2013 г. е белязана от много модерни иновации и технологичен напредък, които никога не сме виждали досега. По същия начин в областта на фризьорството тази година изложи безброй модерни прически pixie което със сигурност бихте харесали. Ето някои от най -модерните прически pixie можете лесно да избирате.

Разхвърляното пикси с чаши

Искате ли да изразите себе си по нетрадиционен, но интригуващ начин? Ето един начин да го направите: спортувате с разхвърляна пикси прическа и носите очила, които да допълнят прическата. Определено ще изглеждате различно, но все пак много интересно и готино. По същия начин разхвърляната прическа със сигурност ще създаде уникален външен вид, който е доста очарователен за гледане.

Разхвърлян Pixie Cut с очила

Разхвърляната блондинка Пикси прическа

Има нещо страхотно в русата коса, което е доста привлекателно и завладяващо. По същия начин, ако е разхвърлян, той излъчва различна аура, която е готина, очарователна и привлекателна. Ето прическа, която съчетава руса и разхвърляна коса. Ефектът е много страхотен и прекрасен. Определено ще ви хареса да спортувате тази готина разхвърляна прическа.

Разхвърляна руса прическа Pixie

Текстурирана прическа Pixie

Тази страхотна прическа определено е страхотна и съблазнителна. Разхвърляната черна коса създава много изискан вид, който е очарователен и завладяващ едновременно. По същия начин късите бретончета и малките остри ресни създават завладяващо хладен и красив вид, който е зашеметяващо привлекателен. Определено ще ви хареса да носите тази къса прическа.

Текстурирана прическа Pixie

Елегантната прическа Pixie с къс бретон

Тази фантастична прическа е наистина елегантна. Подстриганата коса е страхотна за гледане и позволява ясен поглед към лицето ви. По същия начин късите бретончета са идеални за жени с къси лица. Прекрасна и очарователна, тази примамлива прическа на Ан Хатауей определено е много модерна и завладяваща.

Елегантна прическа Pixie с къс бретон

Странично разделена прическа Black Pixie

Обичате ли да изглеждате млади и готини? Ето една пикси прическа, която със сигурност ще ви помогне да постигнете и двете. Бретонът тече леко на една страна, придавайки милостив, но очарователен поглед на лицето ви. По същия начин можете да допълвате тази прическа с дълги обеци, които със сигурност ще подобрят аурата ви и ще ви накарат да изглеждате съблазнително и привлекателно.

Странично разделена прическа Black Pixie

Готината разхвърляна прическа Pixie

Това е страхотно и много готино за лятна визия. Разхвърляната коса определено ви придава очарователен и безгрижен вид. По същия начин късите бретончета позволяват ясен поглед към красивото ви лице. Освен това можете да допълвате тази прическа с очила, за да създадете интригуващ, но все пак интересен външен вид, който е доста възхитителен за гледане.

Готина разхвърляна прическа Pixie

Платинена прическа Pixie

Какъв прекрасен и страхотен начин да носите пикси! Погледнете снежнобялия цвят на косата и начина, по който е подрязан, създавайки много привлекателен и съблазнителен вид. Общият ефект е невероятен и фантастично съблазнителен. По същия начин със сигурност ще изглеждате бляскаво и приказно очарователно с подстриганата руса коса, която може да накара главата да се обърне.

Платинена прическа Pixie

Правилната момчешка кройка Pixie

Може да изглеждате момчешки с тази готина кройка; но ефектът със сигурност е много привлекателен от друга страна. Меките бретончета, които прегръщат челото ви, създават много прекрасен и очарователен вид, който в крайна сметка не е толкова момчешки, но много деликатно женствен. Със сигурност ще ви хареса да изпробвате този пикси от време на време.

Правилно момчешко пикси

Елегантната Пикси

Тази странично разделена пикси определено е „вградена“ в списъка на най-модерната прическа за 2013 г. Тази прическа има къс гръб, който постепенно увеличава обема към страните и предната част. Нещо повече, раздалечените отстрани бретончета създават очарователен и ясен поглед към лицето ви. Това пикси със сигурност е много готино и елегантно съблазнително за спорта.

Елегантна Пикси

Испанската прическа Pixie, центрирана от Oft

Какво можете да кажете за тази елегантна кройка? Е, наистина е много елегантно и очарователно за гледане. Често разпределените бретончета в центъра подчертават веждите на очите и специфичните черти на лицето. Завладяваща и примамлива, тази прическа със сигурност е много интересна, като щифтовете за коса задържат бретона, за да дадат ясен поглед на лицето ви. Наистина невероятно великолепно!

Испанска прическа Pixie с централна центрофуга

Русата разхвърляна Пикси с дълги бретончета

Това страхотна прическа съчетава удивителната снежнобяла коса с разхвърляни страни и дълги бретончета, които леко прикриват едната страна на лицето. Фантастично готин и модерен, контрастът, създаден от разхвърляните страни и дългите бретон, създава уникална визия, която е много млада и радикална. Определено ще ви хареса да опитате тази интригуваща пикси кройка.

Руса разхвърляна Пикси с дълъг бретон

Стилната кройка Pixie

Това със сигурност не е за хора със слаби сърца. Тази готина и прекрасна прическа донякъде създава момчешки вид, който също е привлекателно женствен. Пикантният вид, създаден от тази прическа, е много модерен и очарователен. По същия начин тънките бретончета създават вълнуващ вид и силно структурирана прическа, която е много възхитителна и привлекателна за гледане.

Стилна кройка Pixie

Класическият Pixie Cut от Одри Хепбърн

Това определено е класически начин за носене на пикси кройка. Хладни и много елегантни, силно смекчените бретончета и лъскавата коса създават страхотен външен вид, който е много привлекателен и красив за гледане. По същия начин примамливите очи на Одри са допълнително засилени от късите изискани бретончета. Определено ще ви хареса да носите тази фантастична прическа.

Класически Pixie Cut от Одри Хепбърн

Сериозно сладката и елегантна прическа Pixie

Тази страхотна прическа определено е много елегантна и очарователна. The хладна руса коса и меките струящи се бретончета ви дават много освежаваща и завладяващо привлекателна аура, която със сигурност е трудно да се пренебрегне. По същия начин, наслоените страни и гръб създават много красива и примамлива визия, която е много женствена и привлекателна. Бих искал да спортувам това много модерна прическа.

Сериозно сладка и елегантна прическа Pixie

Нерешителното и незасегнато изрязване на Pixie

Какво можете да кажете за тази страхотна кройка? Това определено е невинно очарователно и съблазнително. Асиметричните бретончета и късите изпъкнали странични ресни ви придават примамлив вид, който е много привлекателен и завладяващ. Обичам тази пикселна кройка заради незасегнатия вид, който създава, и очарователната и ангажираща аура, която произвежда.

Безгрижно и незасегнато изрязване на Pixie