Το κόψιμο pixie είναι πάντα μια τέλεια λύση για μια γυναίκα που είναι εξωστρεφής, αφού είναι εύκολο να διατηρηθεί και είναι αρκετά κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Χοντρά μαλλιά έχει μαλλιά pixie που είναι εύκολο να διαχειριστεί ανεξάρτητα από την ένταση. Και αν έχετε λεπτά μαλλιά τότε πρέπει να επιλέξετε το σωστό κόψιμο pixie που θα αυξήσει τον όγκο των μαλλιών σας. Τα πιο πρόσφατα στυλ κοπής pixie δεν περιορίζονται μόνο στα αρσενικά και μπορείτε να προσαρμόσετε τον εαυτό σας σε μια ποικιλία χτενισμάτων pixie είτε με πεταχτά μαλλιά είτε τρίχες στην πλάτη, μπορείτε να δοκιμάσετε κοντές και μακριές περικοπές pixie με κτυπήματα και ούτως ή άλλως είναι οι πιο αγαπημένο στις μέρες μας Έχουμε συγκεντρώσει υπέροχες ιδέες για κοψίματα pixie που ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα μέχρι και σε στρογγυλό πρόσωπο και θα πρέπει να καθίσετε και να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις μοντέρνες προτάσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε μια νέα τάση έκδοσης κοντό κούρεμα που θα αναζωογονήσει την παλιά σας εμφάνιση σε μια νέα εμφάνιση που είναι κομψή για κάθε σαλονιού.

1. Layered Medium Pixie Cut 2018

Προσπαθήσατε να έχετε μεσαίες στρώσεις pixie cuts; Στη συνέχεια, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε την εμφάνιση εδώ. Αυτό το κούρεμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρωματίσετε τα μαλλιά σας μέχρι το ύψος των ώμων με στρώσεις και προσθέτοντας αυτά τα στρώματα σίγουρα προσθέτετε σχήμα, υφή και όγκο στην εμφάνισή σας, εδώ τα παχιά μαλλιά θα φαίνονται ελαφριά με αστεία σφικτά κομμάτια κόψτε σχεδόν όλο το πλαίσιο των μαλλιών. Και για να απαλύνει το βλέμμα σας προσθέτουμε στρώσεις γύρω από το πρόσωπο για να αναδείξουμε το ενδιαφέρον. Δείτε αυτό το χτένισμα μεσαίου μήκους και θα συμφωνήσετε ότι είναι πραγματικά υπέροχο.

Pixie Cut

Πηγή

2. Thin Pixie Hair

Το να έχεις λεπτά μαλλιά είναι πλεονεκτικό με πολλούς τρόπους από ό, τι μπορείς να φανταστείς. Για παράδειγμα, μπορείτε να το καλύψετε μόνο με ένα πακέτο χέννα χρωματισμού, τα λεπτά μαλλιά θα απαιτήσουν ένα σωστό κοντό κούρεμα που θα ωφελήσει το γεγονός ότι τα μαλλιά σας είναι λεπτά. Δοκιμάστε αυτό το κούρεμα και σας αρέσει.

Κούρεμα Pixie

3. Μακρύτερο κόψιμο Pixie

Αυτό το χτένισμα είναι ένας όμορφα μοντέρνος τρόπος να φοράτε κοντά μαλλιά. Οι περισσότερες γυναίκες της μόδας αθλούνται με αυτήν την τάση, αφού είναι κομψή, λαμπερή και αυθάδης. Εδώ θα δείξουμε την εμφάνισή του και ελπίζουμε να σας αρέσει.

Pixie Cuts

Πηγή

4. Αριστοκρατικό χτένισμα

Χτενίσματα Pixie

5. Pixie Cut για λεπτά μαλλιά

Κούρεμα Pixie

6. Long Pixie Cut Round Faces

Κούρεμα Pixie-6

7. Στρώματα Pixie

Κούρεμα Pixie-7

8. Pixie Cut Μικρό μέτωπο

Κούρεμα Pixie-8

9. Πολύ κοντό ασύμμετρο κούρεμα

Κούρεμα Pixie-9

10. Σκούρα κόκκινα μαλλιά Pixie

Κούρεμα Pixie-10

11. Pixie Cut με Under Cut

Κούρεμα Pixie-11

12. Black Pixie Hair

Κούρεμα Pixie-12

13. Σγουρή Pixie

Κούρεμα Pixie-13

14. Pixie Cut μπροστά και πίσω

Κούρεμα Pixie-14

15. Choppy Layered Pixie Cut

Κούρεμα Pixie-15

16. Casual Short Pixie

Κούρεμα Pixie-16

17. 2018 Κοντό χτένισμα

Κούρεμα Pixie-17

18. Pixie Cut All Angles

Κούρεμα Pixie-18