Когато не сте сигурни в къса прическа което трябва да изберете, тогава трябва да помислите за ефекта, който искате да има. Искате ли да е нещо оригинално или нещо, което със сигурност ще шокира хората, които познавате? Е, например, ако трябва да имате дълга коса за много дълго време и след това изведнъж решите, че е време за промяна, тогава наистина може да откриете, че пикси разфасовки в момента са в стил. Не само това, но те идват с множество предимства, като например факта, че не е нужно да прекарвате векове пред огледалото за оформяне на косата си или че не е нужно да харчите твърде много пари за продукти за коса, за да направите Уверете се, че косата ви винаги ще изглежда така, както искате. Освен това имате предимството да не се налага да сресвате косата си, за да изглежда тя стилна и готина. Така че, ако сте готови за голяма промяна, погледнете ги пикси разфасовки!

Обикновена Пикси

Тази подстригване е по -къса, която всъщност бихте видели при млада жена, но поради факта, че бретонът е малко по -дълъг от останалата част от косата, има интересен баланс и ефект, които бихте получили, ако изберете това!

Модни Pixie срезове

Източник

Пойни Пикси

Ако не сте сигурни как да направите тази прическа да работи, тогава просто помислете за това. Нуждаете се само от проста и къса подстригване, което ще ви позволи да я оформите така, че да имате някои безвредни шипове. Това е!

Супер къси пикси кройки за жени

Източник

Къса Пикси

Колкото по -къса е подстригването, толкова по -интересно изглежда и по -малко проблеми ще имате всеки ден, когато става въпрос за оформяне на косата. Като изберете тази прическа, ще можете да оформите бретона си както искате.

Сладка къса прическа Pixie

Източник

Многопластова Pixie

Сега, ако искате косата ви да е къса, но не прекалено къса, тогава трябва да сте сигурни, че сте избрали типа прическа pixie, която ще ви позволи все още да имате известна дума, когато става въпрос за оформяне на косата ви.

Къса многослойна прическа Pixie

Източник

Наистина къса Пикси

Ако погледнете по -отблизо тази прическа „пикси“, ще забележите, че това е видът, който ви позволява да изберете за нея, въпреки че косата ви има склонност да се къдри. Това е предимството, ако тази великолепна прическа!

Къса дебела прическа Pixie

Източник

Елегантна Пикси

Сега, ако сте готови да направите промяна, която ще ви позволи да изглеждате толкова елегантни и дори по -елегантни от някой с по -дълга коса, тогава трябва да изберете този пикс. Изглежда страхотно и не е нужно да губите време за оформянето му.

Нова къса прическа Pixie

Източник

Право изрязване

Тази версия на подстригването на пикси е по -подходяща за жени с естествено изправена коса, защото ще направи косата им да изглежда по -дълга, отколкото е. Това със сигурност ще подобри цялостния ви вид, без да се налага да изпитвате проблеми.

Права прическа Pixie

Източник

Къс бретон

Едно нещо, което трябва да знаете за бретон, е фактът, че колкото по -къси са те, толкова по -сияещо е лицето ви и толкова по -интересно ще изглеждате. С пикси, който ви позволява да имате къс бретон, ще изглеждате фантастично!

Хубава прическа Pixie

Източник

Класически Pixie

Когато не сте сигурни как да преминете към следващото ниво с косата си и да не махнете този сладък външен вид, трябва да знаете, че изборът на класическо пикси е точно правилният начин. Имате къса коса, която е достатъчно дълга, за да я оформите!

Лесен стил Pixie Cut

Източник

Русата Пикси

Интересното при тази подстригване е фактът, че нямате само къса коса, а факта, че тя е оцветена в руса и косата на върха е по -дълга. Така че ефектът е много по -интересен, отколкото бихте очаквали!

Руса прическа Pixie 2014

Източник

Руса пластова кройка

Това е типът прическа pixie, който бихте избрали, ако искате да покриете цялото си чело. Всъщност ефектът от този тип подстригване е фантастичен, стига да знаете как да го оформите. Така че отидете!

Подстригване на знаменитост Pixie

Източник

Dark Pixie

Косата е кафява и прическата на пикси е многопластова, но ефектът е прекрасен. Добрата новина е, че косата ви ще изглежда здрава и красива, стига да я подстрижете по този начин и да се грижите за нея!

Прическа Dark Pixie

Източник

Пойни Пикси

Сега, ако търсите нещо, което отдавна е извън мрежата, тогава можете да изберете тази пикси прическа, която сте виждали през 90 -те. Вече не е толкова популярен, но ще изглеждате изумително!

Изображения на прическа Pixie

Източник

Хубава Пикси

Руса коса и прическа pixie, която ще ви позволи да се уверите, че косата ви изглежда сладка, са всички елементи на фантастична комбинация. Добавете малко естествен грим и прекрасна рокля и ефектът ще бъде страхотен!

Красива прическа Pixie

Източник