Тази година подстригване на къса коса и прическите са по -тенденции в сравнение с по -дългите сред момичетата. Момичетата могат да носят невероятните, стилни и модерни къси прически с уникални и невероятни стилове. Един от най -добрите, много популярни и много прическа с къса дължина е прическата Pixie, която е твърде модерна и популярна през 2013 г. Ето няколко най -добри стила и невероятен уникален външен вид и стилове на прически pixie са дадени по -долу. Трябва да ги видите, това може да е полезно за вас, за да носите нова и невероятна коса през 2013 г..

Къса руса прическа Pixie

През 2013, прическите pixie са повече в тенденциите с уникалния и най -новия външен вид и стилове. Повечето от модерните, модерни и модерни млади момичета обичат да носят къса коса с прическа с уникален стил, а също и с най -модерните тонове на косата. Тъй като тази година русите тонове на косата са по -популярни, така и модерните млади момичета обичат да носят по -светли тонове на руса коса с много къси прически.

Къса руса прическа Pixie

Модерен Pixie Look

Ето още една популярна визия на съвременната прическа pixie, показана на снимката по -долу. Тази дама носи разхвърляна прическа с къса подстрижка пикси. По -светлият тон на русата коса също изглежда страхотно с тази къса прическа. Можете също така да носите както разхвърляния вид, така и изправения сладък вид с къса прическа pixie.

Модерни прически в стил пикси

Прическа Pixie за жени

Подстригванията на пикси с много къса дължина се носят и от жените. Дамите и по -възрастните жени изглеждат прилично, зашеметяващо и великолепно в простата и лесна прическа с къса дължина. Черният цвят на косата също придава красив и приличен вид на тяхната личност.

Прическа Pixie за жени

Прическа Pixie за азиатски жени

Азиатските жени също могат да обичат да носят модерната и популярна прическа с къса дължина пикси с тенденциите и най -новите стилове и външен вид на косата. Азиатските момичета изглеждат по -симпатични и красиви в много късите прически pixie.

Прическа Pixie за азиатски жени

Прически Pixie за права коса

Азиатските жени имат предимно изправени коси по естествен начин, така че изглеждат невероятно и стилно в подстригването на пикси. Разхвърлян вид при изправени прически на пикси също изглежда сладък и модерен.

Прически Pixie за права коса

Много къси прически Pixie за жени

Жените могат да носят много къси прически pixie. Много къси прически pixie са лесни за работа и носене навсякъде. Тази прическа или прическа също е добра за тези лета. Тъмният черен цвят на косата с много късата подстригване на пикси изглежда прекрасно, модерно и стилно.

Много къси прически Pixie за жени

Руса прическа Pixie

За да носите уникалния и невероятен външен вид с прическата pixie, след това боядисайте косата си в модерните тонове на руса коса. По -тъмният тон на русата с черните коси изглежда страхотно, модерно и уникално. Комбинациите от всякакви два нюанса изглеждат страхотно и модерно.

Руса прическа Pixie

Сладка прическа Pixie

Простите и къси прически с прическа pixie изглеждат прилично и сладко. Повечето от младите и модерни момичета също обичат да носят прости и лесни къси прически и прически.

Сладка прическа Pixie

Модерна прическа Pixie

Друга модерна визия на прическа pixie е носена от тази модерна дама на снимката по -долу. Тя носи невероятен и уникален вид на пикси прическа с тон на руса коса. Подстригването й е малко по -различно от другите стилове на прическа pixie. Той е къс от предната част и малко по -дълъг от задната страна.

Модерна прическа Pixie

Разхвърляни прически за подстригване Pixie

Разхвърляната и груба прическа с подстригване на коса също изглежда невероятно и стилно. По -светлият тон на русата коса също изглежда добре с разхвърляните пикси прически.

Разхвърляни прически за подстригване Pixie

Slick Pixie Cut

Подстригването на коса с гладко пикси също е много уникално и прилично. Изглежда страхотно с изправените косми. Повечето известни знаменитости също носеха тази уникална и твърде модерна прическа.

Slick Pixie Cut

Сладка пикси прическа за момичета

Прическата Pixie се носи и от красивите азиатски жени и момичета. Азиатското момиче изглежда по -сладко и красиво в уникалните и модерни прически pixie.

Сладка пикси прическа за момичета

Знаменитости с подстригване Pixie

Повечето от най -известните холивудски тенденции най -любимите знаменитости също обичат да носят прическа pixie през 2013 г. Те винаги искат да изглеждат уникални, модерни и стилни. Така че, за да носят най -модерния вид на косата, повечето от тях носят пикси прически с уникалните и модерни прически.

Знаменитости с подстригване Pixie

Снимки на подстригване Pixie

Ето още един популярен стил на подстригване на пикси. Разхвърляният вид на прическа pixie е по -популярен сред модерните момичета.

Снимки на подстригване Pixie

Разхвърляна къса прическа Pixie

Твърде късата подстригване на пикси с разхвърляните прически изглежда страхотно и модерно.

Разхвърляна къса прическа Pixie

Остра прическа Pixie

Острата подстригване Pixie е друга много популярна и много стилна форма на прическа pixie. Той придава емо емоция на личността на момичето.

Остра прическа Pixie

Готина прическа pixie

Ето някои други лесни и модерни стилове на прическа pixie. Те изглеждат твърде модерни и стилни.

Готина прическа pixie