Прическа Pixie е една от най -модерните прически с много къса дължина. Тази подстригване се носи от повечето модерни млади и модерни дами или момичета с уникалните и модерни невероятни прически. Ето някои от най -популярните външни прически или прически, носени по много модерен и уникален начин от модерните модерни момичета. Трябва да гледате тези модерни прически, те могат да ви бъдат полезни, за да носите нов модерен и невероятен вид на косата през 2013 г..

Къса прическа Pixie

Ето най -добрия пример за много къса подстригване на пикси, носеща се в прост и невероятен стил. Разхвърляният груб вид на прическа pixie с два тона на косата изглежда невероятно и стилно.

Къса прическа Pixie

Популярни прически на Pixie

Модерните и млади момичета обичат да носят проста къса дължина и невероятна прическа на пикси. Момиче на снимката по -долу изглежда сладко, просто и красиво с много къса прическа pixie с чисто черен цвят на косата.

Популярни прически на Pixie

Разхвърляна руса прическа Pixie

Много късата подстригване на пикси изглежда красиво и стилно, ако е носена от разхвърляните и груби прически. Тази разхвърляна визия на прическа pixie изглежда уникална, модерна и стилна.

Разхвърляна руса прическа Pixie

Снимки на подстригване Pixie

Ето още един невероятен и много приличен стил на къса прическа pixie, носен от модерно младо момиче. Тя носи тази невероятна прическа с къса дължина пикси с тон на руса и черна коса.

Снимки на подстригване Pixie

Пикси цвят за коса

По -тъмните тонове на цвета на косата като тъмно кафяво, чисто черно, кестеняво, тъмно синьо, по -тъмните тонове на русите цветове на косата изглеждат модерни и стилни с модерната прическа с къса дължина. Това момиче носи тъмнокафяв цвят на косата с проста, прилична и модерна подстригване на пикси. Тя изглежда красива и стилна в тази проста и прилична пикси прическа.

Пикси цвят за коса

Лесна прическа Pixie

Тъй като прическата pixie е с къса дължина, е много лесно да се борави с нея. Късите прически Pixie също са добри за тези лета.

Лесна прическа Pixie

Лесна и проста прическа Pixie

Прически Pixie Друг популярен вид на лесна и проста прическа pixie е носена от тази модерна дама по -долу. Тя носи модерна пикси прическа с груба прическа заедно с по -светъл тон на руса коса. Тонът на русата коса придава повече красота и стил на прическата pixie.

Лесна и проста прическа Pixie

Модел Pixie Haircut

Много модерна и прекалено къса подстригване на пикси изглежда твърде модерно, елегантно и великолепно. Много къси прически pixie прически се носят предимно от младите и модерни момичета. По -тъмните цветове на косата като тъмно кафяво изглеждат твърде модерни и модерни с много къса подстригване пикси.

Модел Pixie Haircut

Сладка прическа Pixie

Сладка прическа Pixie Прическа с къса дължина pixie изглежда сладко с изправените косъмчета. Момичетата изглеждат прекалено красиви и сладки в късо подстриганата прическа с пикси, също носена с чисто черен цвят на косата и с мъртвите прави копринени косъмчета.

Сладка прическа Pixie

Перфектна прическа Pixie

Тук е показан перфектният и много популярен, твърде модерен и модерен вид на прическа pixie. Тази прическа изглежда страхотно от страничната си поза. Тази пикси прическа, изпълнена в остър стил на прическа, а също и с по -светлия тон на руса прическа, която придава красота и стил на късата прическа на пикси.

Перфектна прическа Pixie

Подстригване Pixie за момичета

Както знаем, тази година късите прически са повече в тенденция сред момичетата, така че момичетата обичат да носят модерните, но прости и лесни къси прически. Pixie е една от много модерните и много популярни къси прически, които се носят от повечето модерни и модерни млади момичета с неподправените и стилни модерни прически.

Подстригване Pixie за момичета

Знаменитости с подстригване Pixie

Повечето от модните и добре известни холивудски знаменитости също носят модерната и модерна прическа pixie тази година, за да изглеждат по -модерни, модерни и красиви. Мери Маргарет е една от известните холивудски знаменитости, която носи модерна и модерна прическа с пикси с простата и елегантна прическа.

Знаменитости с подстригване Pixie

Подстригване на пикси с Лена Дънам

Лена Дънам е известна холивудска знаменитост, а също и красива дама. Тази година, за да изглежда стилно и модерно, тя опита модерна и модерна подстригване на пикси с тъмно черен цвят на косата.

Подстригване на пикси Lena Dunham

Страничен поглед

От страничния вид на прическа pixie, тя изглежда остър и модерен. Подстригванията Pixie са лесни за работа и изглеждат добре с простите и лесни прически.

Страничен поглед

Keira Knightely Hair

Тя също е много модерна дама и популярна знаменитост. През тази година тя опита модерна прическа на пикси с изправените коси, а също и с руса и черна тона на косата.

Keira Knightely Hair

Странично сресана прическа Pixie

Странично сресана прическа Pixie изглежда твърде сладка, красива и елегантна. Тази прическа може да бъде изпробвана и от булките. Тя може да опита тази пикси прическа с изправената си коса.

Странично сресана прическа Pixie