 2. Лимонов сок: Въпреки че лимоновият сок се използва като избелващ агент, неговият ефект ще действа само върху горния слой на кожата ви и не може да проникне под този слой, за да премахне пигментите за татуировка.
 3. Салицилова киселина: Преживях известно избледняване. Това е друга съставка, която работи чудесно върху епидермиса, но не може да проникне в слоевете на кожата, където се намира мастилото.
 4. Ексфолиране: Използвах пемза, за да разтрия кожата си и дори след това сложих салицилова киселина (тя изгори!). Подобно на дермабразиото, ексфолирането е предназначено да заличи горния слой на кожата и да насърчи растежа на нова кожа, която да се надяваме да прикрие татуировката. Резултатите бяха минимални.
 5. Кремове за отстраняване: Независимо дали използвате специфичен крем за премахване на татуировки, като Wrecking Balm или изсветляващ крем, като Skin Doctors SD White, в крайна сметка ще похарчите много за тези продукти, преди да видите известно избледняване.

Домашни методи за премахване на татуировки't Работете

 1. Сол: Това е опасен метод, защото трябва да втриете солта в дермата (вторият слой на кожата ви, където се намира мастилото). За да направите това, ще трябва по някакъв начин да изтриете епидермиса (горния слой на кожата). Ако успеете да вкарате сол в дермата, тогава ще настъпи пигментация на кожата и белези, да не говорим, този метод ще изгори кожата ви и ще причини наистина болезнен обрив.
 2. Вазелин: Има мит, че вазелинът ще изтегли мастило, но това просто не е вярно. Причината, поради която хората съветват да не нанасяте мехлем на основата на петрол, след като си направите нова татуировка, не е защото тя ще избледнее татуировката, а защото блокира дишането на кожата ви, което може да причини инфекция.
 3. Гликолова киселина: Като естествен ексфолиатор, тази нежна съставка може да заличи само мъртвата кожа на горния слой.
 4. Алое вера: Това е мит. Алое вера се използва за лечение на порязвания, рани и слънчеви изгаряния, така че би било чудесна съставка за използване след премахване на татуировка, но не и за целта.

Безопасни алтернативни начини да се отървете от татуировката си

 1. Грим: В зависимост от местоположението и размера на вашия тат, ежедневното нанасяне на грим върху татуировка може да бъде неудобство. Но ако имате малък под ръка, можете лесно да го скриете, като използвате евтин грим. Резултатите са неоткриваеми!
 2. Татуировка на прикритие: Можете да опитате да прикриете нежеланата си татуировка с прикриваща татуировка. Говорете с вашия татуист. Те ще знаят кой дизайн е най -подходящ за прикриване. Талантливите художници на татуировки могат да измислят някои наистина готини и креативни прикрития, които ще направят така, че да изглежда, че никога не сте имали грозна татуировка за начало.

Методите за премахване на татуировки, които опитах у дома

Започнах да ги използвам няколко дни след като си направих татуировка на дървото.

Neostrata 10% ексфолиращ крем с гликолова киселина

Мислех, че използването на ексфолиращ крем всеки ден може да помогне за избледняване на бодлива тел. Гликолевата киселина е естествен ексфолиант, получен от захар и действа като отлепва кожата, така че си помислих, че може да избледнее татуировката.

Само при 10%вероятно не беше достатъчно силен, за да видя някаква промяна, но също така го сложих върху татуировката на дървото, за да се опитам да го облекча.

Skin Doctors SD Бял

Това е продукт за изсветляване на кожата, който съдържа емблика, който има същия ефект като хидрохинона (избелващ за кожата), но е по-безопасен за използване. Сигурен съм, че някои от официалните кремове за премахване на татуировки съдържат емблика. Този процес отне известно време, тъй като резултатите не се виждаха седмици след като започнах.

Започнах с тези два продукта, докато все още проучвах други възможности. Ексфолирането с гликолова киселина и изсветляването с емблика изглеждаха като добро начало, но не видях бързи резултати. Имах нужда от много по -висока доза гликолова киселина, за да видя бързи резултати. Пак пазарувах, но продължих да използвам тези продукти.

Разтваряне на брадавици (20% салицилова киселина)

Реших, че аз'Трябва да отворите кожата, преди да използвате това, както се казва в инструкциите, за да изтриете горната част на брадавицата си и след това да приложите салициловата киселина, което означава, че е необходимо да попадне под кожата, за да подейства. 20% салицилова киселина ще изгори като луд, когато се постави върху отворена рана. Имайте това предвид!

Три пемза

Имах нужда от начин да отворя кожата си, така че лечението с брадавици да попадне под нея. Да, това боли. Не беше'толкова разтриване на кожата, но прилагане на киселина в нея, което ще изгори мозъка ви.

Изтрих само малка част от бодлива тел, като тест. Планирам да правя това бавно, на малки петна. Това е различно от това да отидете при дерматолог, който ще използва шлифовъчна машина за цялата ви татуировка по време на срещата ви за премахване на татуировка с дермабразио.

Докато правех повече изследвания, открих и друга полезна информация.

Вазелин

Научих, че вазелинът е ужасен при новите татуировки и ще изтегли мастилото, така че, разбира се, трябваше да си взема. Нямах представа дали това ще повлияе на татуировката ми с бодлива тел, тъй като беше по -стара. Но аз разсъждавах, че ако бодлива тел има рана в нея, това може да изтегли мастилото, тъй като новата татуировка е просто голяма рана.

Също така не е добра идея да задушите новата си татуировка. То'Най -добре е да го поддържате сух и да го излекувате'е собствен. Тук правех всичко обратно.

Полиспорин с тройно действие

Това е още едно голямо не-не да се слагат нови татуировки, така че, разбира се, аз го сложих.

Найр

Това беше може би най -лудия ми експеримент. Сложих това върху малка част от бодлива тел и го оставих там. След това сложих салицилова киселина след това. Когато изсъхна, добавих полиспорин и вазелин и ги покрих.

След това го оставих да излезе и да образува струпеи. Нямах представа дали Наир наистина прави нещо, докато е върху кожата ми. Не можех'не чувствам нищо. Усетих нещо само когато го свалих. Тогава разбрах, че наистина е изгорила кожата ми.

Популярни начини да се отървете от татуировка

 1. Лазер: Най -бързият, безопасен и най -ефективен начин за премахване на нежелана татуировка е лазерът. Лазерът работи чрез многократно насочване на мастилото с импулси на силно концентрирана светлина, която разчупва мастилото на малки фрагменти, които след това естествено се отстраняват от тялото ви.
 2. Хирургична ексцизия: Докато не е изобретен лазерът, хирургичното изрязване е единственият начин да се премахне нежеланата тат. Този процес включва отрязване на татуираната зона и зашиване на кожата обратно. Вероятно при този метод ще възникнат белези, но има добри причини, поради които човек може да избере хирургично изрязване пред лазер.
 3. Дермабразио: Този метод използва въртящо се устройство с грапава повърхност за шлайфане на горния слой на кожата. Както при хирургичното изрязване, вероятно ще развиете белег.
 4. TCA (трихлороцетна киселина): TCA е химически пилинг, който изтрива кожата повърхностно и не премахва ефективно трайното мастило.
 5. Интензивна импулсна светлина (IPL): Този метод е подобен на лазерния, тъй като използва и интензивен лъч светлина за насочване на мастилото. Разликата е, че IPL използва широкоспектърна светлина, което я прави универсална за други цели, като епилация. От друга страна, лазерът използва тясна светлина, която може да насочва конкретно към определен цвят. IPL е по -малко болезнен, защото е по -малко интензивен, но импулсите са по -големи и по -малко насочени, така че околната област на кожата може да се повреди. IPL също е по -малко ефективен и много по -скъп.

Моето пътуване с лазерно отстраняване

Отидох при консултант за лазерно премахване на татуировка три седмици след като си направих татуировка на дървото. Направихме няколко теста, за да видим колко добре ще се справя с болката и всичко беше наред!

Някои от татуировките с бодлива тел вече са в процес на раздяла. Що се отнася до дървото, аз'd никога няма да мога да платя, за да бъде премахнат. Планирам да добавя светли, интересни цветове, за да го озаря, така че да не стане'не изглежда толкова черно и свирепо.

Ще продължа кремовете на дървото, но що се отнася до бодлива тел, то'ще бъде лазерно.

Резултати от лазерното премахване на татуировка след два дни

След една малка сесия за лазерно лечение, мисля, че тази част от бодлива тел на практика е изчезнала. Ако то'толкова е лесно да се отърва от него, аз'm екстатичен!

Какво е чувството? Като наистина нищо. То'е малка площ и мога'не казвам, че дори съм забелязал някаква болка. Лесно!

Аз'все още се опитвам да осветя дървото колкото мога в този момент. Направих кръг салицилова киселина, която леко изтърка частта от дървото, върху която работих. Аз'Мисля да премахна и част от дървото с лазер.

Втората лазерна сесия

Направих втората си лазерна сесия и тази много ме нарани!

Тя направи по -голяма площ от бодлива тел. Трябва да се опиташ да си спомниш да дишаш по време на това, но аз не успях'T. Цялото ми тяло беше схванато и не го направих'не дишайте през цялото време. Беше почти като да отидеш на зъболекар, но когато го направи'свършено е'е добре.

Болката победи'не ми пречи да продължа моето търсене! Трябва да направя още една част от бодлива тел и след това започвам от дървото!

Това е първият участък от бодлива тел, който бях направил. Само няколко седмици след тази сесия и вижте колко е лека! Остават още шест седмици за изцеление и изсветляване.

Това е първият участък от бодлива тел, който бях направил. То'само няколко седмици след тази сесия и вижте колко е лека! Остават още шест седмици за изцеление и изсветляване.

Първа лазерна сесия за друг участък от бодлива тел

Доста съм изумен колко по -лека е бодлива тел само след няколко седмици от една лазерна сесия. Определено спечелих'няма нужда от много лечения тук.

Аз също реших да лазерно премахна целия клон точно до бодлива тел. Без бодлива тел там'ще ми бъде малко по -лесно да сваля куп клони и цветя.

Продължавам да осветлявам цялото дърво у дома, но трябва да спра на областите I'ще пусна лазера. Все още работя върху частите, върху които мога да работя, когато мога. Ако мога поне да го изсветля преди лазера, аз'Надявам се, че ще се нуждая от по -малко третиране на дървото.

Резултати след първата лазерна сесия.

Резултати след първата лазерна сесия.

Ранни резултати от втора лазерна сесия

Тази част от моята бодлива тел значително се изсветли и има още много време, за да стане още по -светла. Много съм доволен от резултатите след само две лазерни сесии.

Все още трябва да направя долната част на ръката си и за това купих малко Emla, който е обезболяващ крем, защото знам, че'ще бъде болезнено!

Трета лазерна сесия: Този път на дървото

Болката, която изпитах този път, не беше нищо в сравнение със старата ми сесия по отстраняване на бодлива тел! Най -малкото бях много доволен. Наистина нямах представа колко добре ще светне, защото беше чисто нова татуировка, но наистина исках тази част да бъде премахната заедно с всички малки цветя.

Аз'Отивам за по -малко зает поглед, но може би дори се движа към премахване на цялото дърво сега. Аз'все още изобщо не съм доволен от това. Единствената част, която харесвам, е една малка пеперуда, която аз не нося'не изпитвате желание да се премахнете. Аз'радвам се аз'стигам дотук!

То'Обикновено на всеки две седмици правя секция. Лечебният процес няма за какво да се оплаквате и целият този процес е лесен и бърз с бързи резултати.

След като ми лазерно дърво.

След като ми лазерно дърво.

Актуализиране след лазер на дърво

То'върви бавно, но наистина съм доволен от това, което направих досега. По -долу е актуализирана картина на частта от дървото, която бях лазерно. Толкова съм изненадан, че е толкова лек, колкото е сега, тъй като е чисто нова татуировка.

Все още използвам всичките си кремове, но никога върху прясно лазерни зони. Аз'm все още ексфолира и изсветлява.

Излекуването от това беше най -трудно! Никога през целия си живот не съм бил толкова сърбящ. Другите области, които свърших, никога не сърбеха толкова зле. Наистина се надявам, че не решавам да се отърва от цялото дърво. Мисля, че с достатъчно "ощипване" Ще ми хареса.

Актуализирана снимка на дървото, след като беше лазерно

Актуализирана снимка на дървото, след като беше лазерно

Снимки преди и след отстраняване на лазерни татуировки

Присъда и окончателна актуализация

След всичките ми експерименти лазерът извади татуировката толкова, колкото и тя. Нищо друго наистина не работи. Много съм изумен от напредъка! Честно казано, мога'не казвам нищо лошо за резултатите I'досега съм имал с лазера.

Забележка: Ако ти'бих искал да прочета първоначалните ми мисли, преди да се подложа на тази процедура, вижте моята статия за опит за премахване на татуировка у дома.

Резултати след няколко дни лазерно дърво

Реших да лазерно премахна цялото дърво! Това е няколко дни след получаването на лазера. (Забележете колко избледняла е и бодлива тел! Това е само от една сесия.)

Аз'реших да лазерно премахна цялото дърво! Това е няколко дни след получаването на лазера. (Забележете колко избледняла е и бодлива тел! Това е само от една сесия.)

Крайни резултати след първата сесия

След лазер.

След лазер.

Как действа лазерното премахване на татуировки?

Концентрираните лъчи светлина или енергия проникват в кожата ви и разбиват мастилото на малки фрагменти, които след това се изхвърлят от тялото ви'имунната система.

Колко струва лазерното премахване на татуировки?

Диапазонът е от 200 до 500 долара на сесия. Цената ще зависи от размера и трудността на дизайна на татуировката. За да изтриете напълно татуировка, ще ви трябват от шест до десет сесии. Заедно цялата процедура за премахване на татуировка може да струва от 1500 до 5000 долара.

Боли ли отстраняването на лазерни татуировки?

Да, боли. Болката при отстраняване е подобна на болката, която се усеща при татуиране. Хората описват усещането като подобно на пръскане с гореща мазнина от бекон или прилепване на ластик към кожата им – може да навреди, но'е поносимо.

Единственото, от което трябва да се оплача, е сърбежът! То'На практика е непоносимо, но се справям с това и се опитвам изобщо да не надраскам, защото не разбирам'не искам белези.

Колко време отнема премахването на татуировка?

 1. Започвате с 30-45 минутна консултация, за да обсъдите вашето здраве, както и местоположението, размера и цвета на вашата татуировка.
 2. Вероятно ще ви трябват повече от една сесия, за да премахнете татуировката напълно. Броят на сесиите ще зависи от местоположението, размера и цвета. Повечето хора се нуждаят от шест до осем сесии и всяка сесия е на интервал от шест до осем седмици, за да позволи изцеление.
 3. В зависимост от типа на кожата ви, може да отнеме от шест месеца до година, докато кожата ви излекува напълно.

Q-Switsed Laser срещу Picosure

Прилики

 • И двата са лазери.
 • И двете разбиват мастилото за татуировки на малки частици, които по -късно се елиминират от тялото.

Q-Switch

 • Взривовете се нагряват за 1 наносекунда.
 • Съдържа 3 дължини на вълната: 1064 (насочва черно мастило), 532 (насочва червено/оранжево мастило), 694 (удря синьо/зелено мастило). Тази гама е насочена по -конкретно към цветовете и следователно е по -ефективна при премахването на определени цветове.

Picosure

 • Използва фотомеханични вълни на налягане вместо топлина.
 • Енергията се освобождава по -бързо: всеки взрив енергия се освобождава за 1 пикосекунда (1000 наносекунди).
 • По -ефективен при насочване към синьо/зелено/лилаво мастило (най -трудните цветове за премахване), но не е ефективно за черно или червено мастило.

Кой лазер е най -добрият?

За премахване на различни цветове са необходими различни дължини на вълните. Ако се използва неправилна дължина на вълната, цветът няма да я абсорбира и мастилото няма да се натроши. Дали ще изберете Q-switch или Picosure ще зависи от цвета на вашата татуировка.

Какви са рисковете при премахване на татуировки?

Страничните ефекти от премахването на татуировка могат да включват:

 • инфекция
 • хиперпигментация
 • плашещо

Изцеление на кожата ви: отстраняване на татуировки след грижа

Кожата ми заздравя много бързо и лесно след това. Ето няколко съвета как да излекувате кожата си след лазерно отстраняване.

 • Поддържайте района сух и чист.
 • Прилагайте студен компрес върху зоната през следващите 24 часа след всяка сесия.
 • Избягвайте душ, плуване или горещи сауни в продължение на 24 часа след отстраняването.
 • Нанесете антибиотичен мехлем три пъти на ден през първите три дни.
 • Може да се появи сърбеж, струпеи и образуване на мехури. Не пукайте блистери, не драскайте и не търкайте енергично зоната.
 • Можете да вземете Tylenol, за да помогнете при дискомфорт, но избягвайте приема на аспирин, тъй като той може да причини кървене и синини.
 • Нанесете слънцезащитен крем върху зоната или, още по -добре, избягвайте напълно слънцето.
 • Пийте много вода.
 • Навлажнете зоната с лосион.
 • Ако зоната изглежда заразена, свържете се с Вашия лекар по правилния начин.

Кои са най -лесните за премахване татуировки?

 • По -тъмните цветове обикновено са по -лесни за откриване от лазера, така че те са по -лесни за премахване.
 • По -старите татуировки са по -лесни за премахване, отколкото свежите, нови татуировки, защото те вероятно са избледнели с годините.
 • Колкото по -далеч е татуировката ви от сърцето ви, толкова по -трудно ще избледнее. Това е свързано с кръвообращението. Така че премахването на тат на гърдите ви е вероятно по -лесно от премахването на такова, което се намира на ръката или крака ви.
 • Цветът на кожата ви също играе роля. Колкото по -голям е контрастът между цвета на мастилото и вашия собствен цвят на кожата, толкова по -лесно ще бъде премахването на мастилото. Това означава, че черното мастило върху светлата кожа ще бъде по -лесно открито от черното мастило върху тъмната кожа.
 • Ако вашата татуировка е била нанесена от любител на татуировка, ще бъде по -лесно да се облекчи, защото качеството на използваното мастило вероятно не е било толкова добро.

Източници

 1. "11 странни факта за лазерното премахване на татуировки," BodyDetails. 8 ноември 2016 г. Достъп до 13 октомври 2017 г..
 2. "Терапия за отстраняване на татуировки с интензивна импулсна светлина (IPL)," Medic8.com. Посетен на 13 октомври 2017 г..
 3. Карън Л. Хъдсън, "Опции и алтернативи за премахване на татуировки," LiveAbout. 5 октомври 2017 г. Достъп до 13 октомври 2017 г..
 4. Амелия Смит, "7 най -често задавани въпроса от пациенти за премахване на татуировки," Астанца. 28 октомври 2015 г. Достъп до 13 октомври 2017 г..

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Коментари

Иван на 17 юни 2020 г .:

Купих машина тук (www.odilaser.com), ефектът е същият, както бе споменато по -горе, лазерното премахване на татуировка е много добро.

Мария на 10 март 2020 г .:

Просто искам да знам къде се намирате и какъв е адресът на тази компания, можете ли да ми изпратите съобщение скоро

Пеперуда21078 на 23 септември 2019 г .:

Не прави това! Следвах този ужасен съвет и сега имам две дупки с четвърт размер в ръката ми в средата на новата ми татуировка. Просто изчакайте и поправете или прикрийте.

Грег Психо на 30 май 2019 г .:

Хубави, обезумели са!

анонимен на 23 януари 2019 г .:

Идеи за премахване, моля

Дейвид на 21 октомври 2018 г .:

Надявам се никой да не вземе вашите съвети относно новите грижи за татуировки. Не позволявайте на татуировката ви да изсъхне !!!! Струпките ще се напукат и кървят, което ще ви остави белези! Не е добре за татуировка. Кремът за обрив от пелени е най -доброто нещо, което да използвате за нова татуировка!!!

Линда Лица на 23 септември 2018 г .:

Благодаря ви много за отделеното време в тази публикация. Ти си страхотен и мисля, че това е единственото нещо, което аз'чел съм, на който мога да се доверя.

Човек! на 15 септември 2018 г .:

Това е вторият ми ден от татуирането, колко скоро започнахте да прилагате водороден пероксид, след като си направите татуировката?

Рита на 02 август 2018 г .:

Моля, помогнете ми, наистина се нуждая от помощ по тази причина, скоро ще се оженя и съпругът ми не знае, че имам това нещо по тялото си, така че наистина имам нужда от някой, който да ми помогне, имах татуировка преди 3 години и сега аз недей, когато отново ми помогне, моля

Джош на 23 април 2018 г .:

Благодаря ви, госпожо, че отделихте време да споделите опита си с останалите от нас, които все още скърбим през деня, в който имаме тази проклета тъпана по тялото си сега, когато сме по -големи & дон'не го искам.

Аз'спестявам и за лазерно отстраняване, моят е на 40 години.

Синтия на 04 октомври 2017 г .:

Можете ли да публикувате актуализация на снимката по този въпрос? колко сесии? колко дълго?

Дий на 07 март 2017 г .:

Направих си татуировка преди седмица. Каква каша е сега! Планирам да получа пико лазерни процедури, тъй като изцяло е с черно мастило. Това лазер ли сте за тези резултати? Изглежда страхотно! Дава ми известна надежда!

Майк на 11 октомври 2016 г .:

Използвайте сол и парцал и го втрийте бавно

Крис Оуен на 09 юли 2015 г .:

Беше страхотна татуировка, бог знае защо изобщо си искал тя да изчезне.

Благодаря на 17 януари 2015 г .:

Благодаря за споделянето. Проучвах колко избледняване е възможно у дома с помощта на гликолова киселина и т.н. и това е много полезно.

Nas на 21 май 2014 г .:

Можете ли да ми кажете какъв лазер използват за премахването ви. Направих 4 процедури и не виждам разлика освен разходите. Наистина ще съм благодарен на всяка помощ, която ypu може да окаже.

Лала на 10 април 2014 г .:

Здравей Джена, току -що прочетох твоя процес, преживявам подобно преживяване и наистина бих искал да говоря с някой за това, който разбира. Виждам, че публикацията ви е била преди три години, но ако по някакъв начин можете да получите това и бихте искали да говорите с мен за това, имейлът ми е [email protected] Надявам се всичко да се е получило добре при вас!

Катрин Тейлър от Канада на 16 юли 2012 г .:

Аз'радвам се, че открихте, че единственото нещо, което наистина работи за премахване на татуировка, е лазерното лечение. Вие'други лечения звучаха направо страшно. Няма нищо по -лошо от лоша татуировка … ох чакай, инфекция на кожата и трайно плашене. Надявам се пътуването ви за премахване на татуировка да завърши добре.

Джена (автор) от Халифакс, НС на 17 юни 2012 г .:

добре хора ….. аз се отказах да се опитвам да сваля това нещо от себе си .. веднъж, когато направих първата си лазерна сесия, нямаше да има нищо друго, което да ми свърши работа … честно казано лазерът е СТРАХОТЕН и единственият наистина добър път. и го прави'Т СКАР! sd белите и неостратните неща направиха кожата ми наистина мека n гладка lol i'не съм сигурен къде съм'ще бъда в момента, ако все още го използвах на тат …. sd бялото е изсветляващо за кожата, но татуировката е доста под кожата .. така че не знам дали съм се осветил с това или просто стана по -лек върху него'собствена..трудно е да се каже … но ЛАЗЕРНИ ХОРА !!! единствен начин!!!!!!!!!!

ник на 06 април 2012 г .:

просто се чудя дали сте намерили нещо, което работи добре освен лазерна хирургия, което мога да опитам у дома:]

jano9 на 03 декември 2011 г .:

Дон'не ме оставяй да вися тук, момиче. Аз'Готов съм да изляза и да взема Neostrata и SD White, ако ви олекне толкова много за два месеца. Някакви предупреждения? Или го препоръчвате?

J

jano9 на 02 декември 2011 г .:

Здравейте. Наскоро имах катастрофално преживяване с перманентен грим – по -специално вежди. Приличам на ядосаното бебе от Симпсън. То'минаха две седмици и половина от кандидатстването и се чувствам като два месеца и половина. Живея в мрежата, опитвайки се да намеря средства за избледняване и следващата седмица ще направя нова консултация с лазер. Първият лазерен консултант беше малко перфектен при първото впечатление и искаше да ми обръсне веждите. Няма начин. Единственото място, от което трябва да се отърва, е най-близо до средната линия на лицето ми. Именно там изпитвах естествена загуба на вежди и това'това, което исках, изпълнено с перманентен грим … просто не толкова дебело и тъмно, колкото накрая! Във всеки случай си мислех, че бих могъл да се опитам да я ексфолирам със салицилова киселина, но след две приложения тата всъщност изглежда малко по -тъмен. мисля, че аз'm или дразня кожата отдолу и я зачервявам, за да изглежда по -тъмна, или ексфолира кожата доближава пигмента до повърхността и това'Ето защо изглежда по -тъмно … може да избледнее, ако продължа.

Мисли? Мнения?

Джена (автор) от Халифакс, НС на 17 март 2011 г .:

не в Канада … може'не получавам нищо тук

WreckingBalm на 17 март 2011 г .:

Разрушаващият балсам е $ 50 в Walmart.